• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

OBRES I SERVEIS

Finalitzen les obres al GIM10

Arreglades les pèrdues d’aigua a la piscina i noves pistes de pàdel

20/11/2017 Redacció

177 reinauguracio GIM10 N4719
Dijous 9 de novembre a les 12.30, l’Ajuntament va fer l’acte de recepció de les instal·lacions del GIM10 un cop realitzades les reparacions i ampliacions en què s’hi han treballat. L’acte s’ha dut a terme a les instal·lacions esportives.

Regidors i regidores, personal tècnic municipal i representants de l’empresa constructora, han fet una visita per veure el què s’ha fet aquest estiu per arranjar les deficiències estructurals del vas interior de la piscina, la nova sala d’activitat dirigides de 125 metres quadrats els remodelats espais comuns i les 3 noves pistes de pàdel.

Llegeix més:177 Finalitzen les obres al GIM10

 

L’Ajuntament subhasta dues parcel·les municipals d’ús industrial per finançar la reforma de la Tèxtil Rase

Els espais estan ubicats al sector PMU 24 del Polígon Sud i surten amb un preu inicial que superen juntes els 800.000€

29/08/2017 Redacció

L’Ajuntament ha posat a subhasta dues parcel·les de titularitat municipal provinents de la cessió de l’aprofitament del sector urbanístic PMU 24 “Zona d’indústria del carrer Mogent”, al Polígon Sud.

L’objectiu de la venda d’aquestes parcel·les és aconseguir finançament per, juntament amb els ajuts de la Mesa de Concertació de la Diputació, afrontar la reforma de la Tèxtil Rase en base al projecte que s’està redactant, i convertir-la en un gran espai per a la cultura popular i associativa i per al foment de la creació i la formació artística. La reforma d’aquest equipament cultural és un dels objectius prioritaris del Pla d’Actuació Municipal d’aquest mandat.

Llegeix més:174 L’Ajuntament subhasta dues parcel·les municipals d’ús industrial per finançar la reforma de...

S’inaugura la plaça de les Dones Treballadores

El nom és un homenatge a la lluita feminista i un record del treball a la Tèxtil Rase durant el segle XX

31/03/2017 - Redacció

170 pça dones treballadores M7876Dimecres 8 de març, a les sis de la tarda i coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora es va inaugurar el nou espai que s’ha creat entre les naus de la Tèxtil Rase i l’Avinguda Campmajor una plaça amb el nom de les Dones Treballadores.

Llegeix més:170 S’inaugura la plaça de les Dones Treballadores

L’Ajuntament inicia la campanya de neteja de solars i terrenys per evitar possibles incendis i plagues

Els propietaris de 332 finques han rebut un requeriment perquè per la revetlla de Sant Joan estiguin endreçades amb multes de fins a 600€ si no ho fan

26/04/2017 - Redacció

L’Ajuntament ha començat a enviar requeriments als propietaris de solars sense edificar per tal que els netegin abans de la revetlla de Sant Joan i així evitar els riscos d’incendi que això provoca.

En aquestes cartes, que també s’han fet arribar a la propietat de terrenys i jardins de finques no habitades dins del nucli urbà, s’informa que els dies 29 i 30 de maig l’Ajuntament farà una revisió de l’estat de neteja de tots els solars, terrenys i jardins per verificar que no hi ha malesa, herba alta, deixalles, trastos i andròmines o qualsevol altra substància que pugui produir males olors, servir de focus d’aparició de plagues o sigui susceptible de cremar-se. En cas que els terrenys no es trobin en les condicions idònies de seguretat, salubritat i neteja, l’ordenança reguladora de la via pública preveu sancions d’entre 300 i 600 euros. Durant la campanya de 2016 es van iniciar 10 expedients sancionadors per no haver netejat el solar o bé per netejar-lo fora de termini.

L'Ajuntament seguirà amb aquestes campanyes de salubritat i millora amb l'objectiu que siguin les mateixes propietats de solars les que els mantinguin en bon estat de conservació de forma habitual i es redueixi així al màxim qualsevol risc d'incendi o de plaga.

Desplegament de fibra òptica al Polígon Sud

El projecte permetrà connexions amb amples de banda de fins a 1000Mb per a les empreses del Polígon Sud

29/03/2017 - Redacció

L’Ajuntament, l’operador local Ticae Telecom i l’Associació d’Empresaris dels Polígons col·laboren en el projecte que permetrà connexions amb amples de banda de fins a 1000Mb per a les empreses del Polígon Sud.

Després d’aprovar el Pla de Desplegament de fibra òptica l’Ajuntament ha signat un conveni amb l’operador local Ticae Telecom per al desplegament de fibra al Polígon Sud.

Un dels objectius de l’Associació d’Empresaris dels Polígons de Cardedeu és el de millorar els serveis de telecomunicacions als polígons, i per això ha contractat el projecte de Ticae Telecom, tant per les condicions del servei com pel model de xarxa comunitària “guifi.net”.

L’Ajuntament ha decidit col·laborar-hi signant un conveni amb l’operador i posant a la seva disposició les canalitzacions de telecomunicacions de titularitat municipal ja existents, i així facilitar el desplegament de la fibra òptica com recull el Pla de Desplegament.

És previst començar els treballs de desplegament abans de l’estiu, que permetran que les empreses del Polígon Sud gaudeixin de connexions de fibra òptica amb amples de banda de fins a 1000Mb.