153 Els penúltims serveis

Els penúltims serveis

El NAS núm. 153 – octubre 2015 –

Per Josep Jallé

Un és el que ha prestat Duran a Espanya esgarrapant un 2% del 27-S, amb el globus d’una tercera via que no anava, ni va, enlloc excepte a fer la punyeta per l’arrodoniment de l’èxit de l’independentisme (48%). Tot seguit posa el càrrec a disposició del partit, del que li va quedar de partit, dels seus incondicionals. Seguirà, doncs, per tal de fer l’últim servei a Espanya per les estatals de desembre. Cercarà els mateixos objectius: esgarrapar vots per aconseguir l’acta de diputat, seguir quatre anys més vivint molt bé, no amb sou de funcionari d’ensenyament, com va declarar despectivament. No passarà a la gran història, malgrat que hi malda perquè el seu ego s’alimenta d’aquestes coses: que parlin d’ell cada setmana -com sigui, tant és-, i, finalment, que les enciclopèdies el tinguin en compte.

Per cert que, amb aquesta trajectòria i després de més de 40 anys de viure de la política: què ha fet per Catalunya?

L’altre servei, directe de l’administració i legislació vigent als interessos de l’Estat, ha estat la retenció de papers, sobres, etc .. les traves pels votants de fora de l’Estat amb dret a votar a Catalunya. Xifra als voltants dels 200.000 que representarien un 5% dels que vam anar a votar. Per experiència de fills a fora he viscut de prop aquesta forma d’obligar a procedir en el segle XXI, quan amb l’internet i la signatura digital en d’altres països es fa àgilment.

Podeu fer números entre aquella part del 2% de Duran i aquesta part del 5% de la ben teixida tela d’aranya espanyola i, tot essent conservadors, no haguéssim passat del 48% al 50% dels vots, malgrat que es tractava de comptar escons? Brindem però, perquè hauran estat els darrers serveis, a ben segur.

Be the first to comment on "153 Els penúltims serveis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada