• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PSC

“No ets de Cardedeu si no...” Botiflers 2017

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per PSC Cardedeu

La ciberbalcanització és l'efecte de manipulació a Internet que ens envolta només "d'amics" del nostre gust polític i fa desaparèixer als adversaris. A cop de clic et radicalitzes només escoltant als "teus" i ets sents bé en colla. Google pren nota de tot, i filtra oferint-te només coses que t'agraden per enganxar-te a consumir. Triant les vacances segur que ja t'ha fet la jugada de perseguir-te amb bitllets d'avió, hotels i restaurants del teu paradís de somni.

Llegeix més:174 “No ets de Cardedeu si no...” Botiflers 2017

 

El PSC demana la dimissió de Marta Cordomí per il·legalitats a la regidoria de cultura

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per PSC Cardedeu

El govern ERC-CUP fa servir l’Ajuntament per assolir la independència de Catalunya, saltant-se la legalitat. Aprofiten qualsevol tema de vivenda, medi ambient, llengua, ocupació, esports, parcs i jardins... Resten despesa de mesures socials i l’afegeixen per a actes on diuen “no podem fer més en el tema... per culpa de les retallades d’Espanya, la solució a tot és un nou Estat”. Cordomí a Cultura té una agenda frenètica de somriures pel sí i la república en forma de conferències, música, fires, activitats infantils, circ, cinema, passa carrers, gegants...

Llegeix més:173 El PSC demana la dimissió de Marta Cordomí

Les zones vermelles i de vianants, exemples de manca de diàleg i desgovern econòmic

El NAS núm. 171 - maig 2017 -

Per PSC Cardedeu

En Joan Masferrer d’ERC ens ha fet gastar 500 mil euros en suprimir places d’aparcament als carrers Dr. Klein, Cervantes i ctra. de Cànoves. Només de vermelles n’hi havia 27. De retruc, les obres han aconseguit fer més atractiu edificar al solar del BBVA, on ara hi ha 46 places d’aparcament. Ja ens podem oblidar d’elles! Té al cap tallar el trànsit interurbà massiu pel barri del Centre, en comptes de per la Plaça Sant Joan – que no suprimeix cap aparcament i millora l’atractiu turístic de la vila – afegint a la sangria 15 places vermelles més del carrer Dr. Ferran. Els comerciants han posat el crit al cel. Improvisant, ha ideat l’operació “silenci dels comerciants”, repintant 100 places lliures en vermelles, amb el desencert de triar carrers on viuen veïns que no tenen aparcament a la seva vivenda. Lògicament, ara és el torn dels veïns que emprenyats es manifesten via associacions i un grup de Facebook que demana signatures a les botigues de tota la vila, sota el lema STOP ZONES VERMELLES. Incapaç de gestionar el diàleg ciutadà, Masferrer publica a la web de l’Ajuntament un plànol fals on fa desaparèixer aproximadament 100 places vermelles pintant-les com a blanques, cometent un frau de la llei de transparència i bon govern democràtic.

Llegeix més:171 Les zones vermelles i de vianants, exemples de manca de diàleg i desgovern econòmic

Pedro Sánchez una esperança de canvi, també per Catalunya

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per PSC Cardedeu

Ja no es pot dir que a Espanya no hi ha algú que escolti i estigui disposat a anar més enllà de l’exigència del compliment de la llei, proposant una reforma constitucional. Pedro Sánchez vencent a l’oficialisme transversal a Espanya ha guanyat amb una àmplia majoria al PSOE. Ho ha fet perquè ha entès l’impacte no resolt de la crisi econòmica, per tenir darrera seu una nova generació de joves que empenyen el canvi i perquè està disposat a impulsar una Espanya plurinacional.

Llegeix més:172 Pedro Sánchez una esperança de canvi, també per Catalunya

El govern d’ERC i la CUP fuig d’estudi i tira pilotes fora

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per PSC Cardedeu

El Departament d’Habitatge només destina 100 milions € anuals i l’Ajuntament de Cardedeu desaprofita l’acord del Tercer Sector amb els bancs, per comprar habitatge i fer un parc públic. La reforma de quatre vivendes i una enquesta a propietaris preguntant-los si volen llogar les disponibles no dona resultats rellevants.

Llegeix més:170 El govern d’ERC i la CUP fuig d’estudi i tira pilotes fora

ENLLAÇOS