• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

ERC

Esquerra Republicana de Catalunya

 erc2 Web: esquerra.cat/cardedeu

Correu general: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Twitter: @erc_cardedeu

Facebook: erc.cardedeu

Cardedeu, espais i carrers per jugar

El NAS núm. 179 - febrer 2018 -

Per ERC Cardedeu

El “Cardedeu, Poble dels Infants” ha estat un dels lemes que ha mogut moltes de les actuacions de l’Ajuntament des de fa anys. És així com han avançat experiències com el Consell d’Infants, que proporciona un espai de participació als nens i nenes en diferents temes d’interès municipal, els projectes de Camins Escolars cap a les escoles, en bici i a peu i de la manera més autònoma i segura possible per als més menuts, i moltes altres polítiques que fan que no pensem exclusivament en un poble per a adults sinó també per aquelles persones que es troben en els anys més decisius de la seva vida, els primers anys.

Llegeix més:179 Cardedeu, espais i carrers per jugar

 

La democràcia sempre guanya

El NAS núm. 178 - gener 2018 -

Per ERC Cardedeu

Acabem l’any amb una fantàstica notícia: una participació històrica del 86,14% dels veïns i veïnes de Cardedeu en les darreres eleccions. La dada requereix donar-vos les gràcies de forma sonora pel vostre exercici de responsabilitat i la implicació i interès en els afers comunitaris, especialment quan hi ha tant en joc. Mai a Cardedeu havien votat 11.395 persones (en una taula es va arribar al 90,85% !!). És realment espectacular, i tècnicament podem dir que hem votat tots. Moltíssimes gràcies.

Llegeix més:178 La democràcia sempre guanya

Un setembre històric

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per ERC Cardedeu

Després d'una de les millors festes majors que recordem, tant a nivell de participació com de qualitat dels espectacles i concerts, i per la que cal tornar a felicitar tota la gent que s'hi ha implicat i col·laborat, ja hem deixat enrere l'agost.

Un agost que també ens va deixar en xoc el fatídic dia 17, i que també ens va ensenyar com tot un país, també Cardedeu, pot mostrar la seva solidaritat envers les víctimes, el seu rebuig al terror, i a la vegada demostrar com volem viure en pobles i ciutats oberts, tolerants i respectuosos. Demostrant també que Catalunya vol ser sobretot terra d'acollida, terra de llibertat, terra de pau.

Llegeix més:174 Un setembre històric

Qui decideix el nostre futur? La ciutadania o les forces constitucionalistes? El 21D, diguem prou!

El NAS núm. 177 - desembre 2017 –

Per ERC Cardedeu

Les del proper 21D són unes eleccions imposades, en les que una part de candidats està empresonada i una altra exiliada, amb representants de la societat civil també empresonats, amb una Administració de la Generalitat intervinguda políticament i econòmica, amb amenaces, per no col·laborar, als treballadors públics i als mitjans públics de comunicació, posant en dubte la seva professionalitat. És a dir, amb una suspensió de l’autonomia i de l’autogovern de Catalunya com feia dècades que no veiem.

Tot això, no ho oblidem, perquè s’ha volgut demanar al poble de Catalunya que decideixi el seu futur, i després de demanar a l’Estat un marc de diàleg i de pacte en aquest sentit, del qual no només no n’han volgut saber res sinó que hi ha respost repressivament.

Llegeix més:177 Qui decideix el nostre futur? La ciutadania o les forces constitucionalistes? El 21D, diguem...

Un nou curs escolar que s’acaba amb bona nota

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per ERC Cardedeu

S’ha acabat el curs escolar i han començat les activitats d’estiu per infants i joves, acompanyades enguany, per una nova convocatòria oberta d’ajuts econòmics per a tothom, en funció dels ingressos de la unitat familiar, que pretenen afavorir la igualtat d’oportunitats i reduir les desigualtats entre famílies.

Després d’aquest juny tan calorós, on a les aules s’ha arribat als 30 o més graus, encara hi ha algú que es qüestiona perquè a les escoles es fa jornada intensiva al mes de juny o perquè el curs acaba el dia 21. I és que el clima també ens condiciona el calendari i l’horari escolar, igual que a alguns països, on l’hivern s’arriba a uns quants graus sota zero, es fan vacances en aquelles dates.

Llegeix més:173 Un nou curs escolar que s’acaba amb bona nota

ENLLAÇOS