165 Fer d’oposició

Fer d’oposició

El NAS núm. 165 – novembre 2016 –

Per CiU Cardedeu

S’apropa la fi d’aquest 2016. Un any de moltíssima activitat política, tant a nivell nacional com a nivell estatal. Sembla ser que finalment el PSOE renunciarà al seu compromís electoral (“Si tu no vas, ellos vuelven”) i farà president al Mariano Rajoy del PP més anti-català de la democràcia espanyola. Gurtel o referèndum? El PSOE ho té claríssim.

Activitat frenètica al nostre país, on hem viscut moments molt convulsos però també molt esperançadors. La determinació que tant reclamàvem als nostres líders sembla que ens durà a poder votar i decidir el nostre futur durant el proper 2017.

I aquest any també representa el naixement del nou partit, que ara ja definitivament, durà el nom de Partit Demòcrata Europeu Català.

I a Cardedeu? D’activitat frenètica, poca. Gens. Gran part de les accions més significatives han estat herència del mandat anterior. En alguns casos, hem vist com partits que votaven NO a propostes des de la oposició, ara les duen a terme, lleugerament maquillades per tal que semblin diferents.

Destacable el nou carril bici, que va provocar i segueix provocant molèsties als veïns de la zona de Bellavista i que està tenint un ús que podríem classificar generosament d’escàs. A diferència de la “Bicicleda”, que directament no la usa pràcticament ningú.

Els plens, cada cop més buidats de contingut. Informatives, les justes. Les negociacions amb l’oposició, inexistents. Les votacions per majories absolutes blindades, inclús en temes com el Casino, on el mateix govern es trobava clarament dividit.

I ara ens ve el president d’ERC a dir que hauríem de fer més oposició??? Fantàstic!

Be the first to comment on "165 Fer d’oposició"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada