• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

ICV

Iniciativa Verds
Esquerra Unida Alternativa

 icv 2 Som una formació política democràtica, catalanista, republicana, d’esquerres, ecologista, feminista, municipalista, d’homes i dones que fan seu el patrimoni i la història del PSUC i de l’ENE i del moviment obrer, compromesa amb totes les persones que volen transformar el món, superar el capitalisme i que comparteixen els valors de la justícia social, la pau, la igualtat, la radicalitat democràtica, la llibertat, la laïcitat i la solidaritat.
Som una força ecosocialista, sobirana i plural que pretén una majoria nacional, social i política d’esquerres a Catalunya.

2011-2015: relats d'una legislatura convulsa

El NAS núm. 149 - maig 2015 -

Per ICV Cardedeu

Els últims quatre anys de govern en minoria de CiU a Cardedeu han estat convulsos i marcats per decisions errònies intentant reduir el número de plens, de comissions informatives d'àrea i fent desaparèixer pràcticament la convocatòria de consells municipals sectorials.

Llegeix més:149 2011-2015: relats d'una legislatura convulsa

 

Cardedeu ben val una Entesa!

El NAS núm. 147 - març 2015 -

Per ICV Cardedeu

Sols no ho podem fer tot. Sols no ho volem fer tot. Cal trencar amb la incapacitat tradicional de les esquerres per afrontar conjuntament els reptes immensos del present i del futur proper. La fragmentació de les forces progressistes, tan a nivell nacional com municipal facilita l'accés de forces conservadors als diferents governs en un escenari de crisi social i de desfeta institucional.

Llegeix més:147 Cardedeu ben val una Entesa!

...Que tot està per fer i tot és possible!

El NAS núm. 145 - gener 2015 -

Per ICV Cardedeu

"Ara mateix"

Miquel Martí i Pol


Ara mateix enfilo aquesta agulla

amb el fil d'un propòsit que no dic

i em poso a apedaçar. Cap dels prodigis

que anunciaven taumaturgs insignes

no s'ha complert, i els anys passen de pressa.

 

Llegeix més:145 ...Que tot està per fer i tot és possible!

Regeneració política o ruptura?

El NAS núm. 146 - febrer 2015 -

Per ICV Cardedeu

De cara als propers reptes electorals hom es planteja un trencament amb les velles formes de fer política. Així, es preveu un fort creixement dels moviments emergents que desafien la dinàmica institucional encarcarada i classista inoperant davant els problemes reals de la gent.

Llegeix més:146 Regeneració política o ruptura?

Pobresa energètica = vergonya social

El NAS núm. 144 - desembre 2014 -

Per ICV Cardedeu

La situació de crisi, atur i de retallades en drets socials està provocant un augment de la pobresa que es concreta en la dificultat de moltes persones per accedir a recursos i serveis bàsics, com l’aigua, la llum o el gas, necessaris per garantir unes condicions mínimes de vida digna.

Llegeix més:144 Pobresa energètica = vergonya social

ENLLAÇOS