• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PP

Partit Popular

 pp

Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Facebook: PP Cardedeu

Twitter: @PPCardedeu

Agradecimientos

El NAS núm. 150 - juny 2015 -

Per PP Cardedeu

Queremos agradecer a todas las personas que han depositado su confianza en nosotros y nos han votado en estas municipales 2015.

Llegeix més:150 Agradecimientos

 

Aviso

El NAS núm. 149 - maig 2015 -

Per PP Cardedeu

Queremos poner en conocimiento de los ciudadanos de Cardedeu de los actos y fiestas, que se organizan en el denominado "Casino Popular", ocupado ilegalmente, los cuales se publicitan a través de las redes sociales. Informamos del lamentable estado del edificio, así como de la carencia de permisos y demás licencias. Para evitar males mayores, recomendamos la no asistencia a dichos actos, dada la grave inseguridad a la que estarían expuestas las personas que asistan. También informamos que se ha puesto en conocimiento la grave situación, tanto a la alcaldesa de Cardedeu, Calamanda Vila, como al responsable de la policía municipal de Cardedeu.

Llegeix més:149 Aviso

Hem arribat a final d’any...

El NAS núm. 145 - gener 2015 -

Per PP Cardedeu

Hem arribat a final d’any i intentant fent una mica de balanç a nivell polític ens ha estat francament difícil de treure unes conclusions clares. A nivell general ha estat molt mogut amb les discrepàncies entre independentistes i els que volem formar part d’Espanya. Tot plegat, des del nostre punt de vista, s’ha portat a uns extrems del tot innecessaris creant mal ambient entre la població i fomentant, en molts casos, el radicalisme i la intolerància.

Llegeix més:145 Hem arribat a final d’any...

Conferència ensenyament

El NAS núm. 148 - abril 2015 -

Per PP Cardedeu

El passat dia 17 de març el Partit Popular de Cardedeu junt amb el de Llinars del Vallés vam convocar una conferència col·loqui sobre l’ensenyament i educació a Catalunya. La conferència la va dur a terme la Sra. Maria José García Cuevas, Portaveu d’ensenyament al Parlament de Catalunya, i el Sr. Alejandro Fernández, Membre de la comissió d’ensenyament al Congrés.

Llegeix més:148 Conferència ensenyament

El Partit Popular de Cardedeu...

El NAS núm. 143 - novembre 2014 -

Per PP Cardedeu

El Partit Popular de Cardedeu seguirà apostant per un poble net, endreçat i plural

Llegeix més:143 El Partit Popular de Cardedeu seguirà apostant per un poble net, endreçat i plural

ENLLAÇOS