• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

POLÍTICA

L'exposició Art pels Presos, que es va fer a Sant Corneli, té continuïtat en el Tarambana

Les obres es podran veure i comprar fins a la Festa Major

19/07/2018 Redacció 

185 art pels presos Ñ4321

El 13 de juliol a les 20.30 va ser la cita de l'ANC i Omnium per mantenir viva la flama que cada dilluns s'encén per recordar que hi ha presos i exiliats polítics.

La sala d'exposicions es va omplir, i va presentar la mostra d'obres Cris Barti, explicant que és una perllongació de la de Sant Corneli. Allà es van vendre moltes obres i aquí, al Tarambana, s'han portat les que van quedar i fossin de paret, ja que no hi ha lloc per les escultures. S'ha afegit una obra més i esperen anar engruixint la Caixa de Solidaritat amb les famílies dels presos.

Llegeix més:185 L'exposició Art pels Presos, que es va fer a Sant Corneli, té continuïtat en el Tarambana

 

El mur es repinta per enèsima vegada

A cada atac destructiu, nosaltres repintarem. "Tenim litrones de pintura" Tutti

19/07/2018 Redacció 

185 repintada Ñ4314

Pel diumenge 8 de juliol, l'ANC, Omnium i el CDR de Cardedeu van convocar voluntaris per arreglar el que unionistes havien malmès les setmanes anteriors en el mur d'entrada a Cardedeu venint de Granollers i l'autopista.

La paraula República i la frase "llibertat presos polítics" havien estat embrutades amb pintura, tacades.

Llegeix més:185 El mur es repinta per enèsima vegada

La CUP fa repàs i valoració del que s’ha fet des del Govern

També es va aprofitar l’assemblea oberta als ciutadans per fer propostes i projectes pel futur

30/06/2018 Redacció

Diumenge 3 de juny, a les 10.30 del matí es va fer una assemblea oberta de la CUP Cardedeu. La convocatòria era a la plaça Alsina, però l’amenaça de pluja va fer que es traslladés al Tarambana.

Allà el regidors de govern van explicar què s’ha fet durant els tres anys que hi porten, destacant la municipalització de serveis, l’èxit dels Pressupostos Participatius, el Protocol per a l’abordatge de la violència de gènere, les gestions per aconseguir habitatge social i assequible i projectes que s’han pogut fer amb les ajudes aconseguides del Retorn Social. Es va parlar dels drets dels treballadors i l’haver aconseguit fer una empresa pública, el C10.

Llegeix més:184 La CUP fa repàs i valoració del que s’ha fet des del Govern

Segueixen les concentracions dels dilluns a la Plaça Sant Joan

A les trobades és recorda els presos polítics i els exiliats i es demana la seva alliberació, i aquest mes també s’han fet concerts i una exposició d’art

30/06/2018 Redacció

El fet de tenir presos polítics no es pot assumir amb normalitat. Així ho recorden cada dilluns les entre 100 i 400 persones que es troben cada vegada davant l’Ajuntament des de fa més de 8 mesos.

Ja no cal que l’ANC i Òmnium convoquin. Se sap. El groc predomina, les gorres han anat substituint les bufandes, però es van recollint, i llegir algunes, cartes als presos, La caixa de solidaritat recull diners per ajudar als presos i les seves famílies, ara castigats per Llarena a multes in assumibles per a prendre-l’hi les cases... i no defallint.

Llegeix més:184 Segueixen les concentracions dels dilluns a la Plaça Sant Joan

Ciutadans posa carpa a Cardedeu

La formació, que no té representació municipal, es presenta a la plaça de l'Església amb el lema: "Ahora más que nunca. Tots som Catalunya"

20/06/2018 Redacció

184 ciutadans

No és habitual la presència de Ciutadans a la nostra vila, i per això va causar una certa expectació veure qui venia a la carpa informativa que el partit de Rivera i Arrimadas van posar el 16 de juny a la plaça de l'Església.

Amb un únic dinA5 i adhesius, van esperar que els cardedeuencs s'hi acostessin i veiessin si alguns veïns seus es presentaven a les properes municipals. De moment és una primera presa de contacte, amb eslògans genèrics com ara que cal solucionar els problemes reals i que s'està defensant sense complexos als catalans que volen seguir sent europeus.

Llegeix més:184 Ciutadans posa carpa a Cardedeu