• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

CUP

Candidatura d'Unitat Popular

 cup

Correu general: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Marta Cordomí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Adrià Soler: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Twitter: @cupcardedeu

Facebook: InfoCUP Cardedeu

El feminisme ha recorregut...

El NAS núm. 144 - desembre 2014 -

Per CUP Cardedeu

(Aquest mes la CUP ha cedit aquest espai el col·lectiu aDona’t)

El feminisme ha recorregut un llarg camí fins a arribar a redefinir la violència contra les dones com un problema social i polític. I és que la visió tradicional i patriarcal d'aquest tipus de violència ha oscil·lat i oscil·la entre la seva consideració com una cosa normal i pròpia de la naturalesa diferenciada dels sexes i per tant, natural en les seves relacions personals, o la seva consideració com un problema patològic i aïllat, en els casos més greus.

Llegeix més:144 El feminisme ha recorregut...

 

Volem reduir la pobresa?

El NAS núm. 143 - novembre 2014 -

Per CUP Cardedeu

Les darreres dades sobre la pobresa a casa nostra demostren que ens dirigim cap a una societat amb desigualtats creixents i una pobresa extrema crònica. La taxa de pobresa ha augmentat fins a quasi un 20% (IDESCAT). En el cas dels menors de 16 anys, la realitat és que 1 de cada 4 nens es troba en risc d’exclusió social. Cardedeu no és una excepció a aquesta crisi social, ja que el març d’aquest any hi havia 1.286 persones aturades i cada cop més persones requereixen assistència dels serveis socials.

Llegeix més:143 Volem reduir la pobresa?

Visca la cultura popular!

El NAS núm. 141 - setembre 2014 -

Per CUP Cardedeu

Aquest estiu molta gent dels Països Catalans ha pogut gaudir de les actuacions de centenars de colles de cultura popular com ara castells, bastoners, diables, balls tradicionals, trabucaires, sardanes...

Llegeix més:141 Visca la cultura popular!

Un país lliure, just i sostenible

El NAS núm. 142 - octubre 2014 -

Per CUP Cardedeu

El compromís de la CUP amb el procés d’alliberament nacional del nostre poble és clar i inequívoc: fa dècades que treballem i ens mobilitzem per la independència. Amb tot, la nostra acció avarca molts altres camps que no podem ni arraconar ni oblidar. Entenem que l’actual crisi no només és nacional, sinó també social i mediambiental. Per això, defensem que un pas endavant en una lluita pot justificar un pas enrere en una altra.

Llegeix més:142 Un país lliure, just i sostenible

Petites victòries i grans reptes

El NAS núm. 140 - juliol 2014 -

Per CUP Cardedeu

En aquest mateix mandat, CIU, PP i GpC van decidir fer els plens municipals cada dos mesos per a “estalviar”. Malauradament, més que un estalvi econòmic va representar un estalvi democràtic.

Llegeix més:140 Petites victòries i grans reptes

ENLLAÇOS