• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

EDUCACIÓ

Els casals d’estiu pengen el cartell de “complet”

El programa “Viu l’Estiu!” va proposar activitats molt variades per infants i joves

22/08/2017 Clàudia Serra

174 activitats estiu f claudia

Els casals d’estiu municipals han penjat un any més el cartell de complets pocs dies després d’obrir el període d’inscripcions. El pavelló d’esports, les AMPA de les escoles Mil·lenari i Germans Corbella, les AFA dels centres Can Manent i les Aigües i l’AMPA Dolors Granés, i el casal de joves La Fusteria han ofert durant els mesos de juny, juliol i agost tot tipus d’activitats per infants i joves.

Llegeix més:174 Els casals d’estiu pengen el cartell de “complet”

 

Cambridge School concedeix beques a 18 joves per estudiar anglès

Els alumnes són de 4rt d’ESO i n’hi ha un de cada institut de les 8 poblacions del Vallès Oriental

30/06/2017 Redacció

173 beques cambrigbe

Han estat escollits 18 alumnes de 4t d’ESO, un de cada institut de les 8 poblacions del Vallès Oriental en què Cambridge School hi té escoles d’idiomes, que podran gaudir d’una beca consistent en un any sencer de curs (de setembre a juny) en qualsevol de les 8 escoles de Cambridge School. Inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost de tot el curs i el pagament dels llibres, que arriba a un import aproximat total de 1100€ per beca. L’acte oficial de lliurament de beques va tenir lloc dijous 8 de juny al GRA Jove de Granollers, amb la presència dels alumnes becats i els seus familiars, professors dels instituts, Cambridge School i personalitats dels diferents ajuntaments.

Llegeix més:173 Cambridge School concedeix beques a 18 joves

La CUP porta el dret a escollir escola a debat

Rosa Cañadell i Rosalia Molina, les ponents, expliquen que les famílies consideren que hi ha escoles «millors» i d'altres «pitjors» mentre que l’administració parla de bons projectes a tot arreu

15/06/2017 Redacció

dret a escollir escola cartell

Divendres 5 de maig, organitzat per la CUP, es va fer un debat en El Tarambana, sobre el dret a escollir escola.

Rosa Cañadell i Rosalia Molina, en van ser les ponents. Cañadell és psicologa, professora jubilada i ex-portaveu de l'USTEC-STE i Molina professora i membre de la CGT d'ensenyament i de la plataforma en defensa de l'escola pública de Granollers

Llegeix més:172 La CUP porta el dret a escollir escola a debat

L'associació "Llars de criança" es presenta a l'espai Esbiosfera

En la trobada, les diferents Mares de Dia van posar punts en comú

30/06/2017 Redacció

173 mares de N1026

El 30 de juny s'havia convocat als medis i persones interessades a una xerrada informativa sobre la figura de la Mare de dia al Esbiosfera, del carrer Lluís Llibre, a les sis de la tarda.

A aquella hora i vint minuts més tard només hi havia els medis, RTVC, 9NOU i nosaltres, amb algunes de les mares de dia. Finalment, Raquel Pastor, mare de dia i coordinadora de l'Associació de mares de dia de Catalunya Llars de Criança va explicar a les sis Mares de Dia presents que el concepte de llar de criança està cada cop més estès per Europa. Es tracta d'un domicili particular on una mare acull a infants de 0 a 3 anys en grups molt reduïts, i es trasllada allà l'afecte i la cura personalitzada que requereix cada un, amb pedagogies alternatives, partint d'un projecte concret que és una continuació de la vida en família.

Llegeix més:173 "Llars de criança" es presenta a l'espai Esbiosfera

Les AMPA’s de les 5 escoles de primària reben un premi pel seu treball conjunt

“A Cardedeu en bici i a peu” és el nom del projecte guanyador en la categoria de Fem xarxa per a l’èxit educatiu

15/06/2017 Redacció

La cinquena edició del Premis FAPAC, que organitza aquesta mateixa entitat que agrupa les AMPA de les escoles del país, ha premiat projectes de diverses AMPA de Cardedeu i de l’escola Ponent, de Granollers. Els guardons s’han lliurat en un acte a la ciutat de Barcelona.

L’AMPA de l’escola Ponent, de Granollers, ha guanyat en la categoria de Tothom a l’AMPA per la iniciativa “El català com a via d’inclusió”. L’objectiu era donar a conèixer la llengua i facilitar la integració al col·lectiu de famílies de fora de l’Estat espanyol que formen part de la comunitat educativa del centre. En aquesta categoria, ha quedat finalista el projecte “Participació i cultura dins de l’AMPA” que han presentat les famílies de l’Institut Marta Estrada, també de Granollers.

Llegeix més:172 Les AMPA’s de les 5 escoles de primària reben un premi pel seu treball conjunt