166 La República que farem

La República que farem

El NAS núm. 166 – desembre 2016 –

Per ERC Cardedeu

Ara no s’hi val a badar. De fet, ara no badarem. Som tan a prop de d’assolir la plena sobirania de Catalunya que ens és impossible deixar-ho córrer. Ara ja no ens ho podem permetre.

Lluny queda el debat sobre si Catalunya pot esdevenir subjecte polític i escollir lliurement el seu futur polític. El temps de reivindicar el dret a decidir ha quedat enrere, doncs aquest país que ja ho ha decidit, i ha decidit esdevenir una República, completa, democràtica i de dret.

El debat, companys i companyes, s’ha centrat en el contingut d’aquesta nova República; Què farem un cop esdevinguem un país independent?

Si hi ha un valor amb el que la gent d’Esquerra Republicana s’hi sent reflectida, aquest és el de la participació ciutadana. I és per aquest motiu, juntament amb la humiltat que ens caracteritza, que hem obert un dels processos participatius més importants que s’hagi fet mai a Catalunya. Volem sentir totes les vostres opinions i propostes: les relacionades amb el model de sanitat de la República, com han de ser les escoles i el sistema educatiu, quin model de pensions creieu que serà el més just, com farem front als reptes de les noves tecnologies, quin model d’administració pública farem servir…

I és que a ERC ho tenim clar: La República Catalana naixerà del carrer, de totes aquelles persones que, aportant el seu granet de sorra, faran que aquest país creixi fort i sa.

Visiteu el web www.larepublicaquefarem.cat i doneu un cop d’ull als cinc eixos temàtics sobre els quals centrarem les propostes ciutadanes. Veureu que a dia d’avui ja hi ha propostes i idees incorporades, que podeu llegir i valorar.

Us animem de tot cor a dir-hi la vostra. Som en un moment tan decisiu, que no ens podem permetre deixar a ningú enrere.

Be the first to comment on "166 La República que farem"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada