170 Una foto, senyor President!

columna núria

Una foto, senyor President!

El NAS núm. 170 – abril 2017 –

Per Núria Aymerich

Heu anat a sopar mai amb el President de la Generalitat? Jo sí. I tan contenta! Ara ja puc fardar del petó que em va fer en Mas, de l’entrevista al Pujol i del sopar amb en Puigdemont.

Però del que vull parlar és que les persones som una mica… a veure si ho sé explicar.

En Carles Puigdemont segur que és un home com qualsevol altre, que va anar al cole, que potser treia bones notes, o no, que tenia colla d’amics, que feia enfadar els seus pares, que té germans, que va al lavabo… vaja, una persona com qualsevol altra que, en un moment donat, arriba a President de la Generalitat. Jo crec que, per en Puigdemont, deuria ser flipant veure que la gent volia fer-se fotos amb ell. Per un moment penseu en primera persona i que la gent fes les mil-i-una per fer-se una foto amb vosaltres. Incòmode. Clar que t’acostumes, perquè la cara de “pòquer” que fa ara ell és la de “ja sé quina cara haig de posar per sortir bé”. Nosaltres no quedem bé, però ells? Els que estan acostumats? Ells sempre queden bé. Sinó mireu la Diputada al Parlament Espanyol Míriam Nogueras i jo, el mateix dia abans de sopar:

Doncs ja us ho dic. El moment més important de la vetllada pels assistents va arribar quan ell va dir “Ja em perdonareu però us deixo, que vaig cap a Girona”, i tothom va fer un salt de la cadira per anar corrents a fer-se la foto abans que no sortís per la porta. Va tardar com vint minuts en arribar-hi!

Sí, jo em moria de ganes de fer-me una foto amb en Puigdemont. Però no vaig tenir valor. Em va fer moltíssima vergonya i em vaig quedar amb les ganes.

I el sopar, Núria? Ah! El sopar! Bé, bé. El sopar molt bé… però el que quedarà per a la posteritat serà “Tinc una foto amb el President”.

Com som, no?

Be the first to comment on "170 Una foto, senyor President!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies