174 #NoTenimPor

#NoTenimPor

El NAS núm. 174 – setembre 2017 –

Per CiU Cardedeu

A un mes escàs del Referèndum on tots els catalans estem cridats a escollir el futur del nostre País, el terrorisme s’acarnissa en el cor de la nostra capital.

Davant de la barbàrie, alguns comentaris evidents : el primer, que no ens doblegaran, que els bàrbars no podran vèncer la nostra democràcia. Vagi per davant l’agraïment als mossos, a Protecció Civil, a la Guardia Urbana de Barcelona i a totes aquestes persones anònimes que davant d’un moment de terrible dolor i en unes circumstàncies d’extrema gravetat, van saber sobreposar-se i actuar amb una professionalitat que ha estat reconeguda i lloada a nivell internacional.

Segon comentari, dirigit als que porten dies escampant porqueria : Catalunya, en un moment terrible, es va comportar com un Estat. Amb un nivell d’eficàcia molt elevat. Això, que només pot fer que donar-nos seguretat als que desitgem convertir-nos en un Estat de ple dret, va molestar a la vella caverna, que no ha dubtat en baixar (si és que encara quedava recorregut) a les clavegueres més profundes de la indigència periodística. S’estan quedant sols i sense arguments : mentre Zoido tancava la investigació, els Mossos el contradeien abatent al principal sospitós 2 dies després. Mentre Sáez de Santamaría deia que preguntaran si Mossos compleix els requisits per entrar a Europol, Europol la contradeia afirmant que és (i ha estat sempre) l’Estat Espanyol qui ho havia de decidir…

Ara, doncs, ens toca sobreposar-nos. Ens toca fer allò que ja hem demostrat que som capaços de fer : ens toca comportar-nos com un Estat, començant pel proper 1 d’octubre. Xoc de trens? Desconnexió? Il·legalitat? NO! Dignitat!

 

Be the first to comment on "174 #NoTenimPor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada