140 Què li està passant a Cardedeu?

Què li està passant a Cardedeu?

El NAS núm. 140 – juliol 2014 –

Per Cristina Unzeta

Què li està passant a Cardedeu? Quan arriba el cap de setmana, llevat de dissabte al matí que és quan la gent aprofita per fer la compra, els carrers de la nostra vila queden solitaris. Molta gent dirà que quan arriba el bon temps la gent se’n va a la platja, però jo no em refereixo només a l’estiu.

Sembla veritablement que no tingui vida. La gent marxa del poble, com a conseqüència moltes botigues tanquen i quan un passeja pel carrer sembla desèrtic. Per no dir un diumenge a la tarda quan prendre un cafè pot ser gairebé complicat. A Llinars, tot i les seves mancances, ha sabut fer-ho molt millor, i com a mostra un botó. El carrer sempre és ple de gent, hi ha vida. Cal recordar que Cardedeu té uns 18.000 habitants i en canvi el nostre poble veí no arriba als 10.000.

D’altra banda, les poques vegades que s’organitza algun esdeveniment (que no sigui polititzat) la gent surt de sota les pedres, però està clar que és en comptades ocasions. Crec que ens hauríem de plantejar molt seriosament com atraure a la nostra gent perquè és quedi al poble i en gaudeixin.

També crec que no hem sabut aprofitar la tirada de visitants que té el centre comercial de La Roca Village per desviar-los a la nostra Vila, que encara que alguns no ho vulguin, podria revitalitzar els negocis del poble i li donaria més vida.

Be the first to comment on "140 Què li està passant a Cardedeu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada