• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Jordi Nadal

 

KEEP CALM

Per Jordi Nadal
 jordi nadal web nas Vaig néixer a Barcelona l'any 1976. Sóc informàtic de professió i vocació. Vaig estudiar a la UPC, on entre altres coses vaig fer un Erasmus a Lisboa. Benfiquista i culé, no necessàriament per aquest ordre. Parlo LAPAO en la intimitat. Tinc una petita empresa d’informàtica. Sóc casat i tinc dos fills que estudien al Mil.lenari. Número de súper 69.881. Addicte a la política i al piano des que tinc ús de raó. Cardedeuenc per voluntat pròpia desde fa una mica més de deu anys.

He decidit ser feliç

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per Jordi Nadal

Soc Cardedeuenc d’adopció. Jo vaig néixer a Barcelona, al Barri Gòtic, a 5 minuts a peu d’on es va produir el salvatge atemptat del 17 d’agost. He trepitjat centenars de vegades la rajola de Miró : ramblejant, tornant de celebrar títols del Barça o sortint del conservatori del Liceu...

Una mica com tots, aquella tarda vaig quedar mut. L’integrisme feia callar la sorollosa Rambla. El pitjor de l’espècie humana ens colpejava irracionalment.

Llegeix més:174 He decidit ser feliç

 

Reciclatge

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per Jordi Nadal

Ahir a l’anar a tirar les escombraries, vaig trobar-me (per enèsima vegada) una bossa plena d’envasos que algú ha llençat al contenidor de rebuig. A tres metres del seu abocador correcte. Ja no és mandra, ni deixadesa. Això és ser un cretí i un incívic.

Llegeix més:172 Reciclatge

El centre de Cardedeu

El NAS núm. 168 - febrer 2017 -

Per Jordi Nadal

M’encanta escoltar a la gent gran de Cardedeu de tota la vida. Us ho recomano. Expliquen un Cardedeu diferent al que veiem avui dia. Més petit, més “poble”, més proper... L’expliquen amb nostàlgia i orgull, i amb certa recança. Les comparacions amb el Cardedeu d’avui dia són inevitables.

Llegeix més:168 El centre de Cardedeu

Quan algú ens deixa

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per Jordi Nadal

Fa pocs dies ens va deixar un familiar meu, una tieta d’aquelles gairebé centenàries, i una de les coses que més em va entristir va ser la poca assistència a l’enterrament. Lamentablement, i per gent gran, sense fills, i a les ciutats, això és quelcom tristament habitual.

Llegeix més:170 Quan algú ens deixa

Aquest Nadal

El NAS núm. 166 - desembre 2016 -

Per Jordi Nadal

S'acosta el Nadal. Són unes festes que a mi sempre m'han emocionat. Probablement perquè en aquestes coses sóc molt amant de les tradicions i a Catalunya les tradicions, especialment les nadalenques, són molt riques i segueixen, malgrat les envestides americanitzadores, ben vives entre nosaltres. La tradició dels Reis, per exemple, resisteix ara i sempre a l'invasor barbut, ajudat pel tió caga-regals. Els pastorets, el pessebrisme... Pocs països poden presumir d'una tradició nadalenca tan rica.

Llegeix més:166 Aquest Nadal

ENLLAÇOS