• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

POLÍTICA

Ciutadans posa carpa a Cardedeu

La formació, que no té representació municipal, es presenta a la plaça de l'Església amb el lema: "Ahora más que nunca. Tots som Catalunya"

20/06/2018 Redacció

184 ciutadans

No és habitual la presència de Ciutadans a la nostra vila, i per això va causar una certa expectació veure qui venia a la carpa informativa que el partit de Rivera i Arrimadas van posar el 16 de juny a la plaça de l'Església.

Amb un únic dinA5 i adhesius, van esperar que els cardedeuencs s'hi acostessin i veiessin si alguns veïns seus es presentaven a les properes municipals. De moment és una primera presa de contacte, amb eslògans genèrics com ara que cal solucionar els problemes reals i que s'està defensant sense complexos als catalans que volen seguir sent europeus.

Llegeix més:184 Ciutadans posa carpa a Cardedeu

 

La candidatura de Junts per Catalunya-Cardedeu, primera a tenir alcaldable

Jordi Nadal encapçalarà la llista i ja està formant equip

18/06/2018 Redacció

184 jordi nadal Ñ3895


Dijous 14 de juny, en una assemblea del PDeCAT Cardedeu es va procedir a la votació per triar el cap de llista per a les properes municipals.

S'hi presentaven tres candidats, Jordi Nadal, Tutti Company i Marc Blanche. Els dos actuals regidors van quedar a molta distància dels vots aconseguits per Nadal, a qui s'ha encarregat que construeixi un equip per a dur endavant un projecte de Govern que en el seu discurs de presentació va centrar a recuperar el comerç per Cardedeu, principalment el del Centre de la vila, i donar vida i activitat als polígons, diferenciant-los dels que hi ha a pobles veïns i promovent producció i llocs de treball propers. Un altre eix, lligat a l'anterior, és dotar d'aparcament útil i comunicacions amb una mobilitat raonable.

Llegeix més:184 La candidatura de Junts per Catalunya-Cardedeu, primera a tenir alcaldable

Jaume Gelada s’acomiada com a regidor

El Popular només rep el reconeixement de Jordi Abad quan ho notifica al Ple

08/06/2018 Xavier Navarro

183 gelada I0736

Jaume Gelada ha estat un regidor polèmic, i en el Ple de maig es va acomiadar del càrrec.

En el mandat anterior anava de segon a la llista del PP, darrera d’Ingrid Ruiz Tiñena. Van entrar en el govern conjunt de CiU, GpC i PP i durant els primers mesos van tenir una tasca que agradaria més o menys però efectiva. Van aconseguir entrar en Viles Florides amb nota, van posar ordre dins àrees de Personal i projectes econòmics, integrat en la vida de la vila, va ser tertulià a Cincdedeu i participava a forces actes. Però poc a poc, quan Ingrid Ruiz va dimitir i la va substituir Román Dalmau van anar endurint la posició envers el procés.

Llegeix més:183 Jaume Gelada s’acomiada com a regidor

Més de 600 quilòmetres fins als empresonats

Dos cartells marquen la distància des de Cardedeu

18/06/2018 Redacció

184 cartell   estremera Ñ3870


A mitjan juny ha aparegut un cartell davant el mur d'ADIF que recorda la distància que s'ha de recórrer per anar a veure els presos polítics.

Llegeix més:184 Més de 600 quilòmetres fins als empresonats

Sota el lema “Jo vull vull que Cardedeu tingui” ja s’han votat els Pressupostos Participatius

L’ampliació de l'edifici de RTVCardedeu i del centre de formació la Mongia i diverses actuacions relacionades amb les escoles han estat els escollits

08/06/2018 Redacció

183 pressupostos particip 1

El 31 de maig va acabar el termini per votar les diferents propostes acceptades. Es van dividir en propostes grans (de 60.000 a 100.000 €) i petites (menys de 60.000 €). Els majors de 16 anys empadronats a Cardedeu van poder triar entre les 8 actuacions proposades per l’equip de govern i les 52 propostes de la ciutadania que han estat admeses a votació. A més, el jovent d’entre 12 i 30 anys poden triar entre 13 propostes del COU, el pressupost participatiu juvenil.

Un total de 1.034 persones han votat, un 7% del cens. Pel regidor de Participació, Hug Lucchetti, això és un bon resultat de participació, ja que a poblacions com Granollers només assoleixen un 2%.

Llegeix més:183 Sota el lema “Jo vull vull que Cardedeu tingui” ja s’han votat els Pressupostos Participatius