130 Incivisme

Incivisme

El NAS núm. 130 – setembre 2013 –

Però que ens està passant? És que ens estem tornant bojos?? Aquestes preguntes no paren de ballar-me pel cap tot sovint aquests dies després del que he arribat a veure pel poble.

Em costa molt de creure, i si no és per que ho veig amb els meus propis ulls no m’ho creuria, l’incivisme que ens han demostrat uns quants habitants de la nostra vila. Com pot ser que tot just acaben de deixar el mur de l’entrada de Cardedeu net i polit i no han passat ni 30 minuts que ja l’han pintat. Com pot ser que arreglen l’aparcament del carrer Dr. Klein i pinten les parets i en poques hores estan altre cop les parets amb pintades. Com pot ser que es pinta la ET del Parc dels Pinetons i en res torna a estar bruta. És que no s’adona aquesta gent que l’únic que s’aconsegueix amb això és tenir el poble brut i a més que suposi més despesa per l’Ajuntament, o sigui per tots nosaltres?. No ho entenc. No crec que tota aquesta colla d’incívics és dediquin a pintar els murs i les parets de casa seva, doncs hi ha una dita que és el que no vulguis per tu no ho facis als demés.

Arran de la neteja del mur d’entrada a Cardedeu, no puc obviar la polèmica que ha sorgit, doncs la veritat és que em costa molt de creure que realment amb els problemes que hi ha avui en dia, hi hagi un grup de gent tant indignada i preocupada per aquest tema. Potser, com em diuen alguns per les xarxes social “no he entès res” però el que si que reconec que no he entès és aquesta doble moral d’alguns que presumeixen de preocupar-se per les polítiques socials i després són uns incívics i fan que el poble hagi de gastar-se més diners en arreglar els seus desperfectes.

Be the first to comment on "130 Incivisme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada