173 Les dues vares de mesurar

173 columna jallé

Les dues vares de mesurar

El NAS núm. 173 – juliol 2017 –

Per Josep Jallé

Acabada la intervenció municipal als dos parcs, Pinetons i Pompeu Fabra, hem vist dos resultats ben diferents. A Els Pinetons, nord, arbres arrenglerats, espais de flors ben emmarcats, plantats i delimitats. Terrenys ben anivellats. El que s’espera d’una adjudicació, amb disseny previ i control d’execució.

Al Pompeu Fabra, l’altra cara de la moneda: el cul. Terreny masegat per el maquinari per a plantar uns quants arbres, amb clots sense reomplir i arquetes que sobresurten per allò de que els nens se la pugin fotre. Recs que no reguen, només regalimen aigüetes que s’entollen en el clots de la masegada. I d’altres detalls que, caminant, s’evidencien.  

Tot plegat, vist i caminat a diari sense que cap post actuació ho hagi refet una mica, fa pensar que l’Av. 11 de setembre te dues vares de mesurar per a part del responsables municipals, de fer que els projectes existeixen i que les execucions d’obra siguin controlades fent les rectificacions que calguin o sinó executant les garanties al contractista.

Aquesta sensació de negligència bilateral consentida ajuntament – contractista fa que els gestors de la cosa pública no estiguin a l’alçada que, suposadament, haurien de tenir. Una imatge, més que … seguir escrivint:

Be the first to comment on "173 Les dues vares de mesurar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada