• Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase

Jordi Nadal

 

KEEP CALM

Per Jordi Nadal
 jordi nadal web nas Vaig néixer a Barcelona l'any 1976. Sóc informàtic de professió i vocació. Vaig estudiar a la UPC, on entre altres coses vaig fer un Erasmus a Lisboa. Benfiquista i culé, no necessàriament per aquest ordre. Parlo LAPAO en la intimitat. Tinc una petita empresa d’informàtica. Sóc casat i tinc dos fills que estudien al Mil.lenari. Número de súper 69.881. Addicte a la política i al piano des que tinc ús de raó. Cardedeuenc per voluntat pròpia desde fa una mica més de deu anys.

Les abraçades

El NAS núm. 176 - novembre 2017 -

Per Jordi Nadal

El passat 1 d’octubre a Catalunya es va celebrar un referèndum per l’autodeterminació de Catalunya. Es van obrir col·legis, hi va haver cens, urnes i paperetes. I 2’2 milions de Catalans van poder votar.

El passat 1 d’octubre uns quants bípedes uniformats, seguint les ordres d’uns altres bípedes amb corbata, van decidir que la millor manera de seduir-nos perquè ens quedéssim era atonyinant-nos. Sembla que ens van pegar tan fort que 400 d’ells van acabar ferits. Si bé no ha transcendit, entenc que devien patir luxació de canell i, sobretot, despreniment de vergonya.

Llegeix més:176 Les abraçades

 

He decidit ser feliç

El NAS núm. 174 - setembre 2017 -

Per Jordi Nadal

Soc Cardedeuenc d’adopció. Jo vaig néixer a Barcelona, al Barri Gòtic, a 5 minuts a peu d’on es va produir el salvatge atemptat del 17 d’agost. He trepitjat centenars de vegades la rajola de Miró : ramblejant, tornant de celebrar títols del Barça o sortint del conservatori del Liceu...

Una mica com tots, aquella tarda vaig quedar mut. L’integrisme feia callar la sorollosa Rambla. El pitjor de l’espècie humana ens colpejava irracionalment.

Llegeix més:174 He decidit ser feliç

Quan algú ens deixa

El NAS núm. 170 - abril 2017 -

Per Jordi Nadal

Fa pocs dies ens va deixar un familiar meu, una tieta d’aquelles gairebé centenàries, i una de les coses que més em va entristir va ser la poca assistència a l’enterrament. Lamentablement, i per gent gran, sense fills, i a les ciutats, això és quelcom tristament habitual.

Llegeix més:170 Quan algú ens deixa

Reciclatge

El NAS núm. 172 - juny 2017 -

Per Jordi Nadal

Ahir a l’anar a tirar les escombraries, vaig trobar-me (per enèsima vegada) una bossa plena d’envasos que algú ha llençat al contenidor de rebuig. A tres metres del seu abocador correcte. Ja no és mandra, ni deixadesa. Això és ser un cretí i un incívic.

Llegeix més:172 Reciclatge

El centre de Cardedeu

El NAS núm. 168 - febrer 2017 -

Per Jordi Nadal

M’encanta escoltar a la gent gran de Cardedeu de tota la vida. Us ho recomano. Expliquen un Cardedeu diferent al que veiem avui dia. Més petit, més “poble”, més proper... L’expliquen amb nostàlgia i orgull, i amb certa recança. Les comparacions amb el Cardedeu d’avui dia són inevitables.

Llegeix més:168 El centre de Cardedeu

ENLLAÇOS