135 10 anys de Centre Cultural

135 presentació CECUCA 2014

10 anys de Centre Cultural

Es presenta el programa d’actes per aquest semestre

09/02/2014 – Redacció

El 28 de març del 2004 es va inaugurar el Centre Cultural. Per celebrar aquests deu anys s’ha fet una programació especial per aquest primer semestre.

La presentació d’aquesta va ser el passat dijous 23 de gener amb la presència de diversos artistes que hi actuaran. El públic assistent va poder comprar entrades amb un 50% de descompte per a qualsevol dels espectacles de la programació i es van vendre un total de 271 entrades.

La programació compta amb espectacles teatrals com “Smiley”, de Flyhard Produccions i dirigida per Guillem Clua, guardonada amb tres premis Butaca 2013; l’obra “Iaia!” de Roger Peña i amb la qual l’actriu Montserrat Carulla s’acomiada del teatre; o les obres locals “Dissex històries d’amor i un sopar” de 10 de Deu Teatre i “Jo sé que sóc…” d’Artescena Social Joves.

Els espectacles “fets a Cardedeu” es marquen com a Km zero i són una mostra del dinamisme cultural de la vila.

Hi ha tres cicles musicals: Tastautors, Febrer Musical i el Festival de Música que omplen la programació, i s’hi afegeix la promoció “Cultura al Plat” on es fan paquets d’espectacle lligats a gastronomia.

Música concerts de Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver, que presentaran l’espectacle que va inaugurar la última edició del Mercat de Música Viva de Vic; actuacions de La iaia i Joan Dausà, de Mariona Castelar Quartet, del Cor de noies de Matadepera i destacar el concert dels 100 anys de l’Agrupació Coral Cardedeuenca.

Espectacles de dansa: Kulbik amb “Cube”, i diversos espectacles infantils entre els quals “Tot és possible, el secret dels somnis” de la cardedeuenca Dàmaris Gelabert, dins el Km zero.

A més, la major part de dimarts hi ha conferències dins el cicle d’Aula de Cultura.

Be the first to comment on "135 10 anys de Centre Cultural"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies