• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

CULTURA

El MAF, mostra artística de La Fusteria, s'estrena al nou espai de la Tèxtil Rase

L'amplitud de la sala permetia actuacions simultànies i complementàries

22/06/2018 Redacció

184 mafÑ3911

Trapezis, teles, dansa, poesia, teatre... Un espectacle multidisciplinar per mostrar a la població en general i a les famílies en particular la tasca que han anat fent durant els cursos que s'han fet a La Fusteria.

El 15 de juny, tant els grups infantils com els juvenils han pogut posar en pràctica el que han après, i ha estat en un escenari que per a molts ha estat el millor on han treballat mai: la sala gran de la Tèxtil Rase. Fins ara, cada final de curs es feia a la mateixa Fusteria o a l'exterior, a la plaça de les Dones treballadores, però per a l'organització, l'edició d'aquest 2018 ha trobat el lloc idoni.

Llegeix més:184 El MAF, mostra artística de La Fusteria, s'estrena al nou espai de la Tèxtil Rase

 

Concert d'estiu a la fresca, a l'exterior de la Textil Rase

L'Agrupació Coral Cardedeuenca porta el Renaixement, amb un actor i el so de la tiorba, al seu Concert d'Estiu

22/06/2018 Redacció

184 concert coral Ñ3987

Dissabte 16 de juny, a les 10 del vespre, l'Agrupació Coral Cardedeuenca va fer el seu Concert d'estiu a l'exterior de la Textil Rase, a l'aire lliure. Es van programar obres del Renaixement, que s'anaven succeint amb la narració humorística de l'actor Tivi Tinell passant de l'amor al desamor, infidelitats, embolics...

Va destacar un instrument de l'època, la tiorba, de dimensió considerable, que tocava Edwin Garcia i que es complementava molt bé amb la veu dels cantaires. Tot sota la direcció d'Emilio de La Linde.

Llegeix més:184 Concert d'estiu a la fresca, a l'exterior de la Textil Rase

Antoni Bassas tanca el cicle de Tertúlies Literàries que condueix Clara M. Clavell

"Bon dia, són les vuit!" és una frase que gairebé tothom ha escoltat

13/06/2018 Redacció

184 bassas Ñ3727

La 2a edició dels vermuts literaris, que tenen lloc a l'Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu i estan organitzats i presentats per la periodista vallesana Clara M. Clavell, ha acabat amb Antoni Bassas presentant el seu llibre "Bon dia, són les vuit!" (Premi Josep Pla 2018)

Aquest trimestre, el 14 d'abril, Clavell va portar a Blanca Busquets escriptora, periodista i filòloga que duia el llibre La fugitiva la seva darrera novel·la i el 19 de maig a l'escriptor Alejandro Palomas amb la seva darrera novel·la Un amor (Premi Nadal 2018)

I el 9 de juny va ser l'Antoni Bassas qui va estar entrevistat per Clara Clavell.

Llegeix més:184 Antoni Bassas tanca el cicle de Tertúlies Literàries que condueix Clara M. Clavell

El Dia mundial de teixir en públic va tenir presència als Pinetons

Es va fer punt i ganxet a l’ombra dels pins

21/06/2018 Redacció

184 teixir Ñ3764

El 9 de juny, és el Dia mundial de teixir en públic. Realment no hi ha dia que no estigui dedicat a alguna activitat i a Cardedeu no va faltar un grup de dones teixidores que es van sumar a aquesta celebració internacional fent una convocatòria oberta a tothom als Pinetons. Una trobada festiva dels amants del punt i el ganxet per celebrar el dia mundial de teixir en públic.

El grup no va ser nombrós, no va arribar a la desena, però van compartir el plaer de teixir en companyia i a l'ombra dels pins, al mig del parc en les taules de pedra.

Llegeix més:184 El Dia mundial de teixir en públic va tenir presència als Pinetons

Art per la llibertat. 40 artistes exposen obres a Sant Corneli per recollir fons per la Caixa de Solidaritat

"Democràcia i cultura, que tenen molt a veure, contraposades a la ignorància i l'odi, pilars del feixisme" Dani Rangil

12/06/2018 Redacció

184 art pels presos Ñ3666


El 6 de juny es va inaugurar l'exposició "Art per la llibertat" a la capella de Sant Corneli. Dani Rangil , de la ANC, Va fer la presentació de l'exposició, sota una carpa instal·lada a l'entrada de la capella de St Corneli, ja que una fina pluja és persistent.

Dani explica que les trobades dels dilluns s'aniran repetint mentre hi hagi presos i exiliats, i que s'aniran ampliant els actes per demanar justícia. Actes que uniran democràcia i cultura, que tenen molt a veure, contraposades a la ignorància i l'odi, pilars del feixisme. Es van fer actes amb poesia per St. Jordi, representacions amb Actuem per la llibertat, ara aquesta mostra de 40 artistes, que venen desinteressadament les seves obres per a afegir diners a la Caixa de Solidaritat i no acabarà aquí. No es pot normalitzar la situació tan injusta de gent represaliada i que cada dilluns es faci el mateix, cal anar implicant a molta més gent.

Llegeix més:184 Art per la llibertat. 40 artistes exposen obres a Sant Corneli per recollir fons per la Caixa...