• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

SUCCESSOS

La forta ventada del dia 13 fa caure arbres i malmet tanques

El mercat del dilluns també es va veure afectat

15/11/2017 Redacció

177 vent dia 12

Dilluns 13 de novembre va fer vent durant tot el dia. L’aire fred donava la sensació tèrmica d’estar a una temperatura molt inferior als 14 graus que marcava el termòmetre al voltant de les 10 del matí.

Poc abans d’aquesta hora va ser tan intens, que va tombar arbres i fer caure coses de balcons. Un dels arbres del pati de l’Ajuntament ho va fer al carrer del costat, tallant la circulació durant una estona, però el van retirar ràpidament. No ha estat l’únic: al parc Pompeu Fabra més d’un van inclinar-se perillosament. Els operaris de Viver de Bell-lloc encarregats de la gestió del verd urbà ho van resoldre.

Llegeix més:177 La forta ventada del dia 13 fa caure arbres i malmet tanques

 

L’incendi en un pis intoxica lleument a vuit persones

La Policia Local i els Bombers van evacuar a tots els veïns fins que es va controlar la situació

07/11/2017 Redacció

Dijous 12 d’octubre, poc després de les dues de la matinada, un tendal de terrassa dels baixos de Dr. Klein 201 ha començat a cremar i el foc s’ha propagat al pis de sobre mentre, simultàniament, també ha entrat a l’interior de l’habitatge, afectant el menjador i produint fum que s’ha estès a l’escala de veïns.

Els Bombers han activat per aquest servei 7 vehicles: 5 camions, una autoescala automàtica i un vehicle de comandament i han donat el foc per controlat a les 2.45 hores i per extingit cap a les quatre de la matinada. Posteriorment han ventilat els espais afectats i han permès als veïns dels altres habitatges que tornessin als seus domicilis.

Llegeix més:176 L’incendi en un pis intoxica lleument a vuit persones

Desarticulat un laboratori de falsificació bitllets de cinquanta euros a Granollers

Entre els cinc detinguts s'hi troba el falsificador que tenia al seu domicili tota la maquinària i estris necessaris per a la fabricació de fins a 75.000 euros

29/09/2017 Redacció

175 suc fasificador f MMEE

Agents de la Policia de la Generalitat, Mossos d'Esquadra adscrits a la Unitat Central de Delictes Socioeconòmics i Falsificació de Moneda de la Divisió d'Investigació Criminal, han desarticulat un laboratori de falsificació de moneda i han detingut cinc persones, quatre homes i una dona, d'edats compreses entre els 40 i els 59 anys.

El falsificador disposava de coneixements i experiència en la confecció de moneda falsificada i ja havia estat detingut els anys 1997, 2000, 2016 i 2017 per aquesta tipologia delictiva. Aquest fet va propiciar que prengués grans mesures de seguretat a l'hora de falsificar els bitllets i contactar amb els seus potencials compradors.

L'operació va finalitzar amb la detenció de cinc persones, on es va poder desarticular a Granollers el centre de producció de bitllets falsos al domicili del falsificador, un home de 59 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Granollers.

Llegeix més:175 Desarticulat un laboratori de falsificació bitllets de cinquanta euros a Granollers

La Creu de Terme ha quedat malmesa per un incident

El monument, de 1679, ha patit danys importants després que uns joves hi practiquessin parkour

31/10/2017 Redacció

176 creu terme 30 oct 2017 f ajuntament


La Creu de Terme de Cardedeu ha quedat greument malmesa arran d’un incident provocat per dos menors d’edat mentre feien parkour. Els joves van ser identificats i traslladats a dependències policials després de reconèixer ser els causants dels danys d’aquest element inclòs en el catàleg del patrimoni local i urbanístic de Cardedeu.

Des de l’Ajuntament ja s’ha sol·licitat ajut a l’Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona per restaurar-la.

Llegeix més:176 La Creu de Terme ha quedat malmesa per un incident

Es desploma una parada del mercat de dilluns

No va caldre la intervenció dels sanitaris

25/09/2017 Redacció

175 suc mercat

El darrer dilluns de setembre, poc abans de la una del migdia, una parada de roba del mercat del dilluns va cedir quan tenia els venedors i diversos clients dins.

La mica de vent i un cop fortuït a un dels postes de sustentació van fer que tot el bastiment es vingués a baix. Només una clienta va rebre un cop al cap, tot i que van ser vàries les persones que van anar per terra. No va ser greu i en poca estona s'havia refet sense que calguessin sanitaris.