152 La Subdelegació del govern espanyol no ha autoritzat als Trabucaires de Cardedeu fer servir els trabucs durant la Festa Major

La Subdelegació del govern espanyol no ha autoritzat als Trabucaires de Cardedeu fer servir els trabucs durant la Festa Major

12/08/2015 – Redacció

Un cop demanats els permisos, exactament com l’any passat, la Subdelegació de Govern ha denegat a la colla de Trabucaires de Cardedeu el que facin les trabucades previstes en diversos actes de la Festa Major. Des de la Colla es viu com una represàlia pels fets de l’any passat, en que el regidor del PP Jaume Gelada els va denunciar al·legant que s’havia sentit afusellat quan van estar fent salves davant de casa seva.

La reacció, de moment, és fer servir coets d’artifici, pels que no calen permisos i traslladar les Despertades de dissabte a diumenge, per veure si els terminis els troben ajustats.

Dels fets de l’any passat encara hi ha pendent una multa administrativa de 6000 euros.

Be the first to comment on "152 La Subdelegació del govern espanyol no ha autoritzat als Trabucaires de Cardedeu fer servir els trabucs durant la Festa Major"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada