• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Taller literari

 

Taller literari

Per Varis autors 
 taller literari Escriure és un art i no només quan escrivim una obra literària, sinó que també pot ser-ho en manifestacions d’escriptura més quotidianes com les nostres... Per això al taller no ens limitem a aprendre unes tècniques o figures literàries o bé la correcció ortogràfica. Sabem que llegint augmentem el nivell de consciència i que les mateixes coses es poden explicar de mil maneres a través dels temps. Sabem que quan escrivim no inventem res de nou, però que ens donem la possibilitat d’expressar i comunicar les nostres idees i sentiments. Sovint, escoltant el que llegeixen els companys gaudim i ens emocionem. Per això ens agrada fer-vos-en una petita mostra...


Sant Isidre llaurador

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per José Linares

Jo no vull treballar perquè
estic molt cansat,
agafa el xapo i treballa,
tu que mai has treballat.

Llegeix més:172 Sant Isidre llaurador

 

Acabada la temporada escolar...

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per Francesc Company

Acabada la temporada escolar, amb en Xavier acostumàvem a passar les vacances a unes casetes que hi havia a la sortida de Llinars, a la carretera de Vilamajor.

Llegeix més:170 Acabada la temporada escolar...

Un tros de pa sota el braç

El NAS núm. 166 - desembre 2016 -

Per Montse Torrents

Qui no ha sentit alguna vegada aquesta saviesa popular “néixer amb un tros de pa sota al braç”? És ben cert que l’arribada al món d’un nadó, omple la llar d’alegria i felicitat.

Llegeix més:166 Un tros de pa sota el braç

Rosa d'hivern

El NAS núm. 168 - febrer 2017 -

Per Inés Fernández

Pels voltants de Nadal va esdevenir de poncella a rosa. Dia a dia anava creixent i el seu aroma s’escampava pel jardí… quan va arribar el fred profund un dia, de matinada, la vaig veure tota glaçada. Ai! –vaig pensar– avui es morirà la meva rosa perfumada… doncs no, quan els rajos del sol van arribar a acariciar-la va recobrar el seu color i va continuar expandint el seu perfum. Al matí següent va passar el mateix, i l'altre i l'altre… des de fa, potser, quinze dies les nits gèlides l'envolten amb una capa de gel que, amb l'escalforeta del sol, de dia es fon i la meva rosa es manté tan preciosa i fragant com quan es va convertir en flor.

Llegeix més:168 Rosa d'hivern

Detrás del espejo

El NAS núm. 164 - octubre 2016 -

Per Trini Viñas

Miré los ojos de aquella imagen que se reflejaba en el espejo intentando descubrir algo nuevo. Sus pupilas se abrieron invitándome entrar en su mundo interior y la curiosidad hizo que traspasara aquella barrera que parecía infranqueable, para ver qué había detrás de aquel espejo. Sin dudar un momento acepté la invitación que se me ofrecía para visitar una vida ya vivida en el tiempo, y donde ni tan siquiera en sueños podría imaginar volver de nuevo.

Llegeix més:164 Detrás del espejo

ENLLAÇOS