145 A mossegades

A mossegades

El NAS núm. 145 – gener 2015 –

Per Marc Fonoll

Mai a la vida hagués dit que, passats els 30, encara tindria l’oportunitat d’arribar a les mans en una discussió. I no només això, sinó que “arribar a les mans” acabaria suposant que la meva parella seria mossegada de manera violenta per un altre ésser humà. Ja ho diuen, ja, “mai diguis mai”.

La meva excompanya de pis ens devia diners. Una fiança. La típica fiança que deixes quan llogues una habitació. No era una fortuna, però coi, 500€ costen de guanyar. Després de tres setmanes intentant provocar un reemborsament, vam decidir passar a l’acció i “acampar” a la porta del pis de la nostra ex “flatmate”.

No s’ho va prendre gaire bé. Després d’engegar-nos a passeig i dir que no tenia diners per pagar-nos, vam arribar a les mans. Potser va ser culpa meva per amenaçar-la amb endur-me el seu “bolso” com a ostatge, però no tenia pas més alternativa. Intentar recuperar els diners legalment era més complicat que aparcar al centre de Cardedeu en dia de Mercat.

La meva amenaça d’endur-me la bossa (que ja tenia a les meves mans) em va costar un cop de puny que va enviar les meves ulleres a passeig. Sí, vaig ser atacat per una noia coreana 8 anys més jove que jo, qui m’ho havia de dir. Sense ulleres i mig cec, vaig mirar de posar seny, però quan vaig recuperar la vista, tenia a la coreana mossegant a la pobra Xalita, la meva parella.

Panorama inèdit. Vam aconseguir treure ells ullals de l’avantbraç de la Xalita i un noi xinès, més desconcertat que Alkorta davant Romario, va trucar a la policia. Els pobres agents se’n feien creus. Us heu mossegat? Què són aquestes esgarrapades? Qui dius que ha fet què? I jo, amb les ulleres aguantades amb només una patilla, vaig explicar-me com vaig poder.

El dia següent teníem un ingrés en compte. Mai més ben dit, la queixalada va pagar la pena.

Be the first to comment on "145 A mossegades"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies