• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

CUP

Candidatura d'Unitat Popular

 cup

Correu general: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Marta Cordomí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Adrià Soler: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Twitter: @cupcardedeu

Facebook: InfoCUP Cardedeu

Sense por

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per CUP Cardedeu

Escrivim aquestes línies per a la columna del NAS des del dolor. Un cop més hem posat els morts. El poble hem posat els morts en un conflicte global alimentat per anys de guerra i misèria. Les seves guerres. Les dels mercaders de la mort. Venedors d'armes amb corona i caps d'estat assedegats de petroli. Les seves guerres, les nostres morts.

Aquest cop ha tocat a prop, a Barcelona i Cambrils. Estem demostrant però, que sabem posar-nos dempeus i sense por. En l'àmbit quotidià ens cal refer els llaços comunitaris allà on s'hagin pogut desfer. No deixarem de ser pobles acollidors i diversos, i la nostra responsabilitat serà la de prevenir-nos del fanatisme religiós, així com del racisme i la xenofòbia.

Llegeix més:174 Sense por

 

Dos anys al govern

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per CUP Cardedeu

Ara fa dos anys que vam signar l'acord de govern amb ERC. Un acord que garantia un Ajuntament d'esquerres, dotava de majoria el nou govern i marcava un pla d'actuació.

Per definir aquest pla, ens vam qüestionar objectius i fixar prioritats, amb especial èmfasi a les polítiques de drets socials, ambientals i culturals amb el clar objectiu de recuperar Cardedeu per a les persones.

Llegeix més:173 Dos any al govern

El «dret» a escollir escola a debat

El NAS núm. 171 - maig 2017 -

Per CUP Cardedeu

El mes de març s’obre el període de portes obertes a les escoles i les famílies assisteixen amb la voluntat de poder triar la millor escola pels seus fills. Durant aquest procés, les escoles despleguen tota una estratègia comercial encaminada a tenir el màxim de matriculacions possibles intentant fer veure a les famílies que la seva escola és millor que les altres. Però realment són les famílies les que escullen?, o són els mateixos centres els que ja determinen en certa manera els perfils de persones que volen?

Llegeix més:171 El «dret» a escollir escola a debat

Govern amb participació!

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per CUP Cardedeu

La participació és una manera de treballar transversalment, i la posem en pràctica malgrat la manca de recursos existents i que estem revertint, amb la creació d’una nova plaça de tècnica de desenvolupament comunitari que ha de vetllar i acompanyar aquesta transversalitat.

Llegeix més:172 Govern amb participació!

Cardedeu Coeduca

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per CUP Cardedeu

Aquest curs 2016-2017 ha començat a caminar el projecte Cardedeu Coeduca, un projecte del tot ambiciós i sense precedents. El projecte, impulsat des de la regidoria d’igualtat, pretén que tots els centres educatius del municipi -de l’escola bressol a la secundària- integrin la mirada coeducativa, és a dir: una educació igualitària no sexista, i amb especial èmfasi en la lluita contra l’homofòbia, la transfòbia i qualsevol tipus de discriminació. Volem així, unes aules on es respecti la diferència d’acord amb els valors de cura, la cooperació i de l'empatia.

Llegeix més:170 Cardedeu Coeduca

ENLLAÇOS