• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PSC

Prou impostos

El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

Per PSC Cardedeu

Malgasten i perden subvencions d'Europa, de la Generalitat i la Diputació. Aquesta incompetència els porta ara a augmentar espectacularment els impostos. El 2016 els salaris a Catalunya han perdut un 4,4% de capacitat adquisitiva i des del 2009, un 11,2%. Els darrer any no s'havia augmentat l'Impost de Béns Immobles, el que tenint en compte la baixada dels salaris ja era un increment en relació a la capacitat adquisitiva. De cop, la CUP i ERC que es diuen d'esquerres, proposen un enorme augment del 2% de l'IBI pel 2018, angoixant i pressionant les economies familiars. No quedant satisfets, el mateix any proposen que el cost de la recollida d'escombraries des de 2015 a 2018 augmenti 10% anual, passant d'1 milió € a 1 milió 300 mil. En el rerefons està l'objectiu de municipalitzar el servei de recollida d'escombraries i canviar-lo per un sistema de porta a porta.

Llegeix més:176 Prou impostos

 

Mai ha anat de democràcia, era una competició d'estructures d'estat

El NAS núm. 175 - octubre 2017 -

Per PSC Cardedeu

La manca de voluntat pel diàleg de Mariano Rajoy ignorant el malestar dels catalans ha crispat a 2/3 de la societat catalana que vol una millora de l'autogovern en sentit federal. L'aplicació només de la llei atribuint poders executius a la Justícia, l'ús ideològic de TVE i l'enviament de cossos policials a penalitzar als catalans sobiranistes era, i s'ha confirmat, un tren que només podia xocar.

Puigdemont i els seus antecessors van fracassar en obtenir una majoria independentista a Catalunya al 9N i al 27S, i les CUP i ERC els van obligar al Parlament de Catalunya adoptar el programa de la DUI. El 6 i 7 al Parlament de Catalunya van vulnerar els drets dels representants del 50% dels catalans i aprovaren un simulacre de referèndum i una llei per fer una declaració unilateral d'independència. Han fet servir TV3 i els mitjans de la Generalitat, el centre informàtic desenvolupant aplicacions de vot electrònic, han agafat les dades de Salut dels catalans pel cens i ordenat als Mossos defensar els col·legis l'1 d'Octubre.

Llegeix més:175 Mai ha anat de democràcia, era una competició d'estructures d'estat

El PSC demana la dimissió de Marta Cordomí per il·legalitats a la regidoria de cultura

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per PSC Cardedeu

El govern ERC-CUP fa servir l’Ajuntament per assolir la independència de Catalunya, saltant-se la legalitat. Aprofiten qualsevol tema de vivenda, medi ambient, llengua, ocupació, esports, parcs i jardins... Resten despesa de mesures socials i l’afegeixen per a actes on diuen “no podem fer més en el tema... per culpa de les retallades d’Espanya, la solució a tot és un nou Estat”. Cordomí a Cultura té una agenda frenètica de somriures pel sí i la república en forma de conferències, música, fires, activitats infantils, circ, cinema, passa carrers, gegants...

Llegeix més:173 El PSC demana la dimissió de Marta Cordomí

“No ets de Cardedeu si no...” Botiflers 2017

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per PSC Cardedeu

La ciberbalcanització és l'efecte de manipulació a Internet que ens envolta només "d'amics" del nostre gust polític i fa desaparèixer als adversaris. A cop de clic et radicalitzes només escoltant als "teus" i ets sents bé en colla. Google pren nota de tot, i filtra oferint-te només coses que t'agraden per enganxar-te a consumir. Triant les vacances segur que ja t'ha fet la jugada de perseguir-te amb bitllets d'avió, hotels i restaurants del teu paradís de somni.

Llegeix més:174 “No ets de Cardedeu si no...” Botiflers 2017

Pedro Sánchez una esperança de canvi, també per Catalunya

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per PSC Cardedeu

Ja no es pot dir que a Espanya no hi ha algú que escolti i estigui disposat a anar més enllà de l’exigència del compliment de la llei, proposant una reforma constitucional. Pedro Sánchez vencent a l’oficialisme transversal a Espanya ha guanyat amb una àmplia majoria al PSOE. Ho ha fet perquè ha entès l’impacte no resolt de la crisi econòmica, per tenir darrera seu una nova generació de joves que empenyen el canvi i perquè està disposat a impulsar una Espanya plurinacional.

Llegeix més:172 Pedro Sánchez una esperança de canvi, també per Catalunya

ENLLAÇOS