• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

SUCCESSOS

Atracament a punta de pistola a Clarel

20/04/2018 Redacció

Dissabte 14 d'abril un home, amb la cara tapada per una braga i caputxa, va entrar a la botiga Clarel, a la carretera de Cànoves i aprofitant que hi havia una sola empleada la va encanonar amb una pistola i la va fer anar a dins, fins a la rere tenda.

Allà, sempre encanonada, la va fer obrir la caixa i va endur-se tota la recaptació. En fugir va donar un cop de porta i la noia, en ple atac d'angoixa, va tardar a sortir, però en córrer cap a la porta d'entrada es va topar amb una parella de clients, que entraven en aquell moment. Els va donar una empenta i va sortir corrents en direcció als Pinetons. Inicialment l'home de la parella el va perseguir, però en el parc el va perdre.

Llegeix més:182 Atracament a punta de pistola a Clarel

 

Un rusc d’abelles vora la Biblioteca fa prendre precaucions

La Policia Local va haver de precintar la zona

18/04/2018 Redacció

182 suc rusc abelles Ñ2392


La tarda del 17 d’abril, amb l’arribada de la primavera real, ha començat l’activitat dels insectes. Un tòtem publicitari de l’Ajuntament, el que hi ha a Mare de Déu del Pilar cruïlla amb Dr. Klein, vora la Biblioteca, es va anar omplint d’abelles que semblaven sortir del seu interior.

Llegeix més:182 Un rusc d’abelles vora la Biblioteca fa prendre precaucions

Detinguda una mare i el seu fill per robar joies

La detinguda, veïna de Cardedeu i empleada d'una empresa de neteja, es guanyava la confiança de les víctimes, principalment gent gran, per furtar els objectes

19/03/2018 Redacció

181 suc lladre jois f MMEE


Els Mossos van detenir a una dona de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Cardedeu i al seu fill de 19 anys, per cinc delictes de furt comesos a diferents poblacions del Vallès Oriental.

Arran que es rebés la denúncia d'una persona que manifestava que havia patit un robatori de joies al seu domicili sense que aparentment hi hagués signes de violència ni forçament a l'habitatge es van iniciar investigacions, que van portar a acreditar que una treballadora d'una empresa de neteges, n'havia estat l'autora.

L'empresa estava especialitzada en gent gran i la dona era molt afectuosa amb les víctimes per tal de guanyar-se la seva confiança i, posteriorment, sostreure'ls les joies i vendre-les en establiments de compravenda. Fins i tot la detinguda canviava les joies sostretes per bijuteria per tal que les víctimes no s'adonessin de la sostracció.

Llegeix més:181 Detinguda una mare i el seu fill per robar joies

La pluja i el fort vent tomben arbres i omplen les rieres

12/04/2018 Redacció


181 vent Ñ2104

La matinada de l'11 d'abril, les fortes pluges es van acompanyar de vent i això va fer que es trenquessin branques dèbils i arbres es descalcessin, inclinant-se o acabant per caure, com va ser el cas de l'arbre que hi havia a la plaça de la Cançó Catalana, al costat de Can Serra.

En el camí de Sant Hilari també va patir un bon desperfecte un gran pi, del que una de les branques principals no va aguantar la força del vent i es va esquinçar caient i tallant el pas.

Llegeix més:182 La pluja i el fort vent tomben arbres i omplen les rieres

Pastisser, cantant, artista... Andreu Forns ha estat un personatge sempre present a Cardedeu

La nit del 20 al 21 de febrer, ens va deixar l'Andreuet

06/03/2018 Redacció

180 andreu forns Ñ1231

Nascut el 1925, Andreu Forns Casademunt, forma part de la història de Cardedeu.

L'Andreuet, com molts els coneixien per la seva actuació en Els Pastorets, va participar en els concursos de cant de Ràdio Barcelona, va ser autor de pessebres que cada any pujava al Pla Amagat del Montseny per deixar-ne un, i a la capella de St. Corneli n'exposava d'altres durant la Fira de Nadal... La paraula Montseny va tenir sempre un gran significat per a ell, la seva pastisseria, on ara està l'arrosseria Xurin, va tenir aquest nom: Confiteria Montseny, i ja allà la seva vena d'artista es plasmava amb les espectaculars mones, veritables escultures de xocolata.

Cantant de sarsuela, cantava "Rosó" a totes les festes on participava i va estar present fins fa poc a qualsevol activitat cultural que es fes.

Des de la seva casa de Can Jo, primer sol i després fent-se acompanyar, baixava a la vila a viure el seu Cardedeu. Durant anys va anar pels establiments que obrien i els oferia una obra seva, personalitzada. El NAS també va rebre la seva, que aquí reproduïm.

Llegeix més:180 Pastisser, cantant, artista... Andreu Forns ha estat un personatge sempre present a Cardedeu