• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PROMOCIÓ ECONÒMICA

La darrera jornada de “Cardedeu en transformació” va tractar de l’economia social i solidària

S’anuncia pel 29 de setembre la 1a Fira d’Economia Social de Cardedeu

16/07/2018 Nota de premsa

185 cardedeu en transfpormacio P1030748 f csetc

El dimecres 11 de juny, a la Tèxtil Rase, es va fer una trobada més de “Cardedeu en transformació”, aquesta vegada dins l’àmbit de fomentar la conversió de la de mercat que tenim ara a l’Economia Social i Solidària.

La presentació i introducció del projecte la va fer la regidora de Desenvolupament Local, Núria Hernández, i Montse Lamata, coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i Ruben Suriñach, coordinador de la diagnosi i el Pla d’Acció en ESS a Cardedeu van donar les explicacions sobre el Pla.

Llegeix més:185 La darrera jornada de “Cardedeu en transformació” va tractar de l’economia social i solidària

 

El Mercat es prepara per la revetlla de Sant Joan

Es van fer dues activitats, una destinada a infants i l’altra a adults, amb l’objectiu d’atraure clients a l’espai municipal

06/07/2018 Redacció

184 st joan mercat Ñ3935

A l’empresa FICA’T li han encarregat que organitzi les activitats de promoció del mercat Municipal. L’objectiu és aconseguir més moviment i ampliar la clientela amb un perfil més jove.

Previ a la revetlla de Sant Joan es van organitzar dues activitats, dissabte 16 de juny al matí es va fer un taller infantil on les criatures construïen un coet amb pa de pessic i fondant. Unes llargues taules dins una de les parades buides van fer de llarg obrador i fins ben passada la una van entretenir la canalla, que va estar uniformada de vermell i va rebre unes xapes de commemoració dels 35 anys de Mercat.

Llegeix més:184 El Mercat es prepara per la revetlla de Sant Joan

Sa Caldereta: un tros de Menorca a Cardedeu

20/04/2018 Redacció


181 sa caldereta 2

Carles Pons és menorquí de naixement i català d’adopció. Així es defineix ell mateix. Cuiner.

Quan va deixar la seva illa per anar a Barcelona a estudiar cuina a l´Escola d´hostalatge i restauració ja es va quedar. Molt aviat li van sorgir oportunitats de seguir aprenent i formant-se com a professional, passant per cuines de renom com el restaurant Reno, el Finisterre o la Torreta de Sitges, fins a arribar a dirigir la restauració d´un club centenari com el Club de golf Sant Cugat.

Llegeix més:181 Sa Caldereta: un tros de Menorca a Cardedeu

55 establiments participen del joc Endevina-la!

Fins el 19 de maig es poden dipositar les butlletes es participació

17/05/2018 Redacció

182 endevina-la

Per Sant Jordi, l'Oficina de Català, l'Ajuntament i la Xarxa de Comerç de Cardedeu (XCC) han tornat a posar en marxa l'Endevina-la!, un joc lingüístic en català de dinamització del comerç que consisteix a resoldre jeroglífics.
55 establiments tenen en el seu aparador jeroglífics, que cada cop que es resolen tenen una urna on els participants en el joc posen el resultat.
Des del 23 d'abril al 19 de maig s'hi pot participar.

El dia 31 de maig es farà el sorteig públic a la llibreria Àgora a Mare de Déu del Pilar 112, per conèixer-ne els guanyadors. Se sortejaran 3 premis, un a sortejar entre tots els encertants menors de 12 anys: 50 € en vals de compra de la XCC
Un altre igual a sortejar entre els majors de 12 anys i un tercer de 100 euros en vals de compra de la XCC entre les persones que hagin resolt correctament més jeroglífics.

La Diputació elabora un informe sobre els hàbits de consum i compra

L’oferta comercial a nivell municipal es valora positivament per part de les llars entrevistades, obté una valoració mitjana de 7,24 en una escala 0 a 10 a nivell global

20/04/2018 Redacció

La Gerència de Serveis de Comerç vol contribuir en el coneixement de l’estat del comerç dels municipis. Amb aquest objectiu, han publicat l’anàlisi dels hàbits de consum i compra a la demarcació de Barcelona, contingut basat en una enquesta telefònica realitzada als responsables de compra d’unes 8.000 llars familiars, residències habituals. L’ informe, realitzat per la Diputació de Barcelona sobre els hàbits de consum i compra el 2017, engloba a tota la província de Barcelona.

De l’extens estudi destaquem unes pinzellades, que en el cas de Cardedeu no hi ha dades concretes, però sí que s’extrapolen del Vallès Oriental i municipis menors de 20.000 habitants.

Llegeix més:181 La Diputació elabora un informe sobre els hàbits de consum i compra