• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

CDC

#NoTenimPor

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per CiU Cardedeu

A un mes escàs del Referèndum on tots els catalans estem cridats a escollir el futur del nostre País, el terrorisme s’acarnissa en el cor de la nostra capital.

Davant de la barbàrie, alguns comentaris evidents : el primer, que no ens doblegaran, que els bàrbars no podran vèncer la nostra democràcia. Vagi per davant l’agraïment als mossos, a Protecció Civil, a la Guardia Urbana de Barcelona i a totes aquestes persones anònimes que davant d’un moment de terrible dolor i en unes circumstàncies d’extrema gravetat, van saber sobreposar-se i actuar amb una professionalitat que ha estat reconeguda i lloada a nivell internacional.

Llegeix més:174 #NoTenimPor

 

Gràcies, Calamanda!

El NAS núm. 173 - juliol 2017 -

Per CiU Cardedeu

En el ple de juny es va fer oficial la renúncia de les dues regidores del Partit Demòcrata, la Calamanda i la Míriam.

La renúncia de la Míriam es fa en coherència amb el seu compromís : si la incompatibilitat entre la seva responsabilitat com a diputada i la de regidora a la oposició de Cardedeu dificultava la seva presència als Plens, posaria l’acta a disposició del Partit, com així ha fet. Les casualitats hauran fet que deixi l’acta a la mateixa setmana en què una iniciativa seva al Congrés aprovés una proposta per regularitzar les televisions locals com RTV Cardedeu. Només queda agrair, com ja van fer (gairebé) tots els grups municipals la gran tasca de la regidora Míriam Nogueras.

Llegeix més:173 Gràcies, Calamanda!

Assistir als Plens

El NAS núm. 171 - maig 2017 -

Per CiU Cardedeu

A Cardedeu tenim la gran sort de tenir una diputada a Madrid. Pocs municipis de l’Estat (i molt menys municipis de les nostres dimensions) poden dir-ho això. I en què ens beneficia?

Llegeix més:171 Assistir als Plens

Debat de l’oposició

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per CiU

A la trobada setmanal de Cincdedeu al local del Nas de Cardedeu, el passat dia 16 ens hi vam trobar (gairebé) tota l’oposició. En Jordi Abad de Gent Pel Canvi, Carme Mallorques per Demòcrates (tot i que hi anava representant l’encara “Grup Municipal de CiU”) i en Josep Quesada pel PSC.

Llegeix més:172 Debat de l’oposició

La nova ordenança

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per CiU Cardedeu

Dir que en la nova ordenança municipal el govern ha comès errors és quedar-se molt i molt curt. Les sancions fetes intensament i en una sola setmana van aconseguir només posar als propietaris dels gossos en contra. Congelar les sancions (com ha estat el cas), ha deixat en entredit l’autoritat del nostre cos de policia municipal. Tramitar una ordenança nova tal i com s’ha fet, amb errors burocràtics i deixant que la pilota s’anés fent més i més grossa, ho ha acabat d’adobar tot plegat.

Llegeix més:170 La nova ordenança

ENLLAÇOS