• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Pau Urgell

 

Ras i Curt

Per Pau Urgell
 pau urgellv2                                                                    

Qui dia passa, any empeny

El NAS núm. 145 - gener 2015 -

Per Pau Urgell

S'acosta Cap d'Any i deixem enrere un any difícil però gens avorrit. Un any en el que han passat moltes coses però amb la impressió que tot segueix igual. La crisi econòmica, la situació política del país, el descrèdit de la classe dirigent... L'any 2015 ha de ser l'any dels canvis importants en tots els sentits i pels quals hem estat preparant el terreny durant tant de temps. Res no serà fàcil però tot serà nou i la força de la il·lusió ens ha de permetre de tirar endavant per a un país millor.

Llegeix més:145 Qui dia passa, any empeny

 

Ara és l’hora

El NAS núm. 143 - novembre 2014 -

Per Pau Urgell

Al meu primer escrit en aquesta columna deia que per construir un nou país cal treballar, i molt. Un treball que ve de lluny, des d’aquell fatídic any 1714 que vam perdre les llibertats i els drets col•lectius els catalans sempre han estat lluitant per a tornar a ser un país normal. Un país on els seus habitants decideixin en llibertat com volen viure.

Llegeix més:143 Ara és l’hora

Maltracte patrimonial

El NAS núm. 139 - juny 2014 -

Per Pau Urgell

Hi ha fenomen que com un virus s’estén per tot , la seva arma principal és l’esprai de pintura i l'enganxina però també el cop de peu, la desídia i la mala fe. La víctima predilecta són les persianes metàl•liques dels locals comercials però últimament veig que qualsevol lloc és bo.

Llegeix més:139 Maltracte patrimonial

A cop d'escombra

El NAS núm. 141 - setembre 2014 -

Per Pau Urgell

Ja tornem a ser a setembre. Final d'un estiu atípic, de temperatures suaus. El final de les vacances per a molts, i tornada a la normalitat.

Llegeix més:141 A cop d'escombra

Cultura horària

El NAS núm. 137 - abril 2014 -

Per Pau Urgell

L’últim cap de setmana de març hem fet el ja tradicional canvi d’horari, per estalviar 30 milions d’euros, diuen. No sé si realment els estalviem o no. Cada cop que hi ha el canvi d’hora surten opinions de tot tipus: Que ja no té sentit, que provoquen trastorns al nostre rellotge biològic...

Llegeix més:137 Cultura horària

ENLLAÇOS