• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

OBRES I SERVEIS

L'acte que qüestiona el projecte de la Tèxtil Rase, no vol premsa

El NAS de Cardedeu no desitja cap mena d'enfrontament amb cap entitat local ni de fora

20/04/2018 Redacció

Pel dijous 19 d'abril, una Plataforma Ciutadana convoca un acte amb el títol "Alliberem la Tèxtil Rase". Personats allà se'ns fa fora dient que no es vol premsa. Publiquem el fet, i de seguida hi ha trucades: al vespre, al matí... correus, exigint no se citi a qui ha dit res i es retiri la notícia i fotografia que la il·lustra.

Llegeix més:182 L'acte que qüestiona el projecte de la Tèxtil Rase, no vol premsa

 

L’Ajuntament presenta el projecte: “Tèxtil Rase, fàbrica de cultura”

Es tracta d’una reforma que el govern havia destacat ja en els seus programes electorals

17/04/2018 Redacció

181 textil rase Ñ2072

A les 7 de la tarda del 20 de març, la sala polivalent de la Tèxtil Rase es va omplir per conèixer què es vol fer en la part del conjunt de l’antiga fàbrica que és de propietat municipal.

Es va presentar el projecte arquitectònic de rehabilitació, els nous espais, el finançament de l’obra i el calendari de reforma; així com els usos culturals que tindrà

La presentació i introducció del projecte el va fer la regidora de Cultura, Marta Cordomí, i el regidor d’Obres i Serveis, Joan Masferrer va detallar més el què es farà. Jaume Colomer i Xavier Solà, el primer expert en espais culturals i comunitaris i professor de gestió cultural a l’UAB , i el segon, arquitecte redactor del projecte de rehabilitació que es pensa fer.

Llegeix més:181 L’Ajuntament presenta el projecte: “Tèxtil Rase, fàbrica de cultura”

L’autobús urbà amplia la capacitat del seu vehicle

Una demanda dels alumnes dels instituts justifica l’augment

25/01/2018 Redacció

El vehicle que fa el servei de bus urbà de Cardedeu, el BUC, és ara més gran i hi poden viatjar fins a 44 persones. L’anterior era insuficient per cobrir la demanada a les hores d’entrada i sortida dels instituts.

El nou té 21 seients i permet viatjar a 23 persones dretes, disposant de pis baix amb rampa d'accés. Aquest vehicle circularà provisionalment fins al setembre.

L’ampliació de la capacitat del BUC forma part de la promoció municipal de la mobilitat sostenible i segura i, especialment, de l’ús del bus per desplaçar-se pel municipi. El servei de BUC està integrat a l'ATM, i facilita el desplaçament per tots els barris prioritzant la proximitat de centres escolars, zones comercials i principals equipaments. Circula els dies feiners amb una freqüència de mitja hora.

Llegeix més:179 L’autobús urbà amplia la capacitat del seu vehicle

Noves marquesines a les parades de bus

16/04/2018 Redacció


181 marquesines bus Ñ1283

A poc a poc es va creant un espai més agradable i de confort a les parades del transport públic. Les darreres en millorar-se han estat davant l’estació de tren.

Desapareix l’aparcament del Centre

Serà substituït per un a l’altra banda de la riera

25/01/2018 Redacció

179 tanca aparcament Ñ0310

L’aparcament de Dr. Klein estarà tancat a partir del 5 de febrer. L’Ajuntament deixarà de poder-ne fer ús en virtut del conveni signat amb BBVA fa uns anys, que el cedia com a aparcament públic fins que trobés un comprador. En aquest solar s’hi construirà un bloc de pisos amb locals comercials a la planta baixa.

Llegeix més:179 Desapareix l’aparcament del Centre