• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Marc Redorta

 

El dit a l'ull

Per Marc Redorta 
 marcredorta Vaig néixer a Granollers el 1971. Estic casat amb l’Eva i sóc pare d’en Roger i l’Oriol. Tots quatre vivim a Cardedeu des de l’any 2003 si bé el meu primer contacte amb la vila va ser a començaments dels anys 90 quan vaig col·laborar amb RTV Cardedeu. Després vaig treballar a la Cadena SER, a World Online i CDC. Entre el 2007 i el 2011 vaig tenir el privilegi de treballar a l’Ajuntament de Cardedeu com a Cap de Gabinet. Actualment sóc consultor en màrqueting i comunicació i col·laboro al Fricandó Matiner de RAC105 i al Nas. Sóc liberal, independentista i agnòstic.

Correu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Web: marcredorta.com

En direcció al Mercadona

El NAS núm. 133 - desembre 2013 -

Per Marc Redorta

És bo o dolent tenir un Mercadona a Cardedeu? Al meu entendre és una excel•lent noticia que s’instal•lin negocis a Cardedeu. Del què sigui. I quan més grans i donin feina a més gent, millor. Tant de bo els amics d'UEdeDRAC poguessin obrir un centre de 30.000m2, pagar la construcció d’una rotonda al davant del seu nou local i donar feina a 40 persones del municipi. I tant de bo l’Ajuntament pogués posar una senyalització adhoc de tanta gent que busqués la seva botiga de jocs.

Llegeix més:133 En direcció al Mercadona

 

La modèlica Ana Castillo

El NAS núm. 130 - setembre 2013 -

Apunteu-vos aquest nom: Ana Castillo. És bastant possible que se’n parli en els propers mesos perquè ella està fent tot el possible perquè així sigui. Ana Castillo és una dona molt jove, de 23 anys, però que malgrat tot ja és mare d’una criatura de 4 anys. Viu en una urbanització de Sant Antoni de Vilamajor i des de fa temps ha vist la política municipal com una via de promoció personal excel·lent de la seva carrera de model.

Llegeix més:130 La modèlica Ana Castillo

Excel·lents notícies

El NAS núm. 125 - març 2013 -

La Roca Village ha anunciat que invertirà 40 milions d’euros en el centre comercial, per créixer en 6.500 m2 i en 40 botigues més. Tot plegat es farà durant els propers dos anys i donarà feina a més de 300 persones.

És una extraordinària notícia que ens hauria de fer reflexionar. La Roca Village rep gairebé 3 milions de visitants anualment, la majoria d’ells estrangers i d’alt poder adquisitiu, que s’hi deixen més de 200 euros al dia. I des de Cardedeu què fem? El de sempre... ens ho mirem i ens queixem pels pocs efectes col·laterals que té en el nostre municipi.

Llegeix més:125 Excel·lents notícies

Obsessió per regular

El NAS núm. 127 - maig 2013 -

Si hi ha una cosa que caracteritzi la immensa majoria de polítics del nostre entorn és l’obsessió per regular-ho i legislar-ho tot. Cada cop que passa quelcom que es mereix tres portades de diaris seguides ja s’activa la maquinària legislativa. El cas més recent és el dels escarnis o “escratxes”. Realment cal una llei que reguli aquest tipus d’accions que potser no tenen continuïtat? Sabem el què costa cada llei que es redacta i la seva aplicació?

Llegeix més:127 obsessió per regular

ENLLAÇOS