• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Susanna Cabiscol

 

Parlant del temps

Per Susanna Cabiscol
 Susanna Cabiscol v2

Vaig nèixer a Granollers el maig del 1993. Estic cursant l’últim any de carrera de Periodisme a la Universitat de Vic, on participo en un programa de ràdio i escric a la revista de la Universitat.

Encara que no visc a Cardedeu, hi passo gran part del meu temps.

Inconformista amb la vida, acostumo a queixar-me de tot allò que no trobo just i intento millorar dia a dia.                                                         

Fabricant màquines

El NAS núm. 161 - juny 2016 -

Per Susanna Cabiscol

Què és per a nosaltres l'educació i com l’entenem? Com s'entenia fa uns anys? Realment aprenem alguna cosa anant a l'escola? En l'actualitat tenim una educació que alguns anomenen bulímica.

Llegeix més:161 Fabricant màquines

 

El dia de la Mona

El NAS núm. 159 - abril 2016 -

Per Susanna Cabiscol

Els carrers de Cardedeu estaven buits el darrer dilluns de març, dilluns de Pasqua. La gent estava a casa preparant el dinar i a les pastisseries, que a les 12 del migdia estaven plenes de gom a gom de gent que, a última hora volia comprar una mona i també dels més previsors que, només venien a recollir-la.

Llegeix més:159 El dia de la Mona

La moda de la vida sana

El NAS núm. 153 - octubre 2015 -

Per Susanna Cabiscol

Caminar trenta minuts cada dia, menjar amanides, pollastre a la planxa, anar a córrer, fer aeròbic, ioga... No sé si us haureu adonat però cada vegada, des de ja fa uns anys, la vida sana està per tot arreu.

Llegeix més:153 La moda de la vida sana

On és l’oci pels joves?

El NAS núm. 157 - febrer 2016 -

Per Susanna Cabiscol

Què fèieu vosaltres quan teníeu entre 14 i 16 anys? Jo recordo que algunes tardes de divendres i dissabte me les passava al carrer, en algun banc asseguda, fent voltes pel poble o al pavelló mirant algun partit.

Llegeix més:157 On és l’oci pels joves?

Vila Florida

El NAS núm. 151 - agost 2015 -

Per Susanna Cabiscol

Cardedeu Vila Florida. Tres flors d’honor es van atorgar el 2012 al poble, la “màxima distinció”, on es tenen en compte la millora dels espais verds i enjardinats. Cert és que els parcs i jardins del poble es veuen bé, però i els arbres dels carrers? O més ben dit, les males herbes que envolten els arbres dels carrers. Hi ha moltes voreres del poble de les quals en sobresurten males herbes i, per la mida que tenen, porten un llarg temps sense tallar-se. Està molt bé que el poble sigui vila florida i que rebi 7000 € de premi per ser-ho, però potser aquests diners es podrien invertir també a tallar les herbes i mantenir els carrers nets de la brutícia dels arbres. Una bona mostra d’això es pot veure al carrer Arquitecte Gaudí , on hi ha mig metre d’herbes al costat de cada un dels arbres del carrer. Cada cert temps s’haurien de tallar o arrencar perquè no facin lleig, i no sembli que descuidem el poble.

Llegeix més:151 Vila florida

ENLLAÇOS