• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

CULTURA

Estratègies, una obra que s'endinsa en la manera de veure la sexualitat dels adolescents

Basada en un text de Dario i Franco Fo i Franca Rame

 23/04/2018 Redacció

182 artescena Ñ2430


L'espectacle "Estratègies", representat dues vegades durant el cap de setmana del 21 i 22 d'abril, sorprèn per text, per la bona interpretació, per la posada en escena amb números d'acrobàcia internalitzats en el que va passant i la qualitat de la il·luminació. Tot això segur que hi té a veure amb la direcció de l'Olga Vinyals i l'assessorament de Noemí Rodriguez, Sonia Ganza, Josep Casanova i Marc Felipe, la llum de Toni Magrinyà i els músics, Òscar Igual i Cesc Martorell. Molta més gent hi ha tingut a veure, sobretot els actors, que tot i ser molt joves fan un molt bon paper.

Llegeix més:182 Estratègies, una obra que s'endinsa en la manera de veure la sexualitat dels adolescents

 

Roger Canals és finalista dels premis Enderrock per segon any consecutiu

El cardedeuenc entre l’elit de la música catalana amb Viatjazz a Nova Orleans

18/04/2018 Redacció

181 roger canals Ñ0885

El disc “Viatjazz a Nova Orleans” va ser un dels tres finalistes de la categoria per a públic familiar en els premis Enderrock 2018. El cardedeuenc Roger Canal ha estat així entre l’elit de la música catalana. Havia de competir amb el disc “Estic contenta” de les Macedònia, que va guanyar el premi de votació popular i el “La nena dels pardals” de La Tresca i la Verdesca, que van guanyar el de la Crítica.

Aquesta edició dels Enderrock també ha tocat, aquest cop de ple, Ebri Knight, que han guanyat el premi per votació popular al millor disc de Folk “Guerrilla”. El grup del maresme ha estat repetides vegades actuant a Cardedeu.

El XIX Ressona cada cop posa el llistó més alt

Música a l’aire lliure i al Teatre Auditori van omplir el cap de setmana del 15 al 18 de març

09/04/2018 Redacció

181 ressona Ñ1536

El Ressona d’aquest any, Festival de Musica que organitza l’Agrupació Coral Cardedeuenca cada inici de primavera, va comptar amb deu actes. Es van consolidar les novetats dels dos últims festivals, una conferència i una pel·lícula de caire musical, així com les petites actuacions al vestíbul del Teatre Auditori Cardedeu. I es va afegir una novetat: un col·loqui després d’una actuació. En aquest cas amb la Clara Peya.

Llegeix més:181 El XIX Ressona cada cop posa el llistó més alt

"Labyrinth Catalunya" porta de nou la música mediterrània durant la Setmana Santa

Aquesta és la tercera trobada i ha tingut en general un gran èxit de participació en els 13 concerts i 8 tallers de música que es van fer a la vila

12/04/2018 Redacció

181 labrynt Ñ1642

Hostejats a cases particulars professors i alumnes gaudeixen de Cardedeu com un lloc ideal per a la seva activitat, que van compartir amb el públic amb diferents concerts.

Durant la Setmana Santa es va fer la tercera edició dels tallers i concerts "Labyrinth Catalunya", que aquest any ha tingut fins a 13 concerts i d'altres esdeveniments, a banda de 8 tallers de música de gran qualitat. Les entrades, pels concerts van exhaurir-se ja en la venda prèvia per Ticketea.com

L’elecció de Cardedeu com a població on situar els tallers i el Festival no és en va. Anna Pont, de la organització, ho justifica dient que és un poble que gaudeix d’una doble avantatge: es troba ben comunicat, alhora que situat en un bell entorn natural i recollit. Per a nosaltres és important que el centre de les activitats es trobi fora d’un gran nucli urbà, ja que això permet el recolliment i la concentració dels alumnes, així com la creació d’un ambient familiar que permeti conèixer millor les tradicions musicals provinents de la Mediterrània, l’Orient Mitjà i Àsia, representades pels docents, a través d’una dimensió personal i humana.

Llegeix més:181 "Labyrinth Catalunya" porta de nou la música mediterrània durant la Setmana Santa

Festa grossa al Tarambana en el seu cinquè aniversari

La Tarambanada dura tres dies

04/04/2018 Redacció

181 tarambanada Ñ1600

L’espai del carrer Bellsolar ha tingut l’encert, i la sort, de comptar amb un bon grup d’amics i una habilitat especial per oferir cultura i gastronomia, a la que s’ha afegit l’alimentació de proximitat. Tot això ha consolidat un gran èxit i que esdevingui lloc de reunió per a molts cercles d’amics.

D’aquesta manera, els cinc anys en un local fantàstic, permeten fer una celebració d’altura, amb gegants inclosos. Diables, bastoners, ball de bot bandes de música, lectura de contes, de llibres... i una calçotada!

Llegeix més:181 Festa grossa al Tarambana en el seu cinquè aniversari