• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Editorial

Editorial

Amb intel·ligència

El NAS núm. 179 - febrer 2018 -

Editorial

És cert que costa molt mantenir l’ànim aquell que teníem fins fa poc. Us recordeu de les manifestacions aquelles en què l’alegria, el bon humor, la il·lusió se’ns encomanava només de mirar-nos als ulls? Nosaltres recordem molt especialment La Via, aquell dia en què ens vam donar la mà per tot el país, de punta a punta. Semblava que seria impossible... però ho vam fer. I La Via és només una de les grans fites assolides.

Cert que ara vivim un bany de realitat, de pèrdua d’innocència. De sobte veiem que hi ha qui fa trampes, que pega, que menteix, que abusa i que ho fa impunement. Hem comprovat que no és veritat que parlant la gent s’entén. Hem constatat que estem governats per una màfia sustentada en la ignorància de la gent, que no és que estigui desinformada, sinó que ho està maliciosament.

Llegeix més:179 Amb intel·ligència

 

Increïble

El NAS núm. 178 - gener 2018 -

Editorial

Primer de tot us desitgem que tingueu un molt bon any per a tothom. Que l’actualitat política no ens faci perdre les bones intencions, desitjos i il·lusions.

Costa no deprimir-se quan comproves què n’és de fàcil treure’ns tot allò que havíem construït amb il·lusió, convicció, per viure en un país millor, inclusiu, democràtic i més just. Veiem al·lucinats com una gentussa corrupte, mentidera, egocèntrica i manipuladora pot fer el que vulgui impunement i intenta aniquilar els desitjos i anhels de més de 2 milions de persones. Tot això martella els nostres cervells que no poden ni volen entendre que existeixi aquest tipus de gent. Què en són de dolents! Quant cinisme!

Llegeix més:178 Increïble

El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS !


176 llaç editorial

 

Les agressions masclistes

El NAS núm. 177 - desembre 2017 –

Editorial

Sembla que quan parlem d’agressions masclistes ens venen al cap imatges de dones maltractades psíquicament o física i és possible que hom pensi que “això no va amb ell” perquè ni de conya pega a les dones ni coneix cap col·lega que ho faci. És a dir, malgrat no tolera aquest tipus d’accions, no hi presta gaire atenció.

Doncs malament. Caldria que hi parés atenció perquè agressions masclistes es produeixen cada dia en qualsevol situació quotidiana: al carrer, a la feina, a casa, al transport públic, amb els col·legues... Les dones les pateixen de manera consentida perquè les situacions són tan habituals que a ningú se li passa pel cap que puguin ser “agressions”.

Llegeix més:177 Les agressions masclistes

Tempus fugit

El NAS núm. 175 - octubre 2017 -

Editorial

Primer de tot volem explicar que aquest NAS s’ha fet en un moment en què les coses que estan passant a nivell nacional, canvien l’actualitat dia a dia. Volem explicar que els partits polítics locals no han escrit la seva columna, tret del PSC al que li agraïm l’esforç, perquè, suposem, estan col·lapsats per la moguda política que viu el país.

També volem explicar que els nostres columnistes van haver de lliurar les seves col·laboracions justament el dia 2 d’octubre i alguns ho van fer abans. És per això que, especialment aquest mes, alguns dels continguts poden semblar obsolets als lectors als que demanem que contextualitzin les seves aportacions en el moment en què van ser escrites.

Llegeix més:175 Tempus fugit

ENLLAÇOS