169 Què és el retorn social que ha posat en marxa la CUP Cardedeu?

Què és el retorn social que ha posat en marxa la CUP Cardedeu?

El NAS núm. 169 – març 2017 –

Per CUP Cardedeu

És una forma de retornar al municipi part dels ingressos obtinguts per les nostres regidores a l’Ajuntament de Cardedeu. Aquests ingressos són conseqüència del límit salarial que marca el codi ètic de la CUP.

Els càrrecs electes cobren 14 pagues d’entre 1.400 i 1.686 euros, en una escala que s’estableix en funció de les necessitats familiars i personals (fills o persones dependents). L’excedent d’entre el que es cobra i el límit salarial és d’on surt el Retorn Social.

La tria del o dels projectes es farà a partir dels criteris de selecció establerts al marc conceptual i se’n poden beneficiar entitats i moviments amb projectes relacionats amb l’àmbit sociolaboral, participació, inclusió, cohesió i transformació social, defensa del territori, salut, medi ambient, internacionalisme, igualtat i amb perspectiva de gènere.

Hi ha una primera fase en què una comissió avaluadora valorarà l’adequació dels projectes al marc conceptual establert. Més endavant, ja en una segona fase, convocarem una assemblea oberta en què es farà la tria definitiva entre els projectes valorats. En aquesta convocatòria, la quantitat destinada al Retorn Social és de 3.000 euros per un o diversos projectes.

Defensem que la política no es fa només a les institucions sinó que les entitats i moviments socials poden aportar-hi molt, per això volem aconseguir incentivar projectes transformadors activant el retorn social.

Us animem a participar-hi, tot presentant projectes, i a dir-hi la vostra, a l’assemblea oberta del dia 7 de maig.

Per un Cardedeu transformador, participa-hi!

Be the first to comment on "169 Què és el retorn social que ha posat en marxa la CUP Cardedeu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada