• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

ERC

Esquerra Republicana de Catalunya

 erc2 Web: esquerra.cat/cardedeu

Correu general: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Twitter: @erc_cardedeu

Facebook: erc.cardedeu

Un setembre històric

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per ERC Cardedeu

Després d'una de les millors festes majors que recordem, tant a nivell de participació com de qualitat dels espectacles i concerts, i per la que cal tornar a felicitar tota la gent que s'hi ha implicat i col·laborat, ja hem deixat enrere l'agost.

Un agost que també ens va deixar en xoc el fatídic dia 17, i que també ens va ensenyar com tot un país, també Cardedeu, pot mostrar la seva solidaritat envers les víctimes, el seu rebuig al terror, i a la vegada demostrar com volem viure en pobles i ciutats oberts, tolerants i respectuosos. Demostrant també que Catalunya vol ser sobretot terra d'acollida, terra de llibertat, terra de pau.

Llegeix més:174 Un setembre històric

 

Un nou curs escolar que s’acaba amb bona nota

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per ERC Cardedeu

S’ha acabat el curs escolar i han començat les activitats d’estiu per infants i joves, acompanyades enguany, per una nova convocatòria oberta d’ajuts econòmics per a tothom, en funció dels ingressos de la unitat familiar, que pretenen afavorir la igualtat d’oportunitats i reduir les desigualtats entre famílies.

Després d’aquest juny tan calorós, on a les aules s’ha arribat als 30 o més graus, encara hi ha algú que es qüestiona perquè a les escoles es fa jornada intensiva al mes de juny o perquè el curs acaba el dia 21. I és que el clima també ens condiciona el calendari i l’horari escolar, igual que a alguns països, on l’hivern s’arriba a uns quants graus sota zero, es fan vacances en aquelles dates.

Llegeix més:173 Un nou curs escolar que s’acaba amb bona nota

Aparcament per un únic cotxe o sis diferents al llarg del dia

El NAS núm. 171 - maig 2017 -

Per ERC Cardedeu

En el darrer mes s’ha ampliat la zona vermella en 96 places d’aparcament. Un sistema que, enlloc de fer-te pagar per minut estacionat, et permet aparcar-hi gratuïtament amb una limitació horària de 90 minuts. Els residents que limiten amb la zona vermella poden demanar un identificador a la Oficina d’Atenció al Ciutadà que els permet allargar una hora al matí i una hora al vespre.

Llegeix més:171 Aparcament per un únic cotxe o sis diferents al llarg del dia

L’espai verd, un dels valors de Cardedeu

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per ERC Cardedeu

Cardedeu és verd. El nostre entorn més immediat ho és... els parcs, fins i tot les places i carrers, els volts de les rieres i torrents... Eixos viaris i parcs s’han omplert històricament de plantacions dels nombrosos vivers que de sempre ens han envoltat, hem disposat d’aigua de l’embassament de Vallforners per regar-ho, i, a més, la gent de Cardedeu s’ho creu i vol un Cardedeu ben cuidat i ben verd...

Llegeix més:172 L’espai verd, un dels valors de Cardedeu

L’educació, prioritat de tots i totes

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per ERC Cardedeu

La primavera normalment ve lligada amb les preinscripcions. Preinscripcions a les escoles bressol, al segon cicle d’educació infantil i primària, a educació secundària, al batxillerat o cicles formatius, als ensenyaments d’adults...

Llegeix més:170 L’educació, prioritat de tots i totes

ENLLAÇOS