• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

ESPORTS

El Vallesà de Rítmica Cardedeu líder a la primera fase de Copa Catalana

13/11/2017 Redacció

Per primera vegada el Vallesà de Rítmica es presentava a una competició de tant nivell com la Copa Catalana. El curs passat van aconseguir la classificació i a la primera ocasió, a Figueres, han aconseguit aquest octubre quedar primeres.

Ha estat en la categoria Conjunts Júnior nivell 5-6.

L’equip que ho va aconseguir està entrenat per Alícia Rodríguez i el formen Laura Garcia, Nicole Isach, Mònica Li, Núria Macías i Ona Ventura, totes entre 11 i 14 anys.

Llegeix més:176 El Vallesà de Rítmica Cardedeu líder a la primera fase de Copa Catalana

 

1a Cursa solidària a Cardedeu pels refugiats de Síria

La recaptació permet facilitar 13.333 àpats calents

30/10/2017 Redacció

cursa solidaria siria

Diumenge 22 d’octubre es va fer una cursa solidària amb els refugiats sirians que estan en camps. La van organitzar els Corrigaires de Cardedeu, que van col·laborar amb l’associació Refugee community kitchen, que facilita àpats a aquestes persones que han hagut de sortir del seu país

Es podia participar de tres maneres: Amb la MARXA POPULAR de 6km. Apta per a tothom, amb el TRAIL de 15km per la gent que els agrada córrer pel mig del bosc i el DORSAL 0, on sense caminar ni córrer es volia col·laborar.

Llegeix més:176 1a Cursa solidària a Cardedeu pels refugiats de Síria

El Consell d’Infants presenta la campanya “Joc net”

18/10/2017 Nota de premsa de l'Ajuntament de Cardedeu

176 campanya joc net f ajuntament

S’han penjat dues pancartes al pavelló i al camp de futbol, i un àudio previ a l’inici dels partits farà prendre consciència al públic.

Tres conselleres del Consell d’Infants de Cardedeu han presentat la campanya “Joc net” elaborada pels consellers i conselleres del curs 2016-2017 aprofitant la presentació dels equips del Futbol Club Cardedeu d’aquesta temporada.

Llegeix més:176 El Consell d’Infants presenta la campanya “Joc net”

Comença el programa Passejades per la Gent Gran

Una sortida setmanal, cada dimecres al matí, pels rodals de Cardedeu per promocionar la salut, l’activitat física regular i l’envelliment actiu

23/10/2017 Redacció

176 passejada GENT GRAN 2 f ajuntament

El 18 de setembre ha començat una nova edició del programa de Passejades per la Gent Gran adreçat a persones majors de 60 anys. Es tracta d’una sortida setmanal pels rodals de Cardedeu d’entre una hora i mitja i dues de durada. Són recorreguts d’entre 5 i 8 kilòmetres majoritàriament per camins amples, plans i amb un ferm força llis. El programa és gratuït i les inscripcions estan obertes. Les persones interessades s’han d’adreçar al pavelló d’esports o bé al CAP.

Les sortides s’allargaran fins al mes de juny, cada dimecres a les 9.15 h del matí. El punt d’inici i de final és el pavelló d’esports. El grup sempre va acompanyat, com a mínim, per un monitor o monitora del pavelló i, esporàdicament, per personal sanitari del centre d’atenció primària.

Llegeix més:176 Comença el programa Passejades per la Gent Gran

Un equip amb un cardedeuenc participa en BTT a la Madrid-Lisboa

Sergi Lopez i Agustí Saltó queden 5èns en parella

04/10/2017 Redacció

ciclisme f equip

Del 22 al 24 de setembre es va celebrar la 5 edició de la powerade Madrid Lisboa format nonstop.

Sergi Lopez de Bigues i Agustí Saltó de Cardedeu, hi van participar formant l'equip ROCABIKES-BICIS ESTEVE KH-7. En la modalitat de parella van acabar 5èns i van aconseguir la 37a de la general.

Llegeix més:175 Un equip cardedeuenc participa en BTT a la Madrid-Lisboa