• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

SOCIETAT

S’acaba de pintar el mural col·lectiu del carrer Teresa Oller

23/11/2017 Redacció

177 mural feixisme N4225
Durant els primers dies de novembre, diverses persones del CDR van acabar un mural al carrer Teresa Oller en una paret que, d'ençà que es va posar per tancar el solar de la casa que es va ensorrar, ha anat tenint diverses pintades de diferents grups. Aquest mural ha quedat almenys net.

 

El 3r Mercat d'Intercanvi va omplir la plaça Sant Corneli

Es va incloure dins les actuacions de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

21/11/2017 Redacció

177 mercanvi


Diumenge 19 de novembre la Cooperativa Cardedeu Autosuficient va organitzar el 3er Mercanvi. Una quinzena de parades es van posar a la plaça de Sant Corneli durant el matí, oferint coses que s’anaven intercanviant amb les d’altres i gent que venia amb un o dos objectes que volia donar i buscava amb qui canviar-ho.

El que més abundava era joguines, llibres i roba, tot i que s’oferien plantes d’àloe amb la seva rel, disc antics, telèfons, material d’anar d’excursió... I la dificultat de fer intercanvi directe feia que un busqués un objecte que volia un altre per a bescanviar-lo amb el desitjat. Moltes coses s’acabaven regalant, ja que una de les normes del mercat era no fer servir diners. La moneda de canvi són els objectes i el valor és el que cadascú li posa.

Llegeix més:177 El 3r Mercat d'Intercanvi va omplir la plaça Sant Corneli

Ja està en vigor l’ordenança sobre animals domèstics

31/10/2017 Redacció

176 ordenança gossos
Un cop acceptades diverses al·legacions, el Ple de juliol va aprovar els 45 articles i 2 annexes que formen la nova ordenança municipal reguladora de la tinença d’animals de Cardedeu.

D’aquesta manera queda derogada l’anterior i la nova ja està en vigor després de diferents polèmiques, principalment sobre espais on els gossos poden anar deslligats.

Llegeix més:176 Ja està en vigor l’ordenança sobre animals domèstics

El Sr. Paulí, el de la bicicleta, mor als 87 anys

El 26 d’octubre va morir Paulí Serra Clos, a l’edat de 87 anys. Pràcticament tots els cardedeuencs el coneixien: el senyor que va en bicicleta i ensenya pisos

31/10/2017 Redacció

pauli 2017Ho va fer sense fer soroll, senzillament va deixar de menjar, encara que seguia anant a “treballar”. Era el primer en arribar i el darrer en marxar diuen els seus companys de feina. Ensenyava pisos, sempre muntat en bicicleta. N’hi van robar dotze, ho tenia assumit, a Cardedeu roben bicicletes i ja se sap.

Els seus companys li han volgut retre unes línies, i el dia que es va fer la cerimònia religiosa a la parròquia de Santa Maria, el 28, no hi va faltar una bicicleta de ferro sobre la caixa.

“Vet aquí una vegada un senyor passejant pel poble amb la seva bicicleta, el Sr. Paulí, de tota la vida!

Per nosaltres el fundador de Finques Afisa, també un gran savi, un mestre que no sabrem com agrair-li tot el que ens ha ensenyat, un amic, el nostre avi.

Existeixen persones que porten al món una llum tan gran que fins i tot quan se'n van, aquesta llum roman

Mai l’oblidarem, sempre estarà amb nosaltres Sr. Paulí!!!!

Penseu que quan veieu una estrella en bicicleta es el Sr. Paulí passejant amb la Sra. Teresina”

La jornada d’atur del 8 de novembre col·lapsa les infraestructures de Catalunya

A Cardedeu es talla dues vegades l’autopista

10/11/2017 Redacció

176 8N N4371

Com que les vagues polítiques en el marc legal actual estan prohibides, el 8N es fa una vaga laboral que es desenvolupa en un context especial.

Pel que fa a l’aturada de l’activitat industrial i comercial té una repercussió menor que la del 3-O. Algunes indústries dels Polígons fan feina i si bé la immensa majoria de comerços ha tancat, alguns bars de la carretera de Dosrius i de Marededéu del Pilar tenen obert, així com alguns supermercats.

A les sis del matí, dels Comitès de Defensa de la república (CDR) del Baix Montseny han convocat coordinadament a la gent per a fer talls de vies. Concretament els de Llinars, Vilamajor i Cardedeu es troben al Polígon Llinars Park, i tallen l’AP 7 a l’alçada de l’àrea de descans de Llinars.

Llegeix més:176 La jornada d’atur del 8 de novembre col·lapsa les infraestructures de Catalunya