• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

ESPORTS

Debut del FC Cardedeu amb victòria a la Primera Catalana

Dos centres de Morales van propiciar els dos gols blancs i vermells

06/09/2017 Redacció

El primer partit de la història del FC Cardedeu a la Primera Catalana es va fer el primer cap de setmana de setembre. I va ser a camp propi, amb molt de públic, i victòria.

2 a 1 va ser el resultat davant el CE Farners, amb gols de Jordi Altimira i Arnau Fortuny a passades de Morales. L'equip, entrenat per Jordi Lopez, va presentar una primera alineació amb Matamala, Buil, Mola, Guijarro, Casals, Morales, Ramirez, Valls, Anglada, Beltran i Fortuny. Ja en la segona part Altimira va entrar per Ramirez, Oretega per Valls, Vallès per Anglada i Argemí per Beltran.

Llegeix més:175 Debut del FC Cardedeu amb victòria a la Primera Catalana

 

Torneig de futbol Històrics del Vallès Oriental pel CF Vilanova

El FC Cardedeu va caure a semifinals amb el CF Mollet

30/08/2017 Redacció

La 7a edició del torneig Històrics del Vallès Oriental ha comptat amb la presència dels tres equips de més categoria de la comarca, l’EC Granollers, el CF Mollet i el FC Cardedeu, i de cinc equips de Tercera Catalana: CF Vilamajor, UE Sant Celoni, CE Llinars, UE Montmeló i CF Vilanova. Enguany hi ha dos equips més que en l’edició anterior, CF Mollet que ha estat una de les seus i UE Sant Celoni.

La idea d’organitzar el torneig va néixer de Julián López, president del FC Cardedeu que es va posar en contacte amb altres clubs de la comarca i van organitzar la competició que pretén anar creixent temporada rere temporada i està oberta a tots els clubs del Vallès Oriental que tinguin un mínim de 75 anys.

Llegeix més:174 El Torneig de futbol Històrics del Vallès Oriental pel CF Vilanova

Cardedeu celebra el Trofeu Vila dins la 3a Jornada de La Lliga Catalana de Patinatge

El circuit urbà a Can Montells no és molt adequat, però no es troben alternatives per fer una pista homologada

04/07/2017 Redacció

173 patinatge N1045k2

Diumenge, 2 de juliol es va córrer el Trofeu Vila de Cardedeu, dins la 3a Jornada de lliga catalana de patinatge de velocitat.

Hi van participar les diferents categories: federats i populars, femení i masculí: mini, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, absoluta i màster.

Dins la categoria infantil femenina, el Cardedeu va presentar a Judith Torija Vicente i Sara Alonso Del Hoyo, que en la cursa de 1500 metres van quedar 3a i 6a, respectivament, i en la de 500, Judith va repetir un tercer lloc i Sara va aconseguir el setè.

Llegeix més:173 Cardedeu celebra el Trofeu Vila

Cardedeu premia els millors esportistes de la temporada

Aprofitant la Diada de l’esport també es va guardonar els equips que han quedat primers en la seva categoria

07/07/2017 Redacció

173 dia esport N0969k2


Un cop acabada la temporada esportiva, cada equip escull un membre per ser guardonat a la Diada de l’esport en un acte que es fa al Centre Cultural.

El 26 de juny, Sara Martin, tècnica d’Esports, va conduir la festa i va anar cridant un a un els esportistes guanyadors: Jonathan Màrquez, pel Club Karate, Eric Lopez del Club Handbol, pel Club Tennis Cardedeu, Albert Querol, del Futbol Sala a Alex Arrebola, del Bàsquet a Jose Manuel Rodriguez Lomeña, de Tennis Taula a Joaquim Azcon, del Futbol a Sergi Genis, del Natació Pinetons a Roger Peña, del Club Natació Pinetons (Triatló), a Edgar Ruescas, del Club Natació Cardedeu a Cristina Vilaró, del Petanca Estalvis a Valentin German, del Vallesà de Rítmica a Júlia Gelabert, del Col·lectiu Atletes a Carles Escarra, del Voleibol a Helena Marcer i del Club Judo a Judith Torija Vicente.

Llegeix més:173 Cardedeu premia els millors esportistes de la temporada

El FC Cardedeu és el protagonista a la 1a Festa del futbol del Vallès Oriental

Mitja selecció de la comarca són jugadors cardedeuencs

30/06/2017 Redacció

El 10 de juny es va fer la 1a edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental al camp del Granollers amb diversos actes entre els que va destacar el partit de l'Esport Club Granollers davant la Selecció del Vallès Oriental. Els seleccionats van guanyar per 2 a 5, amb gols cardedeuencs, dos gols de Paitu i un de M.Perez.

El FC Cardedeu ha estat l'equip amb més representació, amb l'entrenador Jordi López de seleccionador, juntament amb el seu equip tècnic. A banda, fins a 5 jugadors de l'entitat estan amb la Selecció del Vallès Oriental: Albert Matamala, Gerard Beltrán, Oriol Anglada 'Paitu', Arnau Fortuny i Miguel Pérez del filial.

Llegeix més:173 El FC Cardedeu és el protagonista a la 1a Festa del futbol