171 Aparcament per un únic cotxe o sis diferents al llarg del dia

Aparcament per un únic cotxe o sis diferents al llarg del dia

El NAS núm. 171 – maig 2017 –

Per ERC Cardedeu

En el darrer mes s’ha ampliat la zona vermella en 96 places d’aparcament. Un sistema que, enlloc de fer-te pagar per minut estacionat, et permet aparcar-hi gratuïtament amb una limitació horària de 90 minuts. Els residents que limiten amb la zona vermella poden demanar un identificador a la Oficina d’Atenció al Ciutadà que els permet allargar una hora al matí i una hora al vespre.

El fet que Cardedeu doni servei a poblacions properes, i que la gent que viu a les zones més allunyades del poble necessitin acostar-se amb cotxe a la zona de serveis, fa necessari oferir un sistema de rotació de vehicles. La zona vermella és als llocs propers a espais comercials o d’equipaments (ajuntament, mercat municipal, pavelló d’esports, CAP…) de manera que hi puguis aparcar per fer compres, gestions, acompanyar els infants en una activitat extraescolar i tornar a marxar perquè hi pugui aparcar el vehicle següent.

Amb el control horari hi poden aparcar fins a 6 cotxes diferents al llarg del dia. El contrari a la rotació de vehicles és ocupar els carrers de cotxes aparcats que s’hi estan llargs períodes de temps. Amb la zona vermella hi guanyem tots, és per això que cal regular el control horari i el mal ús d’algunes persones que van canviant el rellotge al llarg del dia sense moure el cotxe, impedint així l’aparcament a d’altres vehicles que ho puguin necessitar.

A banda de la zona vermella, cal disposar de bosses dissuassòries d’aparcament on hi puguis deixar el cotxe sense limitació horària per anar a treballar o fer gestions que puguin ocupar més temps.

Fins ara ja s’ha ampliat la zona d’aparcament del Mil·lenari, l’aparcament del pavelló i s’estan estudiants nous espais. Amb tot, el cert és que a Cardedeu, pots trobar aparcament pels carrers sense limitació horària, però és necessari desplaçar-se uns metres enlloc de voler aparcar a la porta com quan érem un poble més petit i no havíem de compartir l’espai per tanta gent i per tants usos diferents com ara.

Be the first to comment on "171 Aparcament per un únic cotxe o sis diferents al llarg del dia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada