• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PROMOCIÓ ECONÒMICA

Dissabte de Fora estocs a la Tèxtil Rase

La Xarxa Comerç Cardedeu varia la ubicació de l’esdeveniment

18/09/2017 Redacció

175 fora estocs N3311

Durant tot el dissabte 16 de setembre, un dels espais de la Tèxtil Rase va mostrar els articles rebaixats d’una dotzena d’establiments, aixoplugats de la meteorologia que en altres ocasions ha estat adversa.

De 10 a 20 va estar obert, amb moments de bastant afluència, a la darrera hora del matí, a l’hora de l’aperitiu gratuït, i també a mitja tarda quan hi havia berenar.

Llegeix més:175 Dissabte de Fora estocs a la Tèxtil Rase

 

2a edició de l'Endevina-la! amb comerços de Cardedeu

El joc ha mobilitzat tant infants com adults. Hi han participat 396 persones amb un total de 2.850 butlletes emplenades

07/07/2017 Redacció

173 Endevina-la 2


L'Oficina de Català de Cardedeu, les regidories de Desenvolupament Econòmic Local i Educació i la Xarxa de Comerç de Cardedeu han organitzat, per segon cop al municipi, el joc d'enginy i llengua Endevina-la!. Amb ell es pretén promoure la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica i engrescadora i que propicia que grans i petits s'acostin als establiments per participar en aquest joc, que consisteix a trobar la paraula, frase o expressió que s'amaga darrere d'uns jeroglífics.

Llegeix més:173 2a edició de l'Endevina-la! amb comerços de Cardedeu

El col·lectiu Cardedeu Autosuficient s'impulsa un Mercat d'Intercanvi

La segona edició del ·Mercanvi” va portar una quinzena de taules a la plaça sant Corneli

14/05/2017 - Redacció

firaintercanvi N0051Diumenge 7 de maig, des de mig matí a migdia van anar-se posant taules a la plaça Sant Corneli amb coses que es tenen per casa i no es volen.

El col·lectiu Cardedeu Autosuficient, és l’impulsor d’aquesta iniciativa on cada un acorda què vol a canvi del que ofereix, encara que en la major part dels casos es regala. L’objectiu és donar nova vida útil a coses que en una societat consumista senzillament anirien llençades, però que estan en perfecte estat d’ús.

Principalment hi havia llibres, roba, treballs manuals que un cop fets no tenen on guardar-se...i joguines i estris que cauen en desús en quant els fills van creixent.

Les úniques condicions he hi havia per exposar els objectes eren: endur-se el que no s’hagués pogut intercanviar o donar, i que l’ofert estigués en bon estat.

El Mercat celebra la Festa de l'Estiu amb Ladybug

Aquesta campanya volia atraure famílies amb tallers, minidisco infantil, berenar i un sorteig amb regals i premis

05/07/2017 Redacció

173 festa mercat N1022

El joc CaçaBug's, col·laboració del Mercat Municipal i la llibreria Badallibres, ha estat actiu entre el 6 i el 29 de juny. Es tractava de trobar 6 Ladybug amagades a diferents establiments del Mercat, i marcar-les en una butlleta que lliuraven a qualsevol d'elles. Un cop trobades les 6, s'havia d'anar a buscar l'última a la llibreria Badallibres, on es recollien totes les butlletes.

Llegeix més:173 El Mercat celebra la Festa de l'Estiu amb Ladybug

Més de 800 persones celebren l’aniversari del Tarambana

Des de divendres dia 17 fins diumenge dia 19 de març l’espai s’ha omplert de Festa Major

31/03/2017 - Redacció

Fa quatre anys que el Tarambana va obrir l’espai que ocupa al carrer Bellsolar, i 11 d’un projecte que es va començar al costat del CQK i que programa esdeveniments que gairebé l’equiparen. De divendres 17 al diumenge 19 es van succeir vermuts, concerts, una calçotada, i actuacions dels Gegants, Bastoners i Ball de bot dins la nau, tot plegat una Tarambanada o altrament dit “La festa Major del Tarambana”.

Brass the gitano, Mazoni, Dani Lança... hi van posar música i l’espectacle “Tot sol... i núvol” van ser el més destacat. Aquest darrer, Adrià Viñas, ha vingut amb el premi al millor actor del VII Festival MUTIS de teatre independent de Barcelona.

Es calcula que hi ha assistit als diferents actes un total de més de 800 persones.