• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PSC

La Generalitat deu a Cardedeu 1,4 milions en escoles bressol

El NAS núm. 179 - febrer 2018 -

Per PSC Cardedeu

A Cardedeu tenim dues escoles bressol, Els Daus i Can Serra, 81 i 94 places. Moltes són les famílies que cada any es queden sense guarderia pública. L’Estatut de Catalunya estableix que l’ensenyament de 0-3 anys és competència exclusiva de la Generalitat. Les retallades d’ERC i PDECAT han fet que de 1,800€/any/infant s’hagi passat 0€. El curs 2012-2013 es va deixar d’aportar als municipis 1.300 €/any/infant, tot hi haver signat convenis fins el 2015.

Una trentena de municipis socialistes ho van denunciar, i ara la Justícia ens ha donat la raó, obligant a la Generalitat a pagar la subvenció dels cursos 2012-15. La sentència favorable obre la porta a que tots els municipis de Catalunya reclamin el mateix deute. Cardedeu té 175 places i li pertocarien per conveni 682.500 €. En aquest temps les famílies i els ajuntaments han costejat un 83% del cost, mentre que el 17% restant ho ha hagut d’assumir la Diputació de Barcelona.

Llegeix més:179 La Generalitat deu a Cardedeu 1,4 milions en escoles bressol

 

Puja d’impotos per l’any 2018

El NAS núm. 178 - gener 2018 -

Per PSC Cardedeu

El govern de ERC i CUP han decidit entrar l’any 2018 pujant els impostos. Volien fer pujar la taxa d’escombraries en uns 500 mil € més, fent pagar en funció del valor cadastral de l’habitatge. El valor cadastral no te a veure amb la renda d’una família: els habitatges antics tenen valor baix per que no estan actualitzats i els nous alts per que el més sovint es compren amb hipoteca i reflecteix el valor real de mercat. Volien penalitzar qui s’havia vingut a viure recentment a Cardedeu, davant dels de tota la vida que tenen llar per herència. L’amenaça d’impugnació de la taxa pel PSC i l’oposició veïnal despertada a la vila han aconseguit aturar-la.

Llegeix més:178 Puja d’impotos per l’any 2018

Prou impostos

El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

Per PSC Cardedeu

Malgasten i perden subvencions d'Europa, de la Generalitat i la Diputació. Aquesta incompetència els porta ara a augmentar espectacularment els impostos. El 2016 els salaris a Catalunya han perdut un 4,4% de capacitat adquisitiva i des del 2009, un 11,2%. Els darrer any no s'havia augmentat l'Impost de Béns Immobles, el que tenint en compte la baixada dels salaris ja era un increment en relació a la capacitat adquisitiva. De cop, la CUP i ERC que es diuen d'esquerres, proposen un enorme augment del 2% de l'IBI pel 2018, angoixant i pressionant les economies familiars. No quedant satisfets, el mateix any proposen que el cost de la recollida d'escombraries des de 2015 a 2018 augmenti 10% anual, passant d'1 milió € a 1 milió 300 mil. En el rerefons està l'objectiu de municipalitzar el servei de recollida d'escombraries i canviar-lo per un sistema de porta a porta.

Llegeix més:176 Prou impostos

Ara solucions! Ara iceta! Acte dissabte 16 desembre

El NAS núm. 177 - desembre 2017 –

Per PSC Cardedeu

Dissabte 16 de desembre a les 18 hores el PSC presentarà la candidata de Cardedeu al Parlament de Catalunya Ana Ampúdia Benet. Actualment treballa a l'àrea de relacions internacionals de la Diputació de Barcelona, és especialista en promoció econòmica i creació d'ocupació. Durant 9 anys va dirigir les relacions comercials i urbanes a diversos ajuntaments als Estats Units. A l'acte participaran: Jordi Terrades diputat al Parlament de Catalunya d'expert en territori i medi ambient de Granollers, Carlos Jiménez Villarejo exfiscal anticorrupció i el crim organitzat de l'Estat i exeurodiputat i ,Meritxell Batet professora de Dret Constitucional i actualment diputada al Congrés.

Llegeix més:177 Ara solucions! Ara iceta! Acte dissabte 16 desembre

Mai ha anat de democràcia, era una competició d'estructures d'estat

El NAS núm. 175 - octubre 2017 -

Per PSC Cardedeu

La manca de voluntat pel diàleg de Mariano Rajoy ignorant el malestar dels catalans ha crispat a 2/3 de la societat catalana que vol una millora de l'autogovern en sentit federal. L'aplicació només de la llei atribuint poders executius a la Justícia, l'ús ideològic de TVE i l'enviament de cossos policials a penalitzar als catalans sobiranistes era, i s'ha confirmat, un tren que només podia xocar.

Puigdemont i els seus antecessors van fracassar en obtenir una majoria independentista a Catalunya al 9N i al 27S, i les CUP i ERC els van obligar al Parlament de Catalunya adoptar el programa de la DUI. El 6 i 7 al Parlament de Catalunya van vulnerar els drets dels representants del 50% dels catalans i aprovaren un simulacre de referèndum i una llei per fer una declaració unilateral d'independència. Han fet servir TV3 i els mitjans de la Generalitat, el centre informàtic desenvolupant aplicacions de vot electrònic, han agafat les dades de Salut dels catalans pel cens i ordenat als Mossos defensar els col·legis l'1 d'Octubre.

Llegeix més:175 Mai ha anat de democràcia, era una competició d'estructures d'estat

ENLLAÇOS