• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

OBRES I SERVEIS

L’autobús urbà amplia la capacitat del seu vehicle

Una demanda dels alumnes dels instituts justifica l’augment

25/01/2018 Redacció

El vehicle que fa el servei de bus urbà de Cardedeu, el BUC, és ara més gran i hi poden viatjar fins a 44 persones. L’anterior era insuficient per cobrir la demanada a les hores d’entrada i sortida dels instituts.

El nou té 21 seients i permet viatjar a 23 persones dretes, disposant de pis baix amb rampa d'accés. Aquest vehicle circularà provisionalment fins al setembre.

L’ampliació de la capacitat del BUC forma part de la promoció municipal de la mobilitat sostenible i segura i, especialment, de l’ús del bus per desplaçar-se pel municipi. El servei de BUC està integrat a l'ATM, i facilita el desplaçament per tots els barris prioritzant la proximitat de centres escolars, zones comercials i principals equipaments. Circula els dies feiners amb una freqüència de mitja hora.

Llegeix més:179 L’autobús urbà amplia la capacitat del seu vehicle

 

Desapareix l’aparcament del Centre

Serà substituït per un a l’altra banda de la riera

25/01/2018 Redacció

179 tanca aparcament Ñ0310

L’aparcament de Dr. Klein estarà tancat a partir del 5 de febrer. L’Ajuntament deixarà de poder-ne fer ús en virtut del conveni signat amb BBVA fa uns anys, que el cedia com a aparcament públic fins que trobés un comprador. En aquest solar s’hi construirà un bloc de pisos amb locals comercials a la planta baixa.

Llegeix més:179 Desapareix l’aparcament del Centre

L’Ajuntament ven dues parcel·les per 840.000 euros per finançar la reforma de la Tèxtil Rase

Els dos solars són d’ús industrial i estan ubicats al sector PMU 24 del Polígon Sud i els ha adquirit Imersa Patrimonial SL

05/01/2018 Redacció

L'Ajuntament ha venut les dues parcel·les que havia posat a la venda per un total de 842.975€ a Imersa Patrimonial S.L. La finalitat de la venda és aconseguir finançament per poder fer la reforma de la Tèxtil Rase en base al projecte que s'està redactant, i convertir-la en un gran espai per a la cultura popular i associativa i per al foment de la creació i la formació artística.

Aquesta quantitat s’acumula als ajuts de la Mesa de Concertació de la Diputació, afrontar La reforma d'aquest equipament cultural és un dels objectius prioritaris del Pla d'Actuació Municipal d'aquest mandat.

Llegeix més:178 L’Ajuntament ven dues parcel·les per 840.000 euros per finançar la reforma de la Tèxtil Rase

“10 de deu Teatre” recapta 2400€ per a “STOP MARE MORTUM”

Ho va fer amb l’obra “Enfilats” que representa els sentiments i les emocions que envolten les persones que es veuen obligades a abandonar la seva terra

05/01/2018 Redacció

178 STOP MARE MORTUM
Aquest estiu el grup "10 de deu teatre" va representar a Sant Hilari una obra de creació pròpia sobre la temàtica dels refugiats. Es van fer 6 representacions en els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i octubre.

El grup va voler que tota la recaptació de les entrades es destinés a una organització, que com "STOP MARE MORTUM", treballés sobre aquestes situacions per facilitar l'arribada de les persones refugiades.

Llegeix més:178 “10 de deu Teatre” recapta 2400€ per a “STOP MARE MORTUM”

La zona verda de la plaça d'Antoñita Fontova s'amplia i s'integra a la riera de Vallforners

L'asfalt de la plaça s'ha eliminat per ampliar la part enjardinada, donant continuïtat al passeig Mestre Alexandri

28/12/2017 Redacció

La plaça d'Antoñita Fontova s'ha ampliat i s'ha integrat a la riera de Vallforners, eliminant la zona d'asfalt. D'aquesta manera, la plaça és una continuació del passeig de Mestre Alexandri i del parc dels Pinetons i, a la vegada, és una de les portes a través de les quals s'accedeix al parc de la Penya.

Llegeix més:178 La zona verda de la plaça d'Antoñita Fontova s'amplia i s'integra a la riera de Vallforners