• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

CUP

Candidatura d'Unitat Popular

 cup

Correu general: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Marta Cordomí: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Adrià Soler: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Twitter: @cupcardedeu

Facebook: InfoCUP Cardedeu

Desitjos per al 2014

El NAS núm. 134 - gener 2014 -

Per CUP Cardedeu

El darrer mes de setembre publicàvem un escrit on desitjàvem que el nou curs ens regalés el trencament del pacte CIU-PP. Vistos els bons resultats, ens aventurem a demanar quatre de desitjos per al proper 2014!

Llegeix més:134 Desitjos per al 2014

 

Vergonya

El NAS núm. 133 - desembre 2013 -

Per CUP Cardedeu

El govern de CIU i –fins fa poc- del PP, continua acumulant despropòsits i comportaments que ens fan sentir vergonya. En les darreres setmanes n’han noves i penoses mostres.

Llegeix més:133 Vergonya

Combatem el niu del feixisme!

El NAS núm. 131 - octubre 2013 -

De Grècia arriben notícies que parlen de cop policial contra el partit neonazi Alba Daurada. Les actuacions judicials han servit per conèixer com actuen els neonazis: un partit compartimentat i jerarquitzat, infiltrat al cos repressiu de l'Estat, que recorria a la violència per disciplinar els seus membres i aniquilar la resta. És evident que les autoritats tenien informació suficient per perseguir els líders del partit des de feia temps. És lamentable que hagi fet falta un assassinat més -el raper Pavlos Fyssas- perquè els poders públics actuessin, després de nombrosos atacs impunes contra migrants.

Llegeix més:131 Combatem el niu del feixisme!

Pel dret a una vida digna de ser viscuda

El NAS núm. 132 - novembre 2013 -

Per CUP Cardedeu

(Aquest mes la CUP ha cedit aquest espai el col•lectiu aDona’t)

Actualment, el feixisme més ranci segueix manifestant-se sense vergonya amb actituds violentes i amenaçants, davant la impunitat jurídica que li proporcionen els seus amics del Partit Popular. Un partit que tampoc no amaga l'amistat amb la Conferència Episcopal quan reelabora la llei de l’avortament.

Llegeix més:132 Pel dret a una vida digna de ser viscuda

Canvi de curs, canvi de cicle

El NAS núm. 130 - setembre 2013 -

La darrera polèmica del mural independentista, es fa del tot insostenible aquest govern local. Duem gairebé dos anys d'un govern municipal inestable i autoritari, allunyat de la població i carregat de contradiccions internes des del principi del pacte entre CIU, PP i GpC. Han estat dos anys d'ordenances restrictives i repressives, de manca de diàleg amb els vilatans i de retallades en serveis públics. Han estat dos anys al servei d’interessos partidistes minoritaris que han prevalgut per sobre la voluntat majoritària del poble, i dos anys d’enfrontaments constants amb associacions i col•lectius del poble,

Llegeix més:130 Canvi de curs, canvi de cicle

ENLLAÇOS