• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Toni Giménez

 

Fa pensar

Per Toni Giménez 
 gimenez Vaig néixer a Barcelona el 1959. Sóc cantant professional per a públic infantil i familiar des de 1977. Músic i compositor. Cantant folk per a adults. Professor de guitarra i de banjo. He realitzat 4.000 actuacions i he publicat més de 200 obres (142 discos i 66 llibres i cançoners). Sóc Doctor en Pedagogia i graduat en Magisteri. Les meves cançons són molt utilitzades en escoles, esplais i altres espais educatius i són difoses, arreu, a través de llibres text escolar, cançoners, llibres de música i enregistraments. Cançonaire i cançonetista, em consideren un expert en repertori infantil i en cançó tradicional i folk.

Web: tonigimenez.cat

Ascensor

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per Toni Giménez

Us heu adonat que la típica conversa a l’ascensor gairebé sempre ens porta a parlar del temps que fa? És l’excusa, d’entrada, com un calçador, que ens permet parlar d’altres temes, si és que hi ha temps per fer-ho.

Llegeix més:170 Ascensor

 

Àgora

El NAS núm. 168 - febrer 2017 -

Per Toni Giménez

L’àgora era la plaça pública de les ciutats romanes clàssiques. Era el centre cultural, comercial i polític. Un lloc per fer-la petar, per fer la tertúlia, més enllà d’enfrontaments i discussions verbals i també un lloc per fer safareig.

Llegeix més:168 Àgora

Essencials!

El NAS núm. 164 - octubre 2016 -

Per Toni Giménez

Cada ésser humà estableix la seva pròpia escala de valors. Amb tot, cal saber destriar els que ens són essencials.

Llegeix més:164 Essencials!

ÀGAPE

El NAS núm. 166 - desembre 2016 -

Per Toni Gimènez

Àgape és l’émor abnegat, l’estima desinteressada. Prové dels sopars que feien els primers cristians per estrènyer els llaços d’amistat que els unien.

Llegeix més:166 ÀGAPE

Distintius

El NAS núm. 162 - juliol 2016 -

Per Toni Giménez

Ens han creat necessites absurdes que han anat buidant de sentit les nostres vides i que ens han allunyat del que realment val la pena viure. No és d’estranyar que la infància duri cada cop menys, que la joventut no trobi el rumb de la seva vida per enlloc i que el món adult vagi a la deriva del sense sentit.

Llegeix més:162 Distintius

ENLLAÇOS