171 Assistir als Plens

Assistir als Plens

El NAS núm. 171 – maig 2017 –

Per CiU Cardedeu

A Cardedeu tenim la gran sort de tenir una diputada a Madrid. Pocs municipis de l’Estat (i molt menys municipis de les nostres dimensions) poden dir-ho això. I en què ens beneficia?

Primer exemple: diversos agents de l’esport base de Cardedeu i de la comarca del Vallès li van transmetre a la Míriam Nogueras el mal que estava fent la Llicència Única del govern del PP. Doncs, gràcies a la proposta de la diputada Nogueras, el Congrés ha tombat aquesta llei. Ara, els esportistes de base podran tornar a pagar la seva llicència a la Federació Catalana.

Més exemples: Radio Televisió de Cardedeu va explicar la situació d’“a-legalitat” de les televisions locals que els hi dificulta l’accés a ajuts, subvencions… La diputada Nogueras serà portaveu de la comissió que està creant aquest marc legal.

Algú ens ha fet palès el seu malestar, comprensible, perquè en diverses ocasions, la cadira del Ple de la regidora Míriam estava buida. El que no s’ha explicat és que havíem demanat que el Ple canviés de setmana (una possibilitat que la llei contempla) per permetre compatibilitzar l’assistència als plens, possibilitat que ha estat sistemàticament rebutjada per l’equip de Govern. Repetim, perquè quedi clar: desplaçar la setmana del ple era l’opció que no li canviava l’agenda a ningú i permetia compatibilitzar ambdues responsabilitats.

Vist que no hi havia cap mena de voluntat per part del govern de Cardedeu, la regidora Míriam va sol·licitar, doncs, al seu grup al Congrés que li excusessin els dijous que hi hagi ple a Cardedeu, i això ja s’ha fet efectiu els darrers dos plens, en què la Míriam va poder arribar de Madrid al migdia per poder venir al Ple de Cardedeu.

Uns plens, diguem-ho tot, cada cop més buits de contingut i en què cada cop hi ha menys lloc per l’oposició.

Be the first to comment on "171 Assistir als Plens"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada