• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PROMOCIÓ ECONÒMICA

El Polígon Sud ja té desplegada la fibra òptica

Les empreses del polígon gaudiran de connexions de fibra òptica de fins a 1000Mb

16/02/2018 Redacció

El Polígon Sud de Cardedeu ja disposa al 100% de fibra òptica amb amples de banda de fins a 1000Mb per donar servei a les empreses d’aquest sector industrial. Un cop finalitzat el desplegament de la fibra, a primers de febrer van començar els treballs per connectar empreses, i s’espera que per març ja n’hi hagi una trentena de connectades.

El desplegament de fibra òptica al Polígon Sud s’ha materialitzat després que fa prop d’un any l’Ajuntament aprovés el Pla de Desplegament i signés un conveni amb l’operador local Ticae Telecom. Un dels objectius de l’Associació d’Empresaris dels Polígons de Cardedeu és el de millorar els serveis de telecomunicacions als polígons, i per això va col·laborar en el projecte de Ticae Telecom, tant per les condicions del servei com pel model de xarxa comunitària “guifi.net”.

Llegeix més:180 El Polígon Sud ja té desplegada la fibra òptica

 

Intercanvi d’experiències en polítiques públiques d’Economia Social i Solidària

Manlleu, Hernani, Arbúcies i Cardedeu fan unes jornades a Osona

16/02/2018 Redacció


180 foto ajuntament OSONA


Durant la segona setmana de febrer, una delegació tècnica i política dels ajuntaments d’Hernani (País Basc), Arbúcies, Cardedeu i Manlleu va compartir durant dos dies diversos espais de treball amb l’objectiu de conèixer i contrastar projectes de desenvolupament, des d’una òptica una alternativa al model econòmic predominant.

La trobada es va fer a l’ajuntament de Manlleu, Cardedeu va estar representada per la regidora Núria Hernández.

Llegeix més:180 Intercanvi d’experiències en polítiques públiques d’Economia Social i Solidària

Es presenta Agrorienta’t, un servei comarcal d’assessorament agro-ramader que estarà ubicat al CSETC

L’acte es va portar a terme a la Sala de les Columnes amb la presència del conseller comarcal i alcalde de Martorelles, Marc Candela

31/01/2018 Redacció

179 agrorientat Ñ0195

El CSETC, Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu, serà la seu del servei Agrorienta’t, un nou programa comarcal d’assessorament públic pel sector agro-ramader.

El 16 de gener, a la una del migdia, el conseller comarcal i alcalde de Martorelles, Marc Candela, i la regidora de Desenvolupament Local de Cardedeu, Núria Hernández el van presentar a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament.

Llegeix més:179 Es presenta Agrorienta’t, un servei comarcal d’assessorament agro-ramader que estarà ubicat...

El mercat “De pagès a plaça” celebra la Festa de les verdures d’hivern

Es va fer una xerrada, concerts i demostració culinària que van incloure un tast

02/02/2018 Redacció

El “Mercat de pagès”, que es fa els dissabtes a la part baixa de la carretera de Cànoves, va tenir molta més assistència de públic de l’habitual el 27 de gener. S’hi feia la Festa de les verdures d’hivern.

A les parades habituals s’hi van afegir activitats encaminades a la promoció de la producció agroecològica i la divulgació de les varietats de temporada. A les 11, membres de l’Horta de Can Cerdà i de l’Horta la Fanecada van fer una explicació sobre quines verdures hi ha a l’hivern a Cardedeu. Es va posar cadires i unes cinquanta persones van seguir les explicacions amb atenció.

Llegeix més:179 El mercat “De pagès a plaça” celebra la Festa de les verdures d’hivern

El Mercat municipal fa 35 anys i ho celebra sortejant 600 euros entre els seus clients

Els dos agraciats tenien 10 minuts per gastar-los

29/01/2018 Redacció

179 35 anys mercat

El Mercat municipal va fer 35 anys el passat desembre. Va iniciar un seguit d’activitats per celebrar-ho, que van culminar el 13 de gener a les 12 del migdia, amb el sorteig de 600 euros per gastar en 10 minuts. Hi va haver dos premiats i les compres havien de ser a diferents parades del mercat sense que a cap superés els 25 euros i, a més, havien de respectar l’ordre de cua.

Agustí Morera i Encarnació Fontarnau van ser els agraciats. Amb un barret ben estrafolari i un carret, van anar corrent fent compres que en total van quedar ben lluny del màxim del premi: l’Agustí es va emportar 175€ de compra i l’Encarnació 125€.

Llegeix més:179 El Mercat municipal fa 35 anys i ho celebra sortejant 600 euros entre els seus clients