163 Nou Partit, Renovació i Grans Esperances

Nou Partit, Renovació i Grans Esperances

El NAS núm. 163 – setembre 2016 –

Per CDC Cardedeu

Convergència va ser durant molts anys la força motora del nostre país. Ningú ens podrà negar que vam treballar intensament l’auto-govern i el seu encaix a l’Estat Espanyol. Aquesta via va quedar ferida de mort amb la sentència que trinxava l’Estatut.

Ens cal doncs disposar de les eines que només un Estat ens pot proporcionar. I en aquest canvi tant revolucionari com tants que Catalunya està vivint aquests darrers temps, el nostre partit no n’ha estat aliè. Nous temps requerien noves formes i junts, de dalt a baix, la gent del nostre partit va parlar. Vam fer una assemblea extraordinària, maratoniana i fins i tot podríem dir que força convulsa. Però fructífera i renovadora.

Ara el nostre partit reneix, amb la mateixa vocació de servei a Catalunya de sempre, però amb un esperit renovat. Amb noves maneres de fer, adaptades als nous temps que corren.

Som el Partit Demòcrata Català. Tota una declaració d’intensions en el nom. Som un partit republicà, independentista i que vol ser pal de paller en aquest nou Estat d’Europa que tanta gent, a les nostres viles i al nostre Parlament, esta construint.

Volíem doncs des d’aquesta columna, i en primer lloc, presentar-nos i posar-nos a disposició de tota aquesta gent que té ganes d’ajudar-nos. Les properes setmanes, tant en aquesta columna com a les xarxes socials, us anirem explicant els passos que seguirem en la constitució i construcció del nou PDC a Cardedeu.

En aquests moviments de renovació s’emmarca l’elecció de la Marta Pascal i el David Bonvehí, nous coordinadors generals del PDC, a qui desitgem els millors encerts.

Encarem doncs, aquesta nova etapa amb moltes esperances i amb molta il·lusió, confiats que amb l’esforç i el treball de tots, podrem fer gran aquest nou partit que ara neix, en aquesta nova República Catalana.

Be the first to comment on "163 Nou Partit, Renovació i Grans Esperances"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada