• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

CUP

Candidatura d'Unitat Popular

 cup

Correu general: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Marta Cordomí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Adrià Soler: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Twitter: @cupcardedeu

Facebook: InfoCUP Cardedeu

Cooperes o competeixes?

El NAS núm. 156 - gener 2016 -

Per CUP Cardedeu

Per transformar els nostre poble i per tal que hi tinguem vides dignes, l'economia és un dels elements essencials que cal canviar. De fet, a ningú se li escapa que l’economia no només condiciona les nostres vides, si no que fins i tot marca l’agenda política en l'àmbit global.

Llegeix més:156 Cooperes o competeixes?

 

Per què l'IBI ens agrada tant?

El NAS núm. 155 - desembre 2015 -

Per CUP Cardedeu

Al ple d'octubre es van discutir les noves ordenances fiscals de Cardedeu i, com és tradició, l'IBI va centrar la major part dels debats i de les crítiques de l'oposició.

Llegeix més:155 Per què l'IBI ens agrada tant?

Garantir el dret a l’habitatge

El NAS núm. 153 - octubre 2015 -

Per CUP Cardedeu

Una de les vergonyes de la nostra societat és la vulneració sistemàtica del dret a l’habitatge. Per això, un dels eixos que volem potenciar la CUP des de la Regidoria d’Habitatge és ajudar a garantir aquest dret fonamental.

Llegeix més:153 Garantir el dret a l’habitatge

Treballant el gènere de forma transversal i amb impacte social

El NAS núm. 154 - novembre 2015 -

Per CUP Cardedeu

Per a la CUP un dels eixos prioritaris de treball és el feminisme que, entre altres coses, vol garantir i lluitar per a una verdadera igualtat de gènere i justícia social. Des de la Comissió de Gènere, oberta a tothom qui vulgui participar, i la regidoria d'Igualtat de la CUP s'està treballant en l'elaboració  d'estratègies per poder treballar al voltant del gènere i la igualtat. Un fet molt necessari, ja que la situació actual en aquesta àmbit estava basada exclusivament en el treball d'atenció directa en casos de violències de gènere i en la celebració simbòlica de dies com el 8 de març.

Llegeix més:154 Treballant el gènere de forma transversal i amb impacte social

27-S? Ho volem tot!

El NAS núm. 152 - setembre 2015 -

Per CUP Cardedeu

S'acosten unes eleccions especials per al futur del nostre país. Més enllà dels giravolts del procés: pactes i no pactes, cimeres espectacle, ultimàtums, plebiscitàries o no... i de l’espectacle mediàtic de la política, creiem que avui més que mai toca ser fidels a les pròpies idees i no deixar-se endur per enquestes ni estratègies a curt termini. Per això vam dir no a la llista única que proposava Convergència.

Llegeix més:152 27-S? Ho volem tot!

ENLLAÇOS