• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

GpC

Amb la CUP Cardedeu més bruta

El NAS núm. 154 - novembre 2015 -

Per GpC Cardedeu

Amb el canvi de govern i l’arribada de la regidora Sra. Marta Cordomí de la CUP, Cardedeu ha guanyat en festes i festasses però ha perdut i molt en neteja viària i amb temes de Medi Ambient , i és que la flamant regidora, ha rebut diverses queixes de la seva gestió al capdavant de la regidoria de medi ambient en el Ple d’octubre.

Llegeix més:154 Amb la CUP Cardedeu més bruta

 

Un govERC oCUPa

El NAS núm. 153 - octubre 2015 -

Per GpC Cardedeu

L’altre dia vàrem tenir l’oportunitat d’escoltar a TV Cardedeu al nostre alcalde Enric Olivé, com tirava pilotes fora amb el tema de l’oCUPació il•legal del casino, i fins i tot defensava la feina social que feien.

Llegeix més:153 Un govERC oCUPa

El poble ha parlat

El NAS núm. 150 - juny 2015 -

Per GpC Cardedeu

Agradi més o menys, aquest ha estat el resultat, tres guanyadors ERC, CUP i GPC. Tres perdedors CIU, PSC i PP.

Nosaltres tot i no signar el document de suport al procés d’independència, tot i sortir a l’enquesta dels instituts com a zero regidors, tot i no haver anat a que ens donessin hòsties al Política de Cafè, tot i això Gent Pel Canvi ha tret més de 225 vots que l’any 2011 passant de 459 a 688. Ens hem quedat a 60 vots del segon regidor.

Llegeix més:150 El poble ha parlat

Un Govern estelat cap al 27 de setembre

El NAS núm. 152 - setembre 2015 -

Per GpC Cardedeu

Al Ple de constitució de l’ajuntament, encara no havia acabat el parlament el flamant alcalde Enric Olivé, quan dues persones ja pujaven sense cap permís i penjaven una gran estelada a la façana de l’ajuntament.

Llegeix més:152 Un Govern estelat cap al 27 de setembre

Que vol dir ser independent

El NAS núm. 148 - abril 2015 -

Per GpC Cardedeu

Gent pel Canvi (GPC) és un partit independent, la manera de servir a la nostra gent i al nostre poble, nosaltres no ens trobem subjectes a les directrius ideològiques de partit, que en alguns moments , et demana que la posis per davant dels interessos del teu poble.

Llegeix més:148 Que vol dir ser independent

ENLLAÇOS