168 C10, un nou servei per Cardedeu

C10, un nou servei per Cardedeu

El NAS núm 168 – febrer 2017 –

Per ERC Cardedeu

El Pla d’Actuació Municipal d’aquest mandat 2015-2019, una vegada acordat amb l’equip de govern deia, entre d’altres: “Revisarem i retornarem, de forma progressiva i planificada, el control directe dels serveis que es presten amb gestió externa” .

El dia 31 de desembre de 2016 va finalitzar el contracte de servei de neteja d’edificis municipals que efectuava una empresa externa, una de les grans corporacions experta un guanyar concursos i licitacions en la darrera dècada. Des del nostre Grup Municipal tenim clar que arreu les gestions d’aquestes grans empreses no han anat lligades a les grans bondats inicialment promeses: ni la gestió ha estat millor, ni s’ha assegurat una bona concurrència, ni els costos han estat de nota, i en ocasions hi ha hagut pràctiques poc saludables. Fonamentem per aquests motius, i sense necessitat d’ésser especialment dogmàtics, el fet d’emprendre ara un camí més democràtic, més transparent, i sobre tot amb un millor control d’allò públic.

Amb la gestió de la neteja dels edificis públics el Govern Municipal de Cardedeu inicia el seguit d’encàrrecs de gestió que hi ha previstos d’efectuar a la recentment creada empresa municipal “C10, Serveis i Manteniments, S.L.”. Per això ha fet falta acreditar la solvència tècnica i econòmica suficient per desenvolupar l’encàrrec, i justificar que es vol efectuar a través d’aquest instrument per obtenir-ne una millor eficiència. A més a més es fa amb les pertinents subrogacions de personal, amb perfecta adequació a la normativa vigent que regula el dret dels treballadors i les treballadores.

Esperem i desitgem que sigui un èxit. El Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Cardedeu treballarà per a que així sigui, convidant a tothom a participar-hi i a verificar-ne el resultat, i seguirem essent imaginatius per a cercar altres operacions similars. És un repte i una oportunitat.

Be the first to comment on "168 C10, un nou servei per Cardedeu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada