150 El poble ha parlat

El poble ha parlat

El NAS núm. 150 – juny 2015 –

Per GpC Cardedeu

Agradi més o menys, aquest ha estat el resultat, tres guanyadors ERC, CUP i GPC. Tres perdedors CIU, PSC i PP.

Nosaltres tot i no signar el document de suport al procés d’independència, tot i sortir a l’enquesta dels instituts com a zero regidors, tot i no haver anat a que ens donessin hòsties al Política de Cafè, tot i això Gent Pel Canvi ha tret més de 225 vots que l’any 2011 passant de 459 a 688. Ens hem quedat a 60 vots del segon regidor.

Comença una nova etapa, desitgem molta sort i encerts a ERC i als seus possibles socis de govern, ens hi trobareu al costat en tot allò que fa referència a les polítiques socials, en tot allò positiu per al nostre poble, farem una oposició constructiva però a l’hora contundent, com hem fet amb CIU aquests darrers anys.

Estem per la transparència, per tractar a tothom, sigui del color que sigui igual, no volem amiguismes.

No ens agraden gens els que no compleixen les normes establertes, menys si són càrrecs electes, i farem un seguiment exhaustiu de la permissibilitat per part d’alcaldia.

Pista de patinatge, continuïtat de les polítiques adreçades a la gent gran, polítiques de família, obrir la festa major, aturant el monopoli de certes entitats.

Ens agradaria que els músics que actuen a la festa major no sopessin pagats per l’ajuntament només al Tarambana i que poguessin anar a altres restaurants de la nostra Vila, amb Calamanda i Mallorques no ho vam aconseguir. Sr. Olivé això seria un exemple de tractar a tothom igual, vostè està per la transparència?, si és així, ens trobarà al seu costat.

Be the first to comment on "150 El poble ha parlat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada