160 La legislatura més curta

La legislatura més curta

El NAS núm. 160 – maig 2016 –

Per CDC Cardedeu

Si res estrany i gairebé miraculós no passa, d’aquí a pocs dies es tornaran a convocar, de manera automàtica, eleccions a les Cortes Generales. És la constatació del fracàs d’un model d’Estat que s’està caient a bocins, de bipartidisme permanentment enfrontat, de blancs o negres, de “conmigo o contra mi”.

Quan hom no sap negociar, no sap negociar en cap àmbit : no negociarà uns pressupostos, ni tampoc un millor finançament, ni un referèndum, ni un pacte estable de govern…

Fracàs de PP i PSOE, però també fracàs de Ciutadans i Podemos. A tots ells els hi tocarà explicar què han fet els darrers mesos. No voldríem estar a la seva pell.

No voldríem haver d’explicar que, aquells que proclamaven que C’s era el PP 2.0, van teixir un acord amb ells. Explicar-ho, especialment a Catalunya, serà francament complicat.

No voldríem haver d’explicar que la proposta de votació de Podemos era com el Guadiana : apareixia i desapareixia en funció de la aritmètica parlamentària.

Què podem explicar, nosaltres?

En primer lloc, que Convergència ha estat explicant a l’Estat Espanyol que nosaltres, al Parlament de Catalunya, estem treballant per fundar una república més pròspera i més igualitària. En aquesta tasca, podem dir amb orgull que Cardedeu hi ha tingut la representació de la també regidora Míriam Nogueras. Des d’aquí li volem agrair la moltíssima feina feta.

En segon lloc, que com ja hem dit públicament, la intensió del nostre grup és la de concórrer en aquests comicis amb una sola llista unitària que representi totes les forces independentistes. Això asseguraria la victòria de l’independentisme i donaria un missatge internacional claríssim.

En tot cas, que quedi ben clar: ni les reiterades suspensions del Constitucional, ni els atacs permanents de l’Estat, ni el desgavell d’aquesta trista legislatura ens fan variar ni una coma el nostre camí cap a un Estat Català dins de la Unió Europea.

Be the first to comment on "160 La legislatura més curta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada