• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Josep Jallé

 

e-mocions

Per Josep Jallé 
 jallé 2017 Avi feliç, jubilat de fer projectes d’enginyeria per al control i regulació computeritzada del trànsit durant 35 anys. La fotografia, el cinema, la literatura i els trekkings (set voltes pels Himàlaia i una pels Karakorum) omplen també els dies d’una vida temperada. Elaboro 2 o 3 escrits per mes (9 Nou, NAS, 10.000 ex Xarxa, El Punt Avui) sobre el que penso, més enllà del que són les notícies. Col·laboro amb diverses entitats per a fer possible que Catalunya tingui un estat propi .. ja!

Correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Les dues vares de mesurar

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per Josep Jallé

Acabada la intervenció municipal als dos parcs, Pinetons i Pompeu Fabra, hem vist dos resultats ben diferents. A Els Pinetons, nord, arbres arrenglerats, espais de flors ben emmarcats, plantats i delimitats. Terrenys ben anivellats. El que s’espera d’una adjudicació, amb disseny previ i control d’execució.

Al Pompeu Fabra, l’altra cara de la moneda: el cul. Terreny masegat per el maquinari per a plantar uns quants arbres, amb clots sense reomplir i arquetes que sobresurten per allò de que els nens se la pugin fotre. Recs que no reguen, només regalimen aigüetes que s’entollen en el clots de la masegada. I d’altres detalls que, caminant, s’evidencien.  

Llegeix més:173 Les dues vares de mesurar

 

Un món al revés

El NAS núm. 171 - maig 2017 -

Per Josep Jallé

Fa poc (2014) a l’ajuntament un full i una còpia es presentaven, segellaven la còpia, com a reguard, amb el nr. de reconeixement. Dos minuts, quan et tocava el torn. (1)

Llegeix més:171 Un món al revés

Trenquem els ous, però quan l’oli sigui calent

El NAS núm. 167 - gener 2017 -

Per Josep Jallè

Acabem d’estrenar l’any amb el regidor de Vic, Joan Coma, detingut i portat a la Audiència Nacional, modern nom del vell franquista Tribunal de Orden Público. Ha estat un tret de sortida 2017. Càrrec?: recordar-nos la dita popular que per fer truita cal abans trencar els ous, a un ple de l’ajuntament de Vic el 2015.

Llegeix més:167 Trenquem els ous, però quan l’oli sigui calent

Engrescats per la CID

El NAS núm. 169 - març 2017 -

Per Josep Jallé

Sovint exposem el que pensem que cal, en lògiques aspiracions pel comú de la convivència, a la Vila o al barri i quan aquestes comencen a ésser ateses ho donem com a cosa que toca, però sense retorn als qui administren. Voldria, en tant que veí de la Vila i del barri on sóc, Can Montells, fer retorn respecte del que està essent un interactiva d’Associació de Veïns i l’Ajuntament o, com diuen els anglosaxons, una Comunicació Interactiva Dinàmica (DIC).

Llegeix més:169 Engrescats per la CID

Associació de veïns

El NAS núm. 165 - novembre 2016 -

Per Josep Jallé

Els tres darrers anys hem viscut a Can Montells la revitalització de l’Associació de Veïns en temes centrats en millores i en cercar la justa distribució d’activitats que el consistori facilita als espais del barri.

Llegeix més:165 Associació de veïns

ENLLAÇOS