• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Color sèpia

 

Color sèpia

Per Xavi Grèbol 
  Tinc 26 anys. Sóc nascut i viscut a Cardedeu, de fet, els meus avis Viadé ja eren de Cardedeu. M'estimo aquest poble i la gent que se l'estima. És per això, que amb el permís i la benedicció d'en Xavier i la Núria, m'he pres la llibertat de compartir algunes fotografies de l'àlbum familiar amb vosaltres que llegiu el Nas. Espero que us agradin i us facin reviure la nostàlgia o la curiositat de conèixer el Cardedeu de fa un anys.


El NAS núm. 131 - octubre 2013 -

Hem de vigilar quan anem amb cotxe, la carretera o l'avinguda rei En Jaume és un fervent testimoni que no podem badar al volant! Fixeu-vos com va quedar el cotxe. Cap als anys 60 l’avinguda rei En Jaume era plena de plataners que convertien la carretera en un passeig càlid i plàcid. Això si els cotxes t'ho permetien!

131 sepia 2013 10 Octubre 

El NAS núm. 130 - setembre 2013 -

Al setembre acaba l’estiu, ens posem nostàlgics pels bons moments viscuts i ens preparem per tornar a l’escola. Avui a Cardedeu hi tenim un bon grapat d’escoles, però el 1964, de nois, només en teníem 1, situada on avui hi ha la guarderia de Can Serra, i es deia Dolors Granés. A la foto es poden veure alumnes de diferents edats junt amb el professor Pere Comas.
130 sèpia

El NAS núm. 128 - juny 2013 -

El proppassat mes de maig passejàvem pels pinetons en motius de la fira de Sant Isidre. De petit recordo quan pujava a dalt dels tres pins i em sentia el nen més afortunat de Cardedeu. Resulta que els nostres avantpassats ja hi havien pujat i amb l'arbre viu! Els tres pins estaven situats on avui tenim la benzinera a l'entrada del poble, venint des de Granollers.

nas128

El NAS núm. 129 - juliol 2013 -

El meu pare va néixer a la diagonal Fivaller. M'explicava que de petit sempre hi jugaven tota la canalla del veïnat: carrer sant Josep, plaça Marc Viader, Diagonal Fivaller... A dia d'avui la Diagonal Fivaller s'ha convertit en un carrer molt diferent a la tranquil·litat que transmet la foto, tranquil·litat, tendresa, poble.
nas 129

 

El NAS núm. 127 - maig 2013 -

Fa un parell d'anys el poble es bloquejava amb la vinguda del Tour de França per Cardedeu. Els nostres avantpassats ja ho havien viscut. Fixeu-vos la passió dels assistents. Tot i la pluja l'avinguda Rei En Jaume, o carretera de Caldes, a l'alçada de la Diagonal Fivaller, era plena de gent esperant l'arribada dels ciclistes.
nas 127 1

ENLLAÇOS