• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

CUP

Candidatura d'Unitat Popular

 cup

Correu general: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Marta Cordomí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Adrià Soler: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Twitter: @cupcardedeu

Facebook: InfoCUP Cardedeu

Per què l'IBI ens agrada tant?

El NAS núm. 155 - desembre 2015 -

Per CUP Cardedeu

Al ple d'octubre es van discutir les noves ordenances fiscals de Cardedeu i, com és tradició, l'IBI va centrar la major part dels debats i de les crítiques de l'oposició.

Llegeix més:155 Per què l'IBI ens agrada tant?

 

Treballant el gènere de forma transversal i amb impacte social

El NAS núm. 154 - novembre 2015 -

Per CUP Cardedeu

Per a la CUP un dels eixos prioritaris de treball és el feminisme que, entre altres coses, vol garantir i lluitar per a una verdadera igualtat de gènere i justícia social. Des de la Comissió de Gènere, oberta a tothom qui vulgui participar, i la regidoria d'Igualtat de la CUP s'està treballant en l'elaboració  d'estratègies per poder treballar al voltant del gènere i la igualtat. Un fet molt necessari, ja que la situació actual en aquesta àmbit estava basada exclusivament en el treball d'atenció directa en casos de violències de gènere i en la celebració simbòlica de dies com el 8 de març.

Llegeix més:154 Treballant el gènere de forma transversal i amb impacte social

27-S? Ho volem tot!

El NAS núm. 152 - setembre 2015 -

Per CUP Cardedeu

S'acosten unes eleccions especials per al futur del nostre país. Més enllà dels giravolts del procés: pactes i no pactes, cimeres espectacle, ultimàtums, plebiscitàries o no... i de l’espectacle mediàtic de la política, creiem que avui més que mai toca ser fidels a les pròpies idees i no deixar-se endur per enquestes ni estratègies a curt termini. Per això vam dir no a la llista única que proposava Convergència.

Llegeix més:152 27-S? Ho volem tot!

Garantir el dret a l’habitatge

El NAS núm. 153 - octubre 2015 -

Per CUP Cardedeu

Una de les vergonyes de la nostra societat és la vulneració sistemàtica del dret a l’habitatge. Per això, un dels eixos que volem potenciar la CUP des de la Regidoria d’Habitatge és ajudar a garantir aquest dret fonamental.

Llegeix més:153 Garantir el dret a l’habitatge

Petites victòries

El NAS núm. 151 - agost 2015 -

Per CUP

Ja fa gairebé dos mesos que la CUP és al govern de Cardedeu, juntament amb ERC. Som conscients que una transformació real no pot arribar de la nit al dia, però tenim clar que hem d’aprofitar al màxim la nostra feina per millorar Cardedeu. Per això, no hem volgut perdre el temps i ens hem posat a treballar en les nostres àrees.

Llegeix més:151 Petites victòries

ENLLAÇOS