147 Quin mal rotllo de política municipal

Quin mal rotllo de política municipal

El NAS núm. 147 – març 2015 –

Per Núria Aymerich

No sé què m’està passant però des de fa un temps, que la política municipal ha començat a atipar-me. M’encantava, m’interessava, la seguia amb passió, m’hi implicava, em feia enfadar i em feia esclatar en aplaudiments… vaja, la vivia. Però des de fa un temps, que preferiria tapar-me les orelles quan sento parlar de política municipal. Tanco la boca perquè no vull dir més el que penso.

S’apropen les eleccions i miro els candidats i candidates i, en serio, no puc escollir-ne cap. Ni candidat ni partit. Anava a relatar-vos els draps bruts de tots i m’ho he repensat. No cal. Només aconseguiria fer més enemics i ja estic cansada.

Sí, cert, fa anys que segueixo la política i els polítics municipals i he tingut la possibilitat de conèixer la gent de prop. I, és que abans eren millors que ara? No ho sé. Potser és la meva edat que fa que tot ho vegi des d’un altre prisma, que ja estigui cansada de sentir tantes mentides, promeses incomplides, façanes de paper, odis, interessos partidistes, denúncies cap aquí i cap allà, insults, mals rotllos en general.

Cansada d’aquests polítics interessats, que tenen una façana pública i un interior que fa por, però tan se val. Polítics que arreglant voreres a dos mesos d’eleccions creuen que les guanyaran. Polítics que surten de sota les pedres quan el vent va a favor però no saps on són en els moments difícils. Polítics que obliden les seves obligacions i no els trobes enlloc. Polítics que posen pel davant el partit. Polítics que posen pel davant els seus interessos.

Cansada i atipada. Al final penso que el que m’hauria de preocupar única i exclusivament és poder arribar a final de mes, que no me la fotin més, que no abusin de mi, que em deixin fer la meva feina, que em deixin respirar.

Be the first to comment on "147 Quin mal rotllo de política municipal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies