• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PROMOCIÓ ECONÒMICA

4a Fira de la cervesa artesana

Per primer cop es fa a la plaça Sant Corneli

16/11/2017 Redacció

177 cervesa artesana cardedeu

La Fira de la cervesa artesana, que va començar tímidament en Casino Popular amb l’autòctona Cervesa Sant Jordi i alguna més, ha anat creixent. Les seves tres primeres edicions van anar agafant volada i es va passar a tres expositors, a quatre... i ara ja en són sis.

La Cervesa Sant Jordi actua d’amfitriona i presenta l’Alè d’hivern, que es prepara quan ve el fred i de ben segur que ha estat en el moment oportú, ja que les temperatures van baixar rotundament. Hope, Vic Brewery, Capfoguer, Quana i SAV. van presentar el seu producte i promoure un tast cerveser que va precedir al dinar fet allà mateix, consistent en paella vegetal i porc rostit.

Llegeix més:177 4a Fira de la cervesa artesana

 

Una Castanyada al Mercat va repartir centenars de globus

L’empresa Fica’t, especialitzats en esdeveniments, organitza una festa als Mercats, municipal i de Pagès

31/10/2017 Redacció

castanyada al mercat-1Dissabte 28 d’octubre, d’onze del matí a passada la una del migdia, una castanyera explicava contes i el pagès xanquer anava repartint globus a les criatures que s’hi acostessin.

Després d’explicar el conte dels Tres porquets, la Castanyera va engrescar als infants presents a construir entre tots un conte, on la protagonista era la Castanyera de Cardedeu.

Llegeix més:176 Una Castanyada al Mercat va repartir centenars de globus

La 8ª Nit de l’Emprenedoria reuneix emprenedors i empresaris al Teatre Auditori

Els ponents van presentar les seves idees innovadores de negoci i van compartir recomanacions amb el públic assistent

24/10/2017 Lorena Velasco

176 nit emprenoria   regidora lorena velasco

“Emprendre amb el repte de fer-ho diferent. La innovació: neix o es fa?”. Sota aquest títol, el divendres 20 d’octubre es va celebrar la 8ª Nit de l’Emprenedoria al Teatre Auditori. A l’acte, organitzat per el CSETC (Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu), es van donar cita emprenedors i empresaris amb l’objectiu d’intercanviar experiències professionals.

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Núria Hernández, va ser l’encarregada de donar la benvinguda, i va compartir algunes dades sobre l’emprenedoria al municipi: al 2017, s’han creat un total de 37 noves empreses, principalment del sector serveis, comercial i industrial. Les dades de supervivència de les noves empreses és d’un 63% i seva facturació mitjana 80.000 euros l’any.

Llegeix més:176 La 8ª Nit de l’Emprenedoria reuneix emprenedors i empresaris al Teatre Auditori

El Mercat de pagès canvia de lloc

31/10/2017 Redacció

176 canvi mercat a pages  N3525

Des de principi d’octubre l’anomenat Mercat de Pagès que es fa els dissabtes matí se situa en el nou tram de vianants de la carretera de Cànoves.

Llegeix més:176 El Mercat de pagès canvia de lloc

La plaça Macip plena durant el Mercat Boig de tardor

Més de 100 parades estaven des de les 8 del matí

11/10/2017 Redacció

176 mercat boig N4016

Diumenge 8 d’octubre l’AV de Can Serra va organitzar el Mercat Boig que fan per la tardor. Molta és la gent que els demana que no sols facin un altre per la primavera, ja que l’èxit és molt gran.

La gran afluència de venedors fa que s’hagin d’inscriure prèviament. El cost és molt baix, 3 euros per l’espai, i si fa falta taula o cadires es poden llogar. Així hi va haver 105 parades, de les que 77 no van portar taula pròpia.

S’hi podia veure des de botigues que treuen estoc, a joves que canvien la roba de l’armari, nanos amb treballs manuals, els llibres de les golfes, coses de jardí, bicicletes, làmpades, pastissos... El que més abundava era roba, amb preus que majoritàriament eren de 3 euros qualsevol peça tot i que algú ho tenia tot a 10 o a 15.

Llegeix més:176 La plaça Macip plena durant el Mercat Boig de tardor