138 Cardedeu al món

Cardedeu al món

El NAS núm. 138 – maig 2014 –

Per Cristina Unzeta

Fa temps que volia dedicar la meva columna al Club d’Equitació Esportiva Cardedeu (CEEC) amb seu a Can Tramp. Des de fa uns quants anys que hem pogut gaudir del casal d’estiu que organitzen de manera molt professional amb monitors molt qualificats, i arrel d’això he tingut el plaer de conèixer un club que ens porta el nom de Cardedeu per tot el món. El CEEC, en la modalitat de Horseball, ha guanyat 2 medalles d’or, 2 de plata, 1 de bronze entre d’altres de la Champions League, molt probablement me’n deixi alguns de premis. D’altra banda aquest any en Miquel Julià Muñoz, el capità de l’equip, va ser proclamat el millor jugador del món 2013.

La Federació eqüestre internacional els ha reconegut com a millor club del món en diverses categories.

De tot això que se’n sap? Qui reconeixement públic hi ha? Reben ajuts?

Les respostes no les puc donar, el que sí que puc dir és que no hi ha cap associació, entitat, club, etc. a la nostra Vila que siguin millors ambaixadors que ells arreu del món.

Crec molt sincerament, que no som conscients de la feina que està fent aquest club capdavanter en el rànking mundial i de la importància que ha de ser per Cardedeu tenir una entitat esportiva líder. Potser ens hauríem de replantejar donar-los el reconeixement que es mereixen.

Vull donar la meva enhorabona al CEEC i als responsables de la Hípica Can Tramp per la feina feta i el bon funcionament del club.

Be the first to comment on "138 Cardedeu al món"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada