142 La Laura ens ha deixat

La Laura ens ha deixat

El NAS núm. 142 – octubre 2014 –

Per Cristina Unzeta

Quan estava donant-li voltes sobre quin tema podria escriure la meva columna, i després de fer esborranys sobre diferents temes d’actualitat municipal, he rebut la trista notícia de la mort de la Laura, una nena de 13 anys. Tot d’una he canviat la prioritat en l’escala de valors.

M’ha fet pensar en les meves filles i el que em preocupa el seu benestar i la seva educació. M’ha fet pensar la infinitat de vegades que les renyo perquè no fan cas, perquè no ajuden a casa, quan discutim perquè toca fer deures i no en tenen ganes, perquè contesten malament, o quan hem de negociar l’hora de tornar a casa. Tot això com si ens anés la vida cada cop.

Nosaltres, com d’altres pares, tenim aquestes preocupacions però moltes vegades en som conscients que hi ha problemes més importants. Però potser, seria bo de tant en tant parar-nos a reflexionar sobre la importància de les coses i no fer-ne un gra massa.

El trist esdeveniment d’avui m’ha fet pensar que malament s’ho han passat i s’ho estan passant els pares d’aquesta nena, i què forts han estat.

Tot el meu condol a la família.

Be the first to comment on "142 La Laura ens ha deixat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada