• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

ERC

Esquerra Republicana de Catalunya

 erc2 Web: esquerra.cat/cardedeu

Correu general: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Twitter: @erc_cardedeu

Facebook: erc.cardedeu

Cardedeu referent com a model de sostenibilitat i respecte amb el medi ambient

El NAS núm. 182 – maig 2018 –

Per ERC Cardedeu

Al Museu hem rebut l’acreditació Biosphere, que reconeix la feina per la millora de la qualitat i promoció de la sostenibilitat com a destinació turística. Amb aquesta mirada cap a la promoció del desenvolupament econòmic i social de forma sostenible hi estem treballant des de diferents àmbits.

Al parc del Pompeu Fabra, tindrem la Guingueta, un nou espai de restauració ecològica o de proximitat, des d’on s’acollirà al visitant per guiar-lo per fer itineraris de natura amb bicicletes, BTT o senderisme.

A la fira de Sant Isidre continuem mirant de projectar la millor imatge de Cardedeu als visitants, amb el referent de la pagesia i la protecció del patrimoni natural i cultural que tant ens enorgulleix.

Llegeix més:182 Cardedeu referent com a model de sostenibilitat i respecte amb el medi ambient

 

Endavant amb la Tèxtil Rase: la fàbrica de cultura

El NAS núm. 181 - abril 2018 -

Per ERC Cardedeu

L’Ajuntament ha aprovat el projecte per rehabilitar la major part de la Tèxtil Rase que encara no està en ús i que es sumarà a la part renovada i amb espais culturals i associatius actuals. Les entitats culturals fa temps que reclamen més espais i pel govern ha estat sempre una prioritat. La proposta era el primer punt del programa electoral d’ERC per Cardedeu, de manera que, una vegada més, demostrem el compliment dels nostres compromisos.

La Tèxtil és municipal des del 2005 i ja s’hi fan múltiples activitats associatives a la Sala dels Pilars i a la Fusteria, amb cursos i tallers per a joves, a més del Boulder i activitats als espais exteriors. L’any passat s’hi va inaugurar la Plaça de les dones treballadores.

Llegeix més:181 Endavant amb la Tèxtil Rase: la fàbrica de cultura

Cardedeu, espais i carrers per jugar

El NAS núm. 179 - febrer 2018 -

Per ERC Cardedeu

El “Cardedeu, Poble dels Infants” ha estat un dels lemes que ha mogut moltes de les actuacions de l’Ajuntament des de fa anys. És així com han avançat experiències com el Consell d’Infants, que proporciona un espai de participació als nens i nenes en diferents temes d’interès municipal, els projectes de Camins Escolars cap a les escoles, en bici i a peu i de la manera més autònoma i segura possible per als més menuts, i moltes altres polítiques que fan que no pensem exclusivament en un poble per a adults sinó també per aquelles persones que es troben en els anys més decisius de la seva vida, els primers anys.

Llegeix més:179 Cardedeu, espais i carrers per jugar

Per una escola catalana, pública i de qualitat

El NAS núm. 180 – març 2018 –

Per ERC Cardedeu

De nou l’escola catalana ha patit atacs per part d’aquells que no la volen. Aquesta vegada el que els molesta és que la llengua vehicular sigui el català. No els molesta que hi hagi centres educatius que segreguin per raó de sexe; o els concerts econòmics que segreguen per condició social. Tampoc els molesta que la partida pressupostària d’Ensenyament sigui inferior a les necessitats reals, ni les ràtios altes, ni que el model d’escola inclusiva no pugui ser una realitat per falta de recursos, ni, fins i tot, que els professionals de l’educació hagin de treballar en condicions impossibles. No els molesta tot això, a ells el que els molesta és la llengua.

Tenim un model d’èxit educatiu, un model d’escola pública, plural i cohesionador, de qualitat, i fruit d’un consens que suma moltes sensibilitats ideològiques. En definitiva, tenim un tresor que no deixarem que ningú ens el prengui ni malmeti. Ningú!

Llegeix més:180 Per una escola catalana, pública i de qualitat

La democràcia sempre guanya

El NAS núm. 178 - gener 2018 -

Per ERC Cardedeu

Acabem l’any amb una fantàstica notícia: una participació històrica del 86,14% dels veïns i veïnes de Cardedeu en les darreres eleccions. La dada requereix donar-vos les gràcies de forma sonora pel vostre exercici de responsabilitat i la implicació i interès en els afers comunitaris, especialment quan hi ha tant en joc. Mai a Cardedeu havien votat 11.395 persones (en una taula es va arribar al 90,85% !!). És realment espectacular, i tècnicament podem dir que hem votat tots. Moltíssimes gràcies.

Llegeix més:178 La democràcia sempre guanya

ENLLAÇOS