• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Cristina Unzeta

 

El meu punt de vista

Per Cristina Unzeta 
 cristinaunzeta Vaig néixer a Barcelona l'any 1972. Al 1996 vaig venir a viure a Cardedeu. Estic casada i sóc mare de dues nenes. Treballo a Barcelona en una multinacional del sector dels Residus com a responsable del departament administratiu.


Decisions

El NAS núm. 148 - abril 2015 -

Per Cristina Unzeta

Hi ha un tema que em preocupa bastant últimament, el tema de l’ensenyament. És cert que probablement presti especial atenció a aquest tema perquè em toca molt de prop. Crec que avui en dia els nostres fills han de decidir què és el que volen fer a una edat que jo personalment trobo que és massa d’hora, principalment perquè no ho tenen clar. Amb 15 anys ja han de començar a decantar-se si volen fer lletres o ciències, ja sé que ara no es diu així però perquè tothom ho entengui. Amb 16, quan passen a Batxillerat, la decisió ha de ser en ferm, han de triar segons la carrera que vulguin estudiar. Si tiro enrere i penso quan jo tenia 16 anys, realment no tenia gens clar què volia estudiar i a què em volia dedicar. Jo vaig tenir la sort que encara em quedaven un parell d’anys més per acabar de decidir-me.

Llegeix més:148 Decisions

 

Atraure negocis

El NAS núm. 146 - febrer 2015 -

Per Cristina Unzeta

Sembla ser que no tot són males notícies. Per primer cop des de fa uns quants anys l’índex d’aturats ha començat a baixar. Encara ens queda molta feina per fer, però és ben cert que els números no menteixen. El 2014 ha començat la recuperació, i tots els organismes estan d’acord, estem en un 23,7% d’aturats i la previsió és que vagi millorant, potser sí que comencem a veure la llum, tot i que no ens hem d’oblidar que encara hi ha molta gent que està passant-ho malament, però hem de reconèixer les millores encara que siguin petites.

Llegeix més:146 Atraure negocis

La Laura ens ha deixat

El NAS núm. 142 - octubre 2014 -

Per Cristina Unzeta

Quan estava donant-li voltes sobre quin tema podria escriure la meva columna, i després de fer esborranys sobre diferents temes d’actualitat municipal, he rebut la trista notícia de la mort de la Laura, una nena de 13 anys. Tot d’una he canviat la prioritat en l’escala de valors.

Llegeix més:142 La Laura ens ha deixat

Il·luminació

El NAS núm. 144 - desembre 2014 -

Per Cristina Unzeta

Suposo que amb l’arribada de l’hivern i els canvis horaris se m’ha fet més evident la foscor que tenim a Cardedeu. A la que arribem prop de les 17.30 hores ja es comença a fer fosc i caminar per la nostra vila es fa complicat.

Llegeix més:144 Il·luminació

Què li està passant a Cardedeu?

El NAS núm. 140 - juliol 2014 -

Per Cristina Unzeta

Què li està passant a Cardedeu? Quan arriba el cap de setmana, llevat de dissabte al matí que és quan la gent aprofita per fer la compra, els carrers de la nostra vila queden solitaris. Molta gent dirà que quan arriba el bon temps la gent se’n va a la platja, però jo no em refereixo només a l’estiu.

Llegeix més:140 Què li està passant a Cardedeu?

ENLLAÇOS