160 1 any al govern

1 any al govern

El NAS núm. 160 – maig 2016 –

Per CUP Cardedeu

A la CUP hem assumit la responsabilitat de governar des de la prudència de saber que hi ha molta feina per fer, però des de la voluntat ferma de fer de Cardedeu un poble millor. Per això volem remarcar algunes de les polítiques que estem tirant endavant des de les àrees que impulsen els regidors cupaires:

En matèria d’habitatge, hem fet un diagnòstic del parc vacant d’habitatges i una ordenança sancionadora dels pisos buits. A més, estem iniciant negociacions amb les entitats financeres per aconseguir que les necessitats d’habitatge quedin cobertes per a totes les persones i que no hi hagi pisos buits amb els quals especular. Alhora, des de la regidoria d’Acció Social estem treballant per garantir els drets bàsics per a tothom.

En l’àmbit de la salut, s’ha dut a terme la primera Setmana de la Salut, que va tenir xerrades de sensibilització, activitat física al carrer i recomanacions de bones pràctiques. D’aquesta manera, l’objectiu de la regidoria és potenciar la salut en totes les polítiques, i per fer-ho, s’està treballant en un Pla de salut local, que serà una eina bàsica per potenciar les polítiques de salut comunitària.

Pel que fa al medi ambient, hem recuperat espais per a les persones: aparcaments sense permís han passat a ser places i s’ha ampliat el traçat del carril bici. A més, hem posat fi a l’ús del glifosat, un herbicida que s’ha demostrat que és tòxic per als humans.

Cultura i Joventut són ara àmbits més democràtics, efectius i participatius amb la creació de la nova comissió de cultura popular i amb el pressupost participat pel jovent.

L’actualització del protocol de violències masclistes i el projecte de coeducació per una educació no sexista per a les escoles i instituts són les campanyes engegades per la regidoria d’Igualtat.

Be the first to comment on "160 1 any al govern"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada