• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

PDeCAT-Demòcrates

21D : Junts Per Catalunya

El NAS núm. 177 - desembre 2017 –

Per PDeCAT-Demòcrates

La setmana que ve comença una campanya que no té res a veure amb les altres. RES!

No ens hi juguem un parlament ni una legislatura, sinó un País i tota la Democràcia. Per això ens cal fer tant, i amb tanta força, que a Cardedeu, al Vallès, a Barcelona i a tota Catalunya les urnes aixafin definitivament aquest Estat Espanyol demofòbic.

El nostre partit, el PDeCAT, va decidir en el darrer Consell Nacional, no presentar-se i cedir l’espai electoral al president Puigdemont i a la seva llista, Junts Per Catalunya. Aquesta llista plena de gent de la societat civil i d’àmbits tan diversos com l’esport o la cultura i la medicina, vol representar transversalment la nostra societat i els nostres anhels.

Llegeix més:177 21D : Junts Per Catalunya

 

La República Catalana

El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

Per CiU Cardedeu

Vivim uns temps de gran transcendència històrica. Temps on hem vist fets que pensàvem superats en democràcia. Hem vist policia perseguint urnes, amb una violència obscena. Hem vist pobles defensant col·legis i rebent descàrregues policials. Hem vist polítics dient que no havia passat res. Però, i tant que va passar! Hi va haver urnes i paperetes i la gent va parlar. Més de dos milions de persones, enmig d’un clima de repressió terrible, van aixecar-se per dir prou. Per dir que la majoria del poble català vol que Catalunya sigui un estat independent, en forma de república.

Llegeix més:176 La República Catalana

Gràcies, Calamanda!

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per CiU Cardedeu

En el ple de juny es va fer oficial la renúncia de les dues regidores del Partit Demòcrata, la Calamanda i la Míriam.

La renúncia de la Míriam es fa en coherència amb el seu compromís : si la incompatibilitat entre la seva responsabilitat com a diputada i la de regidora a la oposició de Cardedeu dificultava la seva presència als Plens, posaria l’acta a disposició del Partit, com així ha fet. Les casualitats hauran fet que deixi l’acta a la mateixa setmana en què una iniciativa seva al Congrés aprovés una proposta per regularitzar les televisions locals com RTV Cardedeu. Només queda agrair, com ja van fer (gairebé) tots els grups municipals la gran tasca de la regidora Míriam Nogueras.

Llegeix més:173 Gràcies, Calamanda!

#NoTenimPor

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per CiU Cardedeu

A un mes escàs del Referèndum on tots els catalans estem cridats a escollir el futur del nostre País, el terrorisme s’acarnissa en el cor de la nostra capital.

Davant de la barbàrie, alguns comentaris evidents : el primer, que no ens doblegaran, que els bàrbars no podran vèncer la nostra democràcia. Vagi per davant l’agraïment als mossos, a Protecció Civil, a la Guardia Urbana de Barcelona i a totes aquestes persones anònimes que davant d’un moment de terrible dolor i en unes circumstàncies d’extrema gravetat, van saber sobreposar-se i actuar amb una professionalitat que ha estat reconeguda i lloada a nivell internacional.

Llegeix més:174 #NoTenimPor

Debat de l’oposició

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per CiU

A la trobada setmanal de Cincdedeu al local del Nas de Cardedeu, el passat dia 16 ens hi vam trobar (gairebé) tota l’oposició. En Jordi Abad de Gent Pel Canvi, Carme Mallorques per Demòcrates (tot i que hi anava representant l’encara “Grup Municipal de CiU”) i en Josep Quesada pel PSC.

Llegeix més:172 Debat de l’oposició

ENLLAÇOS