• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

SUCCESSOS

Un cotxe perd el control i bolca a la carretera de Dosrius

La policia local va haver de desviar el trànsit pels carrers propers

01/09/2017 Redacció

174 suc cotxe bolcat crtra dosrius

El passat 12 d’agost, poc abans de quarts de dotze del matí, un cotxe amb la L de nou conductor va bolcar espectacularment a la carretera de Dosrius, a l’alçada de l’escola de les Aigües.

Va topar contra tres cotxes que estaven aparcats, danyant severament a dos d’ells, un, amb matrícula B i dues lletres. La pèrdua de control va ser sense que intervingués cap altre vehicle.

Llegeix més:174 Un cotxe perd el control i bolca a la carretera de Dosrius

 

Troben mort a casa seva a Xavi Herrera

El cardedeuenc era baixista i havia tocat en diversos grups de la comarca

25/08/2017 Redacció

Dilluns 10 de juliol, va ser trobat mort a casa seva Xavi Herrera Barroso que una setmana més tard hauria fet 57 anys. El músic de Cardedeu, baixista, era autodidacta i va participar en nombrosos grups: Cannabis, Botifarra, Noise Boys, Orquestra Gabirolo... Ha acompanyat a diversos músics i darrerament ha participat en jam sessions al Tarambana. Ha esta un personatge inquiet i creatiu, al que se li vol fer un acte de record en els propers mesos, acte en què participarien els nombrosos músics amb els que ha tocat.

Un nou incendi s’inicia en el Torrent del Pla

Va afectar 10 hectàrees de boscos i camps, es va haver de desallotjar els veïns de vàries cases i es van destruir algunes casetes dels horts

15/06/2017 - Redacció

173 incendi pla torrent 4953

Dijous dia 15, poc després d’un quart de cinc de la tarda, en el Torrent del Pla per on creua l’antic camí per anar a Alfou, es va iniciar un foc en unes canyes que de seguida va prendre a una dotzena de metres a banda i banda del torrent.

Llegeix més:173 Un nou incendi s’inicia en el Torrent del Pla

Vandalisme amb els contenidors de Poble Sec

30/06/2017 Redacció

173 suc contenidors cremats

La nit de dissabte 17 a diumenge dos contenidors es van incendiar a Cardedeu. Un a Mestre Falla a les 11 de la nit i després de mitjanit a la propera plaça d’Enric Borràs.

Ruixats amb insecticida mentre dormien

14/06/2017 Redacció

ruixats amb insecticida N 0792

La nit del 13 al 14 de maig, a la 1.30, els qui estaven dormint a la casa de la plaça església cantonada amb Josep Vilaseca, es van notar mullats i van començar a esternudar repetidament.

La nit era calorosa com tot el dia i dormien amb les finestres obertes, inclosa l’habitació on hi havia una criatura, el net. Motiu: un camió de l’empresa Moix tirava insecticida de baix cap a la copa dels arbres per eliminar un paràsit dels arbres de la plaça de l’Església.

Llegeix més:173 Ruixats amb insecticida mentre dormien